28/7/18

Οι φωτιές ήταν οργανωμένο σχέδιο της Cia και του Αλέκσυ Μεκεντόνσκυ-Τσιπρέσκου για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό

Η κλασσική θεωρία για την διαλεύκανση των εγκληματών μας διδάσκει να αναζητούμε αυτόν που ωφελείται. 

Ο πολιτικά ωφελημένος από τον εμπρησμό της Πεντέλης και την μεθοδευμένη εκτέλεση 88 αθώων συμπολιτών μας είναι ο Τσιπρέσκου που υπέγραψε την προδοτική Συμφωνία της Μικρής Πρέσπας για την αναγνώριση από την Ελλάδα της ύπαρξης «μακεδονικού λαού». 

Ο Τσιπρέσκου, και η Cia έβαλαν την φωτιά για να ξεχαστεί η προδοτική συμφωνία της Μικρής Πρέσπας.

 Μετά την ανθρωποθυσία στο Μάτι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ακυρώθηκαν παντού και δεν νομίζω να υπάρξουν άλλα. Το αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο το είπε στο πανό της Τούμπας «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα. Πουλήσατε τη Μακεδονία».

 Έκαψαν ζωντανούς 88 γιας να καλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο εμπρησμός της Πεντέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Cia ήταν απλός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός και η 88 είναι παράπλευρη απώλεια της Συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας. 

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΑ...1]ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ Η ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.ΒΙΑΣΕ ,ΕΠΝΙΞΕ,ΕΚΑΨΕ.ΚΑΤΑΣΥΡΡΟΗΝ ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΤΟ 2008 2]Ο ΕΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ-ΝΣΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...Η ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ ΚΑΙ 3]Η ΣΙΑ Η ΜΑΡΓΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑ....Η ΣΚΑΤΟ Η ΚΟΛΩΝΙΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΕΣ...

ikonsgr είπε...

cia και H.A.A.R.P. κ.Σπύρο, τα σύγχρονα όπλα μαζικής καταστροφής ΔΕΝ είναι ατομικά, αλλά ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΆ! Όπως και εσείς παρατηρήσατε, υπάρχει κάτι το ΠΟΛΥ περίεργο και αφύσικο στην όλη ιστορία. Για να γίνει ότι έγινε,να φτάσει η φωτιά στη θάλασσα σε χρόνο... "dt", θα έπρεπε να φυσούν ΘΥΕΛΛΏΔΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΙ άνεμοι για ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ,και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συνεβη!
Το θέμα είναι όμως, ότι,τέτοιου είδους άνεμοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ, μιας και ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΛΥΩΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΔΥΣΗΣ! Γι'αυτό και στο παρελθόν που είχαμε πολλές πυρκαγιές στην περιοχή, ΠΟΤΕ η φωτιά δεν κατέβηκε μέχρι την θάλασσα καταστρέφοντας τους οικισμούς, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ!!! Και μάλιστα, με το που η φωτιά έφτασε στην θάλασσα, "όλως τυχαίως" κόπασαν και οι άνεμοι!
Οι "αυθεντίες" και οι "επιστήμονες" βέβαια (δηλ. οι χρήσιμοι ΗΛΙΘΙΟΙ-ξερόλες του συστήματος), θα σας αιτιολογήσουν το παράδοξο του πράγματος με την γνωστή "καραμέλα" της... "κλιματικής αλλαγής και υπερθέρμανσης",η αλήθεια όμως είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ κάτι που το αφύσικο του άνεμου (σε διάρκεια,ένταση και κατεύθυνση) ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! Αυτά βέβαια, ΔΕΝ θα τα ακούσετε σε κανένα κανάλι, ούτε και εφημερίδα, τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού ΔΕΝ ασχολούνται με.... "γραφικές συνωμοσιολογίες" παρα μόνον με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ με τα οποία "ταϊζουν" τον "κυριαρχο λα(γ)ό (που τελικά έγινε και "στιφάδο"....)

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...