8/2/19

Οι άνθρωποι της Νοβάρτις και η τυφλή

Όλοι αυτοί οι «επιστημονικοί Νάνοι», που προέβλεψε ο Μπρεχτ, και οι οποίοι τρομοκρατούσαν χθες συντεταγμένα τους τηλεθεατές, με την συνεργασία των ρουφιανοπαπαγάλων, για να καταναλώσουν τα εμβόλια της «Νοβάρτις», πότε θα δικαστούν και πότε θα καταδικαστούν;
 -Όλο το σκυλολόι. Χορηγός, ιατρός, παπαγάλος.

ΥΓ. Διερωτώμαι αν υπάρχει έστω και ένας «τυφλός», που δεν άκουσε το «γκελ» των τριάκοντα αργυρίων .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλανε με τετοιο στομφο για τους "τοσους" νεκρους απ' την γριπη φοβιζοντας και τρομοκρατωντας γονεις και ηλικωμενους και στα καπακια σου πασαρουν και τους βαρυγδουπους καθηγηταδες να ριξουν το τελικο σφολι στον ηλιθιο τηλεθεατη ωστε να τρεξει για το εμβολιο.
Το παραξενο ειναι οτι δεν ακους κουβεντα απο δαυτους για τα αμετρητα θυματα της ΕΑΜοκυβερνησης που πηδανε απ' τα παραθυρα γιατι δεν εχουν να φανε.

ΠΤΝΜ

ΥΓ
Και κουβεντα για τι ΤΙ ΑΛΛΟ περιεχει το εμβολιο, εκτος του αντισωματος της γριπης.
Τι να κανουμε; ΣΥΡΙΖΑ θελαμε. Ας προσεχαμε.

Ανώνυμος είπε...

ο χίος κράτησε τέτοια στάση, "ο κόσμος πεθαίνει και τα εμβόλια είναι εξαφανισμένα", επειδή πεθάνανε 40 άρρωστοι στις εντατικές.

Ανώνυμος είπε...

Η...κυρα-Ξενη συμπεριλαμβάνεται στους "τυφλούς" που άκουσαν το γκελ;

Ανώνυμος είπε...

Η... "δικαιοσύνη" που υπάρχει στην "ελλαδα"(των δολοφόνων του Καποδίστρια) είναι για τα πανηγύρια! Είναι... "μασονο-δικαιοσυνη"!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...