11/2/19

Βυθίστηκε αύτανδρος ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία.

Αν και της Κυριακής τα δημοκοπικά καμώματα, τα βλέπει η Δευτέρα και γελάει, θα κάνω μια εξαίρεση. 
Το εξαμηνιαίου Πολιτικό Βαρόμετρο «Egnatia Point of View», για το οποίο η έρευνα πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για την Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, κατέγραψε στην πρόθεση ψήφου ότι η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστά της τάξεως 35,2-36,4% και είναι καθαρά πρώτο κόμμα, στην Κεντρική Μακεδονία. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, διατηρεί ένα μέρος της «Κεντροαριστεράς» και έρχεται δεύτερος με ποσοστό 15,9-16,4% , και έπονται η Χρυσή Αυγή με 8- 8,33%, το Κίνημα Αλλαγής με 5-5,3% και η ΚΚΕ λτδ με 4,8-5%. Η Ένωση Κεντρώων περιορίζεται στο 2,8% και οι ΑΝΕΛ στο 1% όπως και το Ποτάμι. 
Με αναγωγή στα «έγκυρα», η ΝΔ κινείται κοντά στο 38%,, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 16,4% και η Χρυσή Αυγή στο 8,5% .
Οι «αναποφάσιστοι» , μετρήθηκαν στο 18,8%. 
Στην έρευνα για τα πρόσωπα ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας έχει θετικές γνώμες από το 62% και ο Κώστας Γκιουλέκας από το 48%.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι συριζαιοι,Χατζαρα, όσο βλέπουν ότι καταποντιζονται πεισμωνουν περισσότερο! Και θα καθίσουν όχι μόνο ως τον Οκτώβριο που τούς δίνει δικαίωμα το... μασονο-Συνταγμα(που "επαναστάτησαν" για να το ζητήσουν από τον Οθωνα) αλλά είναι ικανοί να καταργήσουν και τον κοινοβουλευτισμο (όπως τούς πρότεινε ο Κουτσουμπας-Μαρδοχαι) για να παραμείνουν στην εξουσία!! Και υστερα κάποιοι ονειρεύονται κυβέρνηση ΚΚΕ-Χρυσαυγης!!!

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω ότι καταλαβαίνεις ότι μετά από όλα αυτά το σκηνικό όχι μόνο δεν ανατρέπεται αλλά προσωράμε προς ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ανθελληνικές κυβερνήσεις, το Κούλι υπάρχει πιθανότητα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο μπολσεβικισμός συγκεντρώνει άνετα 20% σε όλη την Ελλάδα με την μορφή σύριζα και στην Μακεδονία συγκεντρώνει "μόλις" 16%, ταυτόχρονα η Χρυσή Αυγή ως μοναδικό κόμμα που φωνάζει για αυτά από το 93 και κράτησε την πιο ξεκάθαρη θέση ούσα διατεθειμένη ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση με παραίτηση, παραμένει στο 8% το οποίο στις εκλογές που θα επικρατήσει "ψυχραιμία" θα έχει γίνει 6,37%.

Το Κούλι μπορεί άνετα να συνεχίσει το προδοτικό ανθελληνικό έργο των προκατόχων του κομμουνιστών, όπως του Καραμανλή, του Σαμαρά, του Αβέρωφ και λοιπών και αφού δεν θα έχει μείνει καν ανάμνηση "Ελληνικού κράτους" και με ψηφοφόρους επιπλέον 3.000.000 λαθραίων που παίρνουν υπηκοότητα επειδή παίζουν καλό μπάσκετ, η Χρυσή Αυγή θα πάει στο παλιό 0,03% και θα ξημερώσει μια Νέα Οθωμανική Γραικία.

Ο σύριζα δεν πρόκειται να επιστρέψει στο 4% ποτέ καθότι ενσαρκώνει το πνεύμα του πασοκτζή το οποίο έχει θεριέψει ακόμα περισσότερο με τις δυσκολίες της κρίσης, η προβιά του σύριζα είναι ακόμα πιο θελκτική θα την πασοκική ψυχή καθώς οι Ρόθτσάιλντ οδηγούν τον πλανήτη στο νέο παγκόσμιο σοβιέτ του τετάρτου ράιχ.

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα,ο Βλαδίμηρος μεγαλώνει ηλικιακά! Μετά τον Βλαδίμηρο τί; Μεντβεντεφ ή βλέπεις κάναν άλλον; Τι θ'απογινει η ανθρωπότητα;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή από το ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ στη Μακεδονία και θέλουν και το όνομα ! Θα πάρουν τα τρία από τον Κούλη οι Νότιοι.