4/2/19

Απίστευτες γελοιότητες .Στο Κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο ΣΦΥΡΙΖΑ απέκτησε εξι καμμένους βουλευτές με μηδενική μεταπωλητική αξία.

Αποκτήθηκαν από τον ΣΦΥΡΙΖΑ, με ελευθέρας , κλείνοντας το συμβόλαιο ζωής, που τους προσέφερε ο Αλιέκσι, οι 6 πρόθυμοι ελευθέρας Βοσκής . 

Ψηφίστηκαν από τους ψηφοφόρους τους ως υπερπατριώτες με φόντο ελληνικές σημαίες και χριστιανικούς σταυρούς και ....κατέληξαν στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής, το περιεχόμενο της οποίας δημοσιοποιήθηκε κατά την έναρξη της αποψινής συνεδρίασης της Ολομέλειας, οι έξι ανεξάρτητοι οι οποίοι ψήφισαν θετικά κατά την διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, δηλώνουν ότι επιζητούν να προσμετράται στο εξής η θετική τους ψήφος σε εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα νομοσχέδια, ώστε να διασφαλίζεται –όπως λένε- η δεδηλωμένη για την κυβερνώσα πλειοψηφία. 

Πρόκειται για τους Ελενα Κουντουρά, Β. Κόκκαλη, Αικατερίνη Παπακώστα, Αθ. Παπαχριστόπουλο και Σπ. Δανέλλη και Κ. Ζουράρι. Καιροσκόποι μέχρι το μεδούλι ! Ας όψονται όσοι τους ψήφισαν !!!!! 

ΥΓ. ΦΥΣΙΚΑ, στον ΣΥΡΙΖΑ μεταγράφηκαν με το σκυλολόι τους. Τρολ των ΑΝΕΛ, που ζητούσαν κρεμάλες για τους «προδότες αριστερούς», τώρα θα γίνουν συριζαίοι Άνθρωποι που διορίστηκαν επειδή ήταν στους ΑΝΕΛ τους οποίους ψήφισε ο χαζός λαός

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ψηφίστηκαν από τους ψηφοφόρους τους ως υπερπατριωτες με φόντο ελληνικές σημαίες και κατέληξαν στον Σύριζα", γράφετε πολύ σωστά! Αλλά το Φως είναι Σκοτάδι και το Σκοτάδι είναι Φως,που λένε και στην Στοά! Διότι η... Στοα έχει τον τρόπο της για όλους και για όλα!Και να κάνει τ'ακατορθωτα να γίνονται κατορθωτα!! Για όλους έχει η... Στοά!!! Σε ο,τι αφορά τους... ψηφοφορους που τούς ψήφισαν,ας όψονται όχι μόνο αυτοί αλλά κυρίως οι...κομματαρχες που τούς μάζεψαν στα πρώην κόμματα τους! Και συγκεκριμένα οι κομματαρχες της ΝΔουλας που μάζεψαν Κουντουρα, Παπακώστα και Παπαχριστοπουλο!!! Όπως ας όψεται και η... ψυχή του Master Ευάγγελου που μάζεψε την Παπακώστα στην ΝΔ του master Κωνσταντινου!!!

panos είπε...

Leasing γιὰ βουλευτές. Τοὺς χρησιμοποιεῖς, καὶ στὸ τέλος τῆς τετραετίας ἄν θέλεις, τοὺς ἀγοράζεις

Ανώνυμος είπε...

Πάτος ξεπατωμένος. Πολιτικός Απόπατος.
40 χρόνια χρειάστηκε η Αριστερά με το ανήθικο πλεονέκτημα, να καταβάλει τους άθρησκους και απάτριδες Έλληνες, συνεπικουρούμενη από την επάρατο, που αλλού πάταγε και αλλού βρισκότανε. Κρίμα σε όσους αγωνίστηκαν και δώσανε τη ζωή τους για Πατρίδα-Θρησκεία-Ελευθερία. Μάλλον θα δικαιωθούνε από όσα προσφυγόπουλα γίνουνε Φιλέλληνες !
( Πάω για κατούρημα. Καταραμένη γκαζόζα και ...χάπι της πιέσεως !)

Ανώνυμος είπε...

Αν πρόσεχες λίγο τη διατροφή σου φίλε, δεν θα χρειαζόσουν χάπι για την πίεση... Προσπάθησέ το, είναι πιό υγιεινό από τα κωλοχάπια...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο Δευ Φεβ 04,07:47:00 μμ! Δίπλα στην λέξη "στοα" πρέπει να βάλουμε το "κωλο" ! Κωλο-στοα, με σίγμα μικρό, όχι κεφαλαίο!

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...