19/2/19

Η Cia φτιάχνει τα ψηφοδέλτια στα Σκόπια

Η αμερικανική πρεσβεία επέλεξε για πρόεδρο της Βόρειας την πρώην Κομμουνίστρια Γκόγκα Σόρος την οποία πρότειναν ως υπερκομματική στον Ζάεφ και τον Αχμέτι , οι οποίοι δεν την αποδέχτηκαν , σε αντίθεση με τον πνιγμένο κ. Μιτσκόσκι που την πέρασε από το Συνέδριο και την έβγαλε πρώτη. 

Επειδή όμως η εκλογική πελατεία του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ δεν ενθουσιάστηκε η αμερικανική πρεσβεία επιθυμεί ένα «Ντέρμπι» και πιέζει τον Αχμέτι να ψηφίσει τον Νίκλοα Ντιμιτρόφ. Ετσι πιστεύουν ότι θα πιάσου το 50% συμμετοχή.

 Ο αρχηγός του DUI Αλί Αχμέτι, μετά τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ ρωτήθηκε για τον Νίκολα Ντιμιτρόφ, και είπε ότι δεν ήθελε να υποστηρίξει υποψηφιους, γιατί υπάρχουν δημοσκοπήσεις με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της οικονομικης εκστρατείας τού Τραμπάκουλα διέσχισε τον
Ατλαντικό γιά να μιλήσει στη συναγωγή της Αθήνας λέγοντας ότι:" η χρυσαυγή
είναι ναζιστική οργάνωση καί πρέπει να βγεί εκτός νόμου".Μέ τόν ίδιο τρόπο,
με αρνητική διαφήμιση,οί image makers στις ΗΠΑ εξέλεξαν πρόεδρο.Εδώ με αρνητική
διαφημιση κρατάνε τη χρυσαυγή στο 8-9% γιά να διαλύει το εθνικό κίνημα.
Με τήν προδοσία τής Μακεδονίας ο πατριωτικός συνασπισμός σήμερα έπρεπε
να τρέχει στο +40%,σε λίγο πού θα εξαφανιστούν οί εικόνες τού Παύλου Μελά
καί θα ανοίξει η σχολή τής Χάλκης, γιατί το Πατριαρχείο θα αναγνωρίσει την
αυτοκέφαλη εκκλησία τής "Βόρειας Μακεδονίας" η χρυσαυγή θα πανηγυρίζει
την εκλογική της νίκη, ξεπέρασε το 10%

Ανώνυμος είπε...

είδες το αλβανό που κατεβαίνει υποψήφιος στην Αθήνα με πασόκ ; να δεις πόσες ψήφους θα πάρει και θα είναι όλες από γραικύλους που θα είναι πανευτυχείς για την ενσωμάτωση των ουτσεκάδων.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι, αλλά ο Alexis συνεργεί στη διάπραξη κατασκοπείας εις βάρος της Ρωσίας:

https://sputniknews.gr/kosmos/201902192305457-amerikaniko-kataskopeutiko-krimaia-ellada/

Ανώνυμος είπε...

"Θα κερδίσουμε αυτή τη μεγάλη μάχη για την Αλβανία, τη δημοκρατία, την Ευρώπη, την Αμερική, για το ‘’σήμερα’’ και για το μέλλον αυτής της χώρας» είπε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας.

Το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος Χατζάρα. Θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη για την ...Αμερική!

Ανώνυμος είπε...

Κατάσχεση(υπέρ των ανέργων Ελλήνων) των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικων δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των αλβανων εργαζομένων που ήρθαν στην Ελλάδα από το 1989 και μετά και έκλεψαν τις δουλειές των Ελλήνων με την υποστήριξη δυστυχώς κάποιων "ελληνων" εργοδοτών! Κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσιας τους που απέκτησαν στην πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια υπέρ των ανέργων και των αστέγων Ελλήνων!! Με την κατάσχεση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικων τους δικαιωμάτων θα δοθούν αξιοπρεπείς συντάξεις στους Ελληνες πολίτες! Όσο για δαύτους ας πάνε να τους δώσει σύνταξη ο χασισεμπορος Ράμα και η απέραντη χασισοφυτεια-πατριδα τους!! Άμεση απέλαση ΟΛΩΝ των αλβανων που διαμένουν στην Ελλάδα από εκεί και μετά και θέσπιση αυστηρών κανόνων για την αποδοχή οποιουδήποτε μετανάστη στην συνέχεια!! Αυτή είναι Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ στο πρόβλημα των αλβανων αλλά και γενικά η απάντηση στην "μεταναστευτικη" λαίλαπα που έπληξε και πλήττει την πατρίδα μας!! Αν η Χρυσαυγή είναι πραγματικό πατριωτικό κίνημα, αυτά πρέπει να πράξει!! Αν είναι διατεθειμένη να τα πράξει πρέπει ταυτόχρονα να τα εντάξει στο πρόγραμμά της ΦΑΝΕΡΑ και να βγει να το δηλώσει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό!! Όλα τα υπόλοιπα είναι "λόγια του αέρα" στα διάφορα σαιτ και κουβέντες απλώς για ξεθυμασμα, έτσι για να χαίρεται η... "ποδιά, ποδιά και Ηλία βασιλιά"!!!

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...