26/3/19

Συντριπτική ήττα των Αθέατων

Στις ΗΠΑ, ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ έπειτα από δύο χρόνια «έρευνες», πιθανών… ίσως… μπορεί υποχρεώθηκε να ομολογήσει ότι 
δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι υπήρξε συμφωνία, συνεννόηση ή συντονισμός μεταξύ της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και της Μόσχας.

 Η μεγαλύτερη ως τώρα προπαγανδιστική επιχείρηση κατέρρευσε με πάταγο. 

Πριν λίγες ημέρες, στις 20 Φεβρουαρίου , o βαλτός πρώην μεταβατικός διευθυντής του FBI Άντριου ΜακKέιμπ, ήταν στο ψευτο- CNN, όπου τον ρώτησε ο μεγαλορουφιάνος Άντερσον Κούπερ, «Πιστεύετε ακόμη ότι ο Αμερικανός πρόεδρος μπορεί να εκπροσωπεί ρωσικά συμφέροντα;» και ο βαλτός είπε: «Νομίζω ότι είναι πιθανό. Πιστεύω ότι γι’ αυτό αρχίσαμε την έρευνά μας και είμαι πραγματικά ανυπόμονος να δω που θα φτάσει ο Ρόμπερτ Μιούλερ».
 Ήταν άλλη μία επικοινωνιακή δήλωση-βόμβα από το βαθύ παρακράτος Δικαίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ήττα των αθέατων μας λες Χατζάρα; Τι είχανε, τι χάσανε... Ο Τραμπ όμως αναγνώρισε επίσημα τα υψίπεδα του Γκολάν ως Ισραηλινό έδαφος!

Ανώνυμος είπε...

Αντερσον Κουπερ ο απο χρονια ρουφιανος της CIA, παιζοντας το .....δημοσιογραφος.


Κουλα πολυ κωλοπαιδο ο Κουλης


Ανώνυμος είπε...

Spy to symfono me to pio pano sxolio. Denhtan hta ton at heat on yphrxe h antiparoxh Golan!

Ανωνυμος είπε...

Σπύρο, Συμφωνω με το πιο πάvo σχόλιο. Δεν ηττήθηκαν οι Αθεατοι. Υπάρχει η αντιπαροχή GOLAN.

Ανώνυμος είπε...

Αντιπαροχή Γκολάν, δώρο η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, Τρίτος Ναός του Σολομώντα με στέψη του γαμπρού του Τραμπ, ΤΖΆΡΕΝΤ ΚΟΎΣΝΕΡ. Τους Γα.. σε τους αθεατους... Έτσι Σπύρο γα...με τους Αθεατους, τους τα δίνουμε όλα.