28/2/19

Ο ΒΑΘΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ, καλημέρα Σπύρο,
\
 Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. 

Ο βαθύς μισελληνισμός εδράζει εις την Αγγλίαν. Εκεί διαστρεβλώνεται και κατακρεουργείται η των Ελλήνων Πολιτεία. Εκεί έχει στοιβαχτεί μέρος του Ελληνικού χρυσού, εκεί τά μάρμαρα της Ελληνικής Τέχνης – και εις το Λούβρον βεβαίως –. Εις το Λονδίνον και εις το Οξφορντ έχουν καταλήξει 400.000 πάπυροι εκ του Αρτεμισίου. 

Υπό Εγγλέζων στρατιωτικών, με Αγγλικά όπλα και με Αγγλικάς λίρας απέκτησεν οντότητα το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ του Μελιγαλά και του Φενεού και ωδηγήθη η εξαθλιωμένη υπό των Ιταλογερμανών Ελλάς εις τον συμμοριτοπόλεμον του 1944 – 49 και όχι υπό των Μπολσεβίκων! Αυτή είναι και η κυρία αιτία του ορισμού «συμμοριτοπόλεμος» και όχι εμφύλιος ή ότι άλλον. 

Ο βαθύς μισελληνισμός των Άγγλων εδραιώθη εις την Ελλάδαν υπό των Ιακωβίνων του Λονδίνου απ’ αρχής το 1814 και 1823. Περισσότερα εις το βιβλίον ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΓΕΝΩΝ» του Σπύρου Χατζάρα. Ίσως φέρη ευθύνας ο …Στράβων, όταν έγραφεν το 175 μεχ περί κανιβαλισμού κάποιων Κέλτικων φυλών.

 Γνωστά όλα αυτά εις τους περισσοτέρους Έλληνας. Εκείνα τα οποία θέλω να προσθέσω σήμερον είναι, Πρώτον ότι παρά το ότι το Ηνωμένον Βασίλειον έχει «δεύτερον λόγον» σήμερον συνεχίζεται η παραγωγή και γαλούχησις «Αγγλοτσολιάδων». 

Συνεχίζεται η πλήρης διαστρέβλωσις της των Ελλήνων Πολιτείας και Ιστορίας, πλήν εξαιρέσεων. Δεύτερον ότι Άγγλοι, Γάλλοι και Γερμανοί και τα ΜΜΕ ως και οι Ακαδημαϊκοί κύκλοι καπηλεύονται και ιδιοποιούνται θέματα που αφορούν την Ελλάδα, την Ιστορία και την Πολιτείαν των, πάντοτε με την υπογραφή κάποιου Αγγλοτσολιά ή γενιτσάρου, όπως συνηθίζεται να λέγεται. 

Βεβαίως ας μήν λησμονούμε και τους πραγματικούς «Γερμανοτσολιάδες», τύπου αδελφών Σημίτη. Οι όροι αυτοί χαρακτηρίζουν όσους προδίδουν ή θυσιάζουν τα συμφέροντα της Ελλάδος διά τα συμφέροντα της άλλης χώρας. 

Οπωσδήποτε η ΜΟΝΗ και καθοριστική απάντησις προς το Αγγλικόν ή άλλον καπηλευτικόν και διαστρεβλωτικόν ΟΡΓΑΣΜΟΝ είναι να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι την οικουμενικήν προώθησιν απάντων των Ελληνικών – και ποτέ γραικικών – Θεμάτων. Εννοείται μακράν των αγγλοτσολιάδων είτε τσιπρο- και βενιζελοπολιτικών. Τρίτον πρέπει να διαλαλώμεν την πρότασιν Χατζάρα δια το άνοιγμα των αρχείων της Αυτοκρατορίας δια όλα τα θέματα της Ελλάδος. Ακόμη και πόσα κοτόπουλα έφαγαν οι Άγγλοι στρατιώται από το 1823! 

Τέλος ο ΠΣύριζα των αγγλοτσολιάδων του ΚΚ Greece απέτυχεν να ιδρύση την «Ρεπούμπλικα του Ίλιντεν» και μετεδημότευσεν εις την «Ρεπούμπλικα Βόρεια της Μακεδονίας»! 

Η νόσος του Νείλου έρχεται εις την κατεχόμενη υπό αλλοδαπών Νέα Μανολάδα, Ηλείας.

 ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΜΕΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ 4.000 ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ. 

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος 

Από την κατεχόμενη υπό αλλοδαπών Νέα Μανολάδα, Ηλείας.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Δεν ειναι πως διαφωνω με αυτα που γραφεις καθως δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τον βαθυτερο συλλογικο ψυχισμο των αγγλων των γερμανων κλπ ωστε να μπορω να πω εαν πραγματι διακατεχονται απο αυτον τον μισελληνισμο που αναφερεις.
Μπορει να ισχυει αλλα παντα θελω να αμφιβαλλω λιγο.
Εξαλλου αγγλοι γερμανοι και γενικα δυτικοευρωπαιοι ειναι που εξυμνησαν και εξιδανικευσαν και ανεδειξαν την αξια των αρψαιων ελληνων .
Παντα θελω να βλεπω και τον ρολο των αθεατων(τι αναγνωστης του Χατζαρα θα ημουν αν δεν το εκανα) σε ολη αυτη την ιστορια και να μην τα φορτωνω ολα γενικα στος αγγλους τους γερμανους κλπ.
Θελω να πω ποσο αγγλικα ειναι πραγματι τα περισσοτερα "αγγλικα" μμε και ποσο αγγλοι αυτοι που σταζουν χολη κατα της Ελλαδος;.
Ομοιως τα "γερμανικα".
Ανοιγεις π.χ το σαιτ του βρωμοGuardian και θα δεις οτι πρακτικα ολα τα αρθρα φερουν υπογραφες με κατι ονοματα Jill Abramsson η Wolf και κατι τετοια .
Ενω αυτοι τυπικα θεωρουνται αγγλοι εμεις ξερουμε απο το ονομα οτι ειναι κατι αλλο...
Το ιδιο ακριβως και στο BBC το CNN και ολο το παγκοσμιο δικτυο fake news.
Eχωενα απλο παραδειγμα απο αρθρο αγγλου εθνικιστη πατριωτη σε αγγλοφωνο σαιτ.
Την επομενη του ΝΑΙ στο BREXIT το αθλιο BBC εστησε εκπομπη με καλεσμενους "επιφανεις" δημοσιογραφους και απο τις δυο πλευρες του Ατλαντικου για να μιλησουν γιατο αποτελεσμα.
Οπου βεβαια ολοι και ολες περναγαν γεννεες δεκατεσσερεις που λενε τον αγγλικο λαο που ψηφισε οχι.
Ολοι και ολες μιλουσαν αγγλικα και ειχαν ονοματα που στοN αδαη θα περναγαν για αγγλικα
Ο συντακτης του αρθρου ομως που ηξερε προσωπα και πραγματα ανεφερε οτι απο τα 13 ατομα του πανελ οι 11 ηταν εβραιοι και εβραιες.!!!.
Αλλα μιλουσαν εξ ονοματος των αγγλων και των αμερικανων για το BREXIT.
Καταλαβαινεις νομιζω τι θελω να πω.
Δεν ξερω τι σκατα ειναι και οι αγγλοι και οι γερμανοι κλπ αλλα να μην ξεχναμε και οτι εξ ονοματος τους και ολων των λαων μιλαει και ο κρυμμενος εβραιος.





Ανώνυμος είπε...

Σωστος-Σωστωτατος ο συναγωνιστης SOULIS



Περηφανος γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας