13/2/19

Όταν η Ιστορία δεν διδάσκει

13 Φεβρουαρίου 1993. Ο αρχιερέας της διαπλοκής , ο Εφιάλτης, από τα εβραίικια της Μονεμβασιάς , δήλωσε ότι το όνομα για τα Σκόπια δεν είχε μεγάλη σημασία, γιατί κανείς δεν θα το θυμόταν σε 20 χρόνια. 
Έκανε λάθος ο Εφιάλτης. 
Αλλά, οι Ντιντίδες της Βάρκιζας, που συμφώνησαν στην αμνησία, ξεχνούν και δεν μαθαίνουν, και έκαναν τον «αγνώστου πατρός» , αδελφό της μητέρας του, και εγγονό του Εφιάλτη, αρχηγό τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.didaktorika.gr/eadd/handle/10442/23152



Αρβανίτες της Αττικης με αυστηρη ενδογαμία παρολα αυτα εξισου Ελληνες οπως και οι υπολοιποι οπως λεει το τελικο συμπερασμα της διατριβής και τελικά οι θεωρητικες παρατηρήσεις του κ.Μπιρή ηταν τελικα ολοσωστες και με βαση την επιστημη αυτή.

''Απο τη μελετη των συχνοτητων των αντιγονων των απλοτύπων και του ''Δελτα' του μειζονος συστήματος Ιστοσυμβατοτητας που αποτελει το κατεξοχην συστημα γενετικης ερευνας της ιστοριας των λαων ...παρατηρηθηκε αυξημενη συχνοτητα απλοτυπων και Δελτα των Αρβανιτων της Αττικης ιδια περιοπυ με εκεινη των μαρτυρων που χρησιμοποιηθηκαν αλλα και ιδια με οποιεσδηποτε αλλες μελετες εχουν γινει στον ελλαδικό χώρο ..

avdargor είπε...

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Αγώνα των Μανιατών ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην οροσειρά Σαγγιάς

Παρολα τ'αυτα, ΕΤΣΙ?.. θα παει μπρος η Ελλαδα χατζαρα? με το να "σωζουμε" την αισθητικη..του Μανιατικου τοπιου?... (χαχαχαχ)
ειναι σκαρτος ο λαος ρε φιλος.... ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ!!!..

Ανώνυμος είπε...

έχεις ψάξει τί περιβαλλοντική καταστροφή χρειάζεται για ν α εγκατασταθούν οι γεννήτριες ;
έχεις ψάξει ποιος θα τις εκμεταλλεύεται ;
έχεις ψάξει σε τίνος την κυριότητα και υπό τί όρους έρχεται η έκταση που θα εγκατασταθούν οι γεννήτριες ;
έχεις ψάξει το ισοζύγιο να δεις τί ακριβώς παράγει η γεννήτρια και με τί κόστος ;
έχεις ψάξει τελικά τί θα γίνεται αυτή η ενέργεια ; ποιος θα την πουλάει σε ποιον, με τί κέρδος ; πόσο θα ανεβάσει τα τέλη της ΔΕΗ ;
έχεις ψάξει από πού χρηματοδοτούνται και οργανώνονται τα προγράμματα "βιώσιμης ανάπτυξης" ; Με τόσο επιφανειακή γνώση του ζητήματος βγάζεις συμπεράσματα και κάνεις επιλογές ;

Ανεμογεννήτρια, ακούγεται καλό και οικολογικό οπότε όποιος διαφοωνεί είναι σκάρτος.

soulis είπε...

Ετσι ειναι φιλε ανωνυμε Νο3.
Με την συστηματικη πλυση εγκεφαλου πολυς κοσμος πιστευει οτι τις ανεμογεννητριες τις φερνει ο πελαργος οπως και τα μωρα ετοιμες .
Ενα απλο παραδειγμα προς ενισχυση των οσων γραφεις.
Μια τεραστια εφιαλτικη ανεμογεννητρια απο αυτες που βαζουν στις κορυφογραμμες των βουνων εχει εναν τερστιο μαγνητη νεοδυμιου που μπορει να φτανει σε βαρος και τον ενα τονο (οχι καθαρο νεοΔυμιο καθως ειναι κραμα με σιδηρο και αλλα μεταλλα αλλα παντως πολυ μεγαλη ποσοτητα).
Το νεοδυμιο τωρα ως γνωστον ανηκει στις λεγομενες σπανιες γαιες (rare earth) που λεγονται ετσι ακριβως γιατι ειναι εξαιρετικα σπανιες .
Να το πω καπως απλοικα χρειαζεται να κατεβασεις ενα βουνο για να παρεις ενα λοφακι νεοδυμιο.
Οτι κανουν οι κινεζοι δηλαδη που εχουν σκαψει ολη την Κινα και την Αφρικη για να το βρουν.
Και οταν γινει αυτο χρειαζονται επισης μετα και μια σειρα εξαιρετικα ενεργοβορων ηλεκτροχημικων διαδικασιων για να παρεις τελικα το υλικο .
Δεν εχει νοημα νομιζω να καθησουμε να υπολογισουμε ποσο νεοδυμιο χρειαζεται γιατις χιλιαδες τετοιες ανεμογεννητριες παγκοσμιως και ποσα γιγαβατ για να παραχθει .
Το κοστος και σε ενεργεια και η περιβαλοντολογικη καταστροφη ειναι απλα τεραστια για να φτιαχτουν αυτες οι δηθεν πρασινες εφιαλτικες κατασκευες.


Ανώνυμος είπε...

Ανεμογεννητριες παραγουν ρευμα απο τον αερα, αλλα για να λειτουργησουν θελουν πετρελαιο.

Ζητω η πρασινη και καλα υπαναπτυξη

Ανώνυμος είπε...

ειστε του ΛΑγΟΣ;;;;;;πεs μαs το πτηνο που εχεσε την μπρωεδρασ οικολογικο ητανε;
ο βαηs που εχει προβλημα με τον πρωκτο του τι του συστηνειs αγγουρακια οικολογικα;
παντωs ο θεραπων ιατροs του ο κ.τσαμπιερηs του συνεστησε μακρια απο ανεμογεννητριεs...

Οι ξύπνοι προδότες δεν πολέμουν. Το βάζουν στα πόδια και αφήνουν τους χαζούς να σκοτωθούν . Ο στρατηγός ΜΑυροκορδάτος πρόλαβε να σωθεί από την Σφακτηρία όπου διοικούσε την άμυνα . Μια ζωή τους θυμάμαι να τρέχουν

Οι «Ταλαρίσοι» στις  26 Απριλίου/ 8 Μαίου 1825  το έβαλαν στα Πόδια από την Σφακτηρία για να σώσουν το τομάρι τους και άφησαν τους πολεμιστέ...