21/2/19

Η καθημερινή πλύση το αριστερού εγκεφάλου

Οι μεταγραφές του Κούλις στο ευρωψηφοδέλτιο, πέρασαν στα «ψιλά».Ριζοσπάστης. «Απόδειξη του αντιλαϊκού κατήφορου οι «μεταγραφές» στελεχών ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Το Ποντίκι: «Μονομαχία στον πράσινο βάλτο».

Η κύρια γραμμή των «αφεντικών» είναι τα λαϊκά επιδόματα και ο «γίγαντας» Πολάκης, που εκφράζει το «λαϊκό αίσθημα».

 Προς επίδοξους επιδοματούχους αναφέρονται οι τίτλοι, της Πατσαβούρας του Ιβάν «Στεγαστικό επίδομα 2019: Τα κριτήρια, τα ποσά και οι ημερομηνίες πληρωμής», η Αυγούλα, «Προστασία της κατοικίας», η εφημερίδα των Αριστερών συντακτών, «ποιοι ευνοούνται από τα μέτρα για τη στέγη», και η Δημοκρατία. «Αυτοί θα πάρουν επίδομα ενοικίου».

Τον Πολάκη προβάλουν η πατσαβούρα του Μαρινάκη, «ο Τσίπρας σε γραμμή Πολάκη» και η Kontra News: «Επίθεση από τον Αλέξη σε διαπλοκή και Στουρνάρα».

Ο Ελεύθερος Τύπος, «Οι πίνακες με τις νέες εισφορές» και η Ναυτεμπορική, 
«Ο νέος χάρτης των εισφορών» ενημερώνουν τους φορολογουμενους.
 Ο Φιλελεύθερος, κανει προεκλογικές μειώσεις φόρων από τον πρώτο μήνα, και η Καθημερινή με τίτλο «Ρουτίνα τα κρούσματα βίας», προσπαθεί σήμερα ,
να ξεφύγει από την ατζέντα του Μαξίμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι δέκα[1] πληγές ήταν οι εξής:

Τα νερά του ποταμού Νείλου μετατράπηκαν σε αίμα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν τα πλάσματα που ζούσαν σε αυτόν και να υπάρχει έλλειψη πόσιμου νερού (εδ. 7:14-21)
Βάτραχοι κάλυψαν όλη την επικράτεια της Αιγύπτου, μπαίνοντας στα σπίτια των ανθρώπων.
Ο αέρας της Αιγύπτου γέμισε με σκνίπες και άλλα μικρά πλάσματα παρενοχλώντας ανθρώπους και ζώα (εδ. 8:16-19)
Σμήνος από αλογόμυγες εισέβαλε σε κάθε κατοικία των Αιγυπτίων, σε σημείο που, όπως αναφέρει η αφήγηση, «η γη καταστράφηκε από τις αλογόμυγες» (εδ. 8:20-32)
Βαριά επιδημία έπληξε όλα τα κοπάδια των Αιγυπτίων, ώστε «κάθε είδους ζωντανά της Αιγύπτου άρχισαν να ψοφούν» (εδ. 9:1-7)
Άνθρωποι και ζώα γέμισαν εξανθήματα, μεγάλα σπυριά και πληγές (εδ. 9:8-12)
Έπεσε πολύ βαρύ χαλάζι και φωτιά από τον ουρανό, που όμοιό του δεν είχε πέσει ποτέ στην Αίγυπτο μέχρι τότε', τσακίζοντας ανθρώπους, ζώα και βλάστηση (εδ. 9:13-26)
Σκοτείνιασε η γη της Αιγύπτου από τα σμήνη των ακρίδων, τα οποία κατέφαγαν τη βλάστηση και τους καρπούς που είχαν απομείνει από την πληγή του χαλαζιού με αποτέλεσμα να καταστραφούν τελειωτικά οι σοδειές
Για τρεις ημέρες πυκνό σκοτάδι σκέπασε όλη την αιγυπτιακή επικράτεια, σκοτάδι που «μπορούσε κανείς να το ψηλαφίσει» σαν να επρόκειτο για πολύ πυκνή ομίχλη
Σκοτώθηκαν όλοι οι πρωτότοκοι γιοι των Αιγυπτίων < περιλαμβανομένου και του γιου του Φαραώ > καθώς και τα πρωτότοκα των ζώων τους...


Πάνω κάτω ότι υφιστάμεθα και εμείς επί ψιριζα.