26/2/19

Ο ιστορικός Κύκλος

Στη «Βάρκιζα», η «ηγεσία» της ΚΚΕ λτδ, (Σιάντος, Πλουμπίδης, Ιωαννίδης, Παρτσαλίδης, Μπαρτζιώτας κλπ), μαζί με τους συνεργάτες της , (Τσιριμώκος, Σβώλος), κλπ , συμφώνησε με τους Αριστερούς Αστούς (Σιφιανόπουλος) και τους Άγγλους , ότι οι μεν ηθικοί αυτουργοί , η ηγεσία , που διέταξε τις «αγριότητες» και τις «υπερβασίες», θα αμνηστευθούν, και να δικάζονταν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί. που βρίσκονταν σε «ομαδική ψύχωσιν». 

Ο αριστερός και προοδευτικός Σοφιανόπουλος, που το 1950 ηταν μαζί με τν Πλουμπίδη , αφού υπογράφηκε η Βάρκιζα αναφώνησε. Ζήτω η μεγάλη Βρετανία. Και ο σ. Σιάντος, «βροντοφώναξε». Ζήτω οι Σύμμαχοι. 
Ακριβως όπως και ο σύντροφος Αλιέκσι. 
Οι ηλίθιοι της αριστερής και προοδευτική αγέλης που ακολουθούσαν τον Πλουμπίδη και τον Σιάντο, δεν του άκουσαν ποτέ να φωνάζουν, «Ζήτω οι Σύμμαχοι».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι αυτά Χατζάρα. Ο λαός άγεται και φέρεται. Γιατί, άκουσε ποτέ ο "δεξιός" λαός τι συζητιόταν μέσα στα σαλόνια με τους Άγγλους και τους Αμερικανούς; Η μήπως άκουσε τον άλλον που είπε "Στρατηγέ μου, ιδού ο Στρατός σου"; Ζώα δεξιά, ζώα αριστερά... Όσους είχαν μια στοιχειώδη ευφυία και κάποιο χάρισμα τους έβγαλαν από τη μέση...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...