5/2/19

Η Βενεζουέλα, η Ελλάδα οι ρουφιάνοι και οι μακάκες

Λίγο ιστορία 

Το 1859, οι ξένοι επενδυτές και τραπεζίτες προκάλεσαν «εμφύλιο πόλεμο», γνωστό και ως «Ομοσπονδιακό Πόλεμο». Ακολούθησε διαμάχη με το Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τα εδάφη της Γουιάνας. Στις αρχές του 20ού αιώνα, ο Κιπριανό Κάστρο αρνήθηκε να πληρώσει τα χρέη της χώρας στους Άγγλους Τραπεζίτες , και η Αυτοκρατορία επέβαλε ναυτικό αποκλεισμό της χώρας από το Δεκέμβριο του 1902 και μέχρι το Φεβρουάριο του 1903. Όπως έκανε το Λονδίνο και με την Ελλαδίτσα.

Ο αντισυνταγματάρχης Τσάβες 

Ο Ούγο Τσάβες, ήταν αντισυνταγματάρχης των αλεξιπτωτιστών , και ήταν εθνικιστής «Μπολιβαριστής» και καθολικός. Ούτε Κομμούνι, ούτε άθεος. Επεχείρησε το πραξικόπημα στις
 4 Φεβρουαρίου 1992, απέτυχε και πήγε φυλακή. Όσοι θαυμάζουν τους «έλληνες αξιωματικούς», θα έπρεπε να τον σέβονται (τουλάχιστον). Ο Τσάβες έξι χρόνια μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, εξελέγη πρόεδρος στις εκλογές της 6ης Δεκεμβρίου 1998 που είχαν τη μεγαλύτερη από ποτέ συμμετοχή με 56,2%. Ο Τσάβες, έκανε αναδιανομή της γης, και ξεκινήσε προγράμματα στέγασης, μόρφωσης, περίθαλψης και παιδείας για τους φτωχούς, και μείωσε το ποσοστό του πληθυσμού που ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας. Η χώρα μετονομάστηκε σε «Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας», για να τιμηθεί ο Σιμόν Μπολιβάρ. Ο Τσάβες , απομάκρυνε τη χώρα του από τη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ.

Η Cia 

Η Cia και η «δημοκρατική» αντιπολίτευση και τα «δημοκρατικά συνδικάτα» έκαναν πραξικόπημα το 2002 , για να ρίξουν τον Τσάβες. Ο Αγώνας των «Δημοκρατικών», και του Κράτους Δικαίου του Λάγκλευ, συνεχίζεται για 17 χρόνια.

O Αλιέκσι

 Όποιος νομίζει ότι θα ξεκαθαρίσει υποστηρίζοντας τον πράκτορα Χουάν ως δημοκράτης είναι απλά μαλάκας. 
Στην Βενεζουέλα το ζήτημα δεν είναι η «Δημοκρατία» το «Κράτος Δικαίου» και ο Κιναιδοβουλιο αλλά η Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία.

 Ο πράκτωρ των Αμερικανών Αλιέκσι, χρησιμοποιεί την Βενεζουέλα ως φύλλο συκής και παίρνει το μέρος του Μαδούρο, για να ξεπλυθεί και να πουλήσει «πατριωτισμό» στους ηλιθίους οπαδούς του, ενώ 
οι Φιλελέ του Κούλις, ομνύουν πίστη και υπακοή στο Λάγκλευ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μασονάκος ήμουνα
μασονάκια έβοσκα
ψήφους κορφολόγαα
ελληνάκια πούλαα

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το σχόλιο του προηγούμενου! Και ο συγχωρεμενος ο πατέρας μου που πλήρωνε το μασονικο ελλαδισταν 40 χρόνια ενσημα για να πάρει μία πενιχρη σύνταξη(της οποίας την χηρεια έκοψαν τώρα από την μητέρα μου το ΕΚΑΣ), τους "ελληνες" τούς χαρακτήριζε "ελληνακια", όχι σαν ειρωνεία προς Θεού αλλά για να ξεγελάσει την στεναχώρια του για το κατάντημα ενός κάποτε περήφανου λαού που ακολουθεί "είδωλα", αυταπάτες και προσωπικά συμφέροντα!!!

soulis είπε...

Περαστικα Σπυρο κσι βλεπω οτι εισαι σε φορμα με εξαιρετικες αναρτησεις.
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι και δεν πρεπει να κρινουμε τα οσα γινονται στην Βενεζουελα με βαση την απεχθεια μας για τα κομμουνια του Συριζα .
Στην πραγματικοτητα πισω απο την προσπαθεια να πεσει ο Μαδουρο βρισκονται αυτοι που στηριζουν εδω το τσογλανι Τσιπρα και την "Συμφωνια" των Πρεσπων.
Και λυπαμαι που θα το πω αλλα και γι'αυτο το θεμα ο Ερντογαν ειπε τα πραγματα με το ονομα τους και μιλησε οπως θα επρεπε να μιλησει ενας ελληνας πολιτικος.
Αντι γι αυτο εχουμε τον Κουλη να σπευδει να δηλωσει υποταγη στις εντολες των σιωνιστων μην αφηνοντας καμμια αμφιβολια για το τι εχει να γινει οταν βγει πρωθυπουργος.
Εδω τα εβαλε με τον Ορμπαν που ειναι και στο ευρωπαικο Λαικο κομμα θα μου πεις

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχο το σχόλιο του προηγούμενου κυρίως σε ότι αφορά τον Ερντογαν!Δεν υπάρχει σκεπτόμενος Έλληνας που να μην έχει σκεφτεί έστω και μία φορά μέσα στο μυαλό του ότι "καλά που υπάρχει κι ο Ταγιπ"!! Είναι τραγικό να το λέμε για έναν Τούρκο αλλά είναι η φοβερή αλήθεια!!! Ο Ταγιπ έχει πει πολλά και για την κωλο-ευρωπη (τους) αλλά και για άλλα που θα τα έλεγε ΜΟΝΟ ένας Πατριώτης Έλληνας Πολιτικός!!! Και να μην ξεχνάμε ότι απελευθέρωσε τα δύο παιδιά στον Έβρο και "εξέθεσε" έτσι τα κομμουνια και το παλιόπαιδο του Ηλία!! Αλήθεια, οι δύο στρατιωτικοί που βρίσκονται τώρα; Διότι ακούστηκε ότι το ΓΕΕΘΑ τους πέρασε στρατοδικείο; Αν αληθεύει είναι ο απόλυτος παραλογισμός !!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...