16/2/19

Απόψε πεθαίνει ο ΣΥΡΙΖΟφασιμός! (Αλλά στα Τίρανα)

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας Λουλζίμ Μπάσα, πριν το σημερινό συλλαλητήριο της ενωμένης αντιπολίτευσης που αρχίζει σε λίγο στα Τίρανα, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μαζικά το παρόν για «να απελευθερωθούν από την εγκληματική κυβέρνηση που τους κάνει να καθημερινή φτωχότερους».
«Οι Αλβανοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι θα έρθουν αύριο στα Τίρανα. Η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η ημέρα που οι άνθρωποι, που τους λήστεψε και τους πρόδωσε η εγκληματική Κλίκα , οι άνθρωποι που εξαθλιώνονται εξαθλιωμένη καθημερινά, θα πάρουν στα χέρια τους την μοίρα τους, ακριβώς όπως σε κάθε έθνος στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να πάμε, όταν η κυβέρνηση πιάνεται να κλέβει τους τιμωρούν.Οι κλέφτες πάνε φυλακή. Οι άνθρωποι δεν υποφέρουν», είπε ο Μπάσα και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα σημερινό συλλαλητήριο θα είναι το μεγαλύτερο από ποτέ, αφού θα κατεβεί, «όλη η Αλβανία». 

Μετά τις προειδοποιήσεις της Αλβανικής αστυνομίας «για πιθανές προσπάθειες για αποσταθεροποιήση» , η αποστολή του ΟΑΣΕ στα Τίρανα, πήρε το μερος των Σοσιαλιστών και δήλωσε ότι , «η αναταραχή δεν είναι ο συντομότερος δρόμος για την εξουσία». «Εκφράζουμε την ελπίδα ότι η πολιτική διαμαρτυρία του Σαββάτου δεν θα εκτραπεί σε βία. Η Αναταραχή δεν είναι ο συντομότερος δρόμος για την εξουσία. Αλβανία έχει δει πολλή πολιτική βία στο παρελθόν. Κάθε επιστροφή στο παρελθόν θα είναι μόνο για το κακό της χώρας, ειδικά τώρα που εισέρχεσαι σε μια αποφασιστική περίοδο τεσσάρων μηνών και όλες οι προσπάθειες και οι ενέργειες πρέπει να αποσκοπούν στην οργάνωση τοπικών εκλογών, η οποία θα είναι πραγματική απόδειξη της Δημοκρατίας», ανεφερε η αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ. 
Η Αμερικανική Πρεσβεία στα Τίρανα κάλεσε τους αμερικανούςπολίτες στην Αλβανία, να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τις περιοχές όπου συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές. 

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποτραπεί κάθε προσπάθεια πρόκλησης και κλιμάκωσης επεισοδίων . 2000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στην πλατεία των Ηρώων και περίπου 900 αστυνομικοί θα είναι γύρω από το κυβερνητικό κτίριο στα Τίρανα. Σε ετοιμότατα θα είναι οι «ειδικές δυνάμεις».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κηδεία που θα γινει στην Κουμουνδουρου?

Ανώνυμος είπε...

Καλο. " Η αναταραχη δεν ειναι ο συντομοτερος δρομος προς την εξουσια" ,στην Αλβανια ομως. Στη Βενεζουελα και παλιοτερα στην Ουκρανια, μαλλον ισχυει το αντιθετο.

Ανώνυμος είπε...

"...οι άνθρωποι που εξαθλιώνονται καθημερινά, θα πάρουν στα χέρια τους την μοίρα τους, ακριβώς όπως σε κάθε έθνος στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να πάμε, όταν η κυβέρνηση πιάνεται να κλέβει τους τιμωρούν.Οι κλέφτες πάνε φυλακή. Οι άνθρωποι δεν υποφέρουν..." είπε ο Μπάσα.

Τώρα να γελάσουμε ή να κλάψουμε ;; Πάντως εδώ σίγουρα δεν είναι Ευρώπη... με την υπογραφή Μπάσα!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...