27/2/19

O ψευτοφαναράς, του σύνροφου Ιβάν , ομολόγησε το ναυάγιο του Αλιέκσι Χαβαναγκίλα. Στο 12% οι Εφιάλτες.

Πέρσι τέτοιες μέρες η «έγκυρη εταιρεία» είχε δώσει στον Αλιέκσι Χαβαναγκίλα και το πολυτελές «Σκυλολόι» του, 25,2%. Χθες ανακοίνωσε 20,4%. Πέρσι είχε μετρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 16,2%, και με «αναγωγές» και «εκτιμήσεις» το ανέβαζε στο 25%. 
Φέτος με 5% κάτω, και με τη διαπίστωση ότι η Προδοσία της Πρέσπας βαραίνει , είναι φανερό ότι η Κοινοπραξία των Παλιάνθρωπων είναι γύρω στο 12%. Σύμφωνα με το διαλεγμένο δείγμα της ALCO. 

Πέρσι ο Ψευτοφαναράς διαπίστωσε ότι το Colpo de Fava με τη Νοβάρτις έδωσε πόντους στην κυβέρνηση και ότι , «μόνο το 9% θεωρεί την εξωτερική πολιτική ως το μεγαλύτερο πρόβλημα». 
Το 49% των περσινών «πελατών» του κ. Ψευτοφαναρά, διάλεξαν την απάντηση ότι «υπάρχουν περιθώρια για μια συμβιβαστική λύση στη διαφωνία ονόματος αποδεκτή και από τις δύο πλευρές». Επομένως ο 49% , πέρσι στηρίζε την διαπραγμάτευση του συντρόφου Χαβαναγκίλα, του Κνίτη Κοτζιά και της συντρόφισσας Τασίας. 
Φέτος το 67% των πελατών, απάντησαν ότι «η συμφωνία της Πρεσπας θα επηρεάσει πολύ την ψήφο των πολιτών». Μόνο το 6% των διεθνιστών απάντησαν καθόλου. Και το 71% εξακολουθεί να πιστεύει ότι η οικονομία κινείται σε λάθος κατεύθυνση. 

Ο Αλιέκσι και οι παλιάνθρωποι γύρω του αποφάσισαν να παίξουν τα ρέστα τους. Ο στρατηγικός στόχος τους στις ευρωεκλογές του Μαίου, είναι ένα ποσοστό γύρω στο 20%, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο ανάκαμψης στις Εθνικές εκλογές. 

Αν στις ευρωεκλογές πέσουν χαμηλά στις εθνικές εκλογές θα έχουν ποσοστά ΚΚΕ εσωτερικού. 

Όταν σε πάρει η κατηγόρα δεν υπάρχει επιστροφή. Το ξέρουν καλά και στο τέως ΠΑΣΟΚ, και στη ΔΗΜΑΡ, και στο ΠΟΤΑΜΙ. 

Η δημοσκόπηση της ALCO για το ΟΠΕΝ εντάσσεται στην Καμπάνια του Μαξίμου για το 20% του μετώπου των διεφθαρμένων. Οι εκτιμήσεις του κ. Φαναρά για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι απλώς ότι απάντησε το δείγμα, χωρίς «επεξεργασία». Για τα άλλα κόμματα είναι άνευ αξίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο ο σύριζα αποτελεί τον άλλο πόλο του δικομματισμού εναντίον της νδ δεν πρόκειται να πέσει, και να μην βγει τώρα θα βγει την επόμενη φορά. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι ο δικομματισμός στην εξουσία είναι αναπόφευκτη κατάσταση ισορροπίας του κοινοβουλευτισμού, πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο να φουσκώσει για να ξεφουσκώσει ο σύριζα και αυτό δεν είναι σίγουρα η Χρυσή Αυγή. Καθώς ελληνοποιούνται λαθραίοι και οι ντόπιοι κυλιούνται στο βούρκο του εκφυλισμού θα αρχίσουν να αναδύονται νέα μορφώματα που θα πάρουν την θέση των παλιών, σίγουρα ένα ισλαμικό κόμμα θα αποτελέσει έναν πόλο κάποια στιγμή. Ο ντόπιος πληθυσμός δεν έχει συνείδηση ταυτότητος ούτε ένστικτο επιβίωσης και θα εξαφανιστεί σύντομα, οι γέροι θα πεθάνουν, οι νέοι θα φεύγουν και όσοι μείνουν θα αφομοιωθούν.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η νοθεία τους σώζει αλλά αυτή μπορούσε να γίνει εκ του ασφαλούς με Χίλαρι επάνω.
Τώρα θα τα παίξουν όλα για όλα δίνοντας αβέρτα βιβλιάρια σε λάθρο όπως ο Σημίτης είχε φερει Γεωργιανούς και άλλους το δύο χιλιάδες.

Ανώνυμος είπε...

Εφημερίδα Δημοκρατία:" Ο κίνδυνος του Κασιδιάρη και ο εφιάλτης του πολιτικού Συστήματος".......του δημοσιογραφου Γ.Χαρβαλια......
Τείνω να πιστέψω όμως τους «μπούκηδες» του διαδικτυακού στοιχηματισμού που σε αντίθεση με τους δημοσκόπους ,βλέπουν τον Κασιδιάρη δεύτερο και με άνεση. Όπως άλλωστε και η απλή λογική που λέει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πέσει κάτω από το 16,5 % του 2014.

Θα τον ξεπεράσει ο ταυτισμένος με την καταστροφική διακυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρεου, Παύλος Γερουλάνος??. Θα πρέπει να τον σπρώξει ως εκεί που δεν πάει το συστημικό πολιτικό και μιντιακό στερέωμα.

Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν αλλά μετά μην λέτε ότι σας έριξαν έξω οι δημοσκοπήσεις…"



Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...