19/3/19

ΟΙ ανθρωπιστικοί βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ σκόρπισαν λευχαιμία στην Σερβία

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο επικεφαλής της Επιτροπής που συγκρότησε η σερβική Βουλής για τη διερεύνηση των συνεπειών των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ το 1999 στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον , Ντάρκο Λάκετιτς ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή έχει διαπιστώσει τη συχνή εμφάνιση λευχαιμίας και άλλων κακοηθειών σε παιδιά ηλικίας πέντε ως εννέα ετών. 
Παρουσιάζοντας τα προκαταρτικά αποτελέσματα της επιτροπής, ο Λάκετιτς δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι τα ευρήματα στα παιδιά που γεννήθηκαν μετά το 1999 επιβεβαίωσαν ότι είχαν εκτεθεί σε κάποιο παράγοντα που τα έκανε πιο επιρρεπή σε ορισμένες μορφές καρκίνου. 
Η επιτροπή διαπίστωσε μεγάλη αύξηση των καρκινικών όγκων στην ηλικιακή ομάδα 15-18 ετών, αλλά πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα θα υπάρχουν όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις όλων των ασθενών. 
Ο Λάκετιτς είπε ότι η Σερβία υπέστη το 1999, μια καταστροφή που δεν πρέπει να ξεχαστεί, ούτε να υποτιμηθεί ή να προσαρμοστεί στα συμφέροντα των «μεγάλων», και τόνισε ότι η Σερβία ήταν μια χώρα θύμα και όλος ο πολιτισμένος κόσμος θα πρέπει να μάθει την αλήθεια. 
Ο Λάκετιτς εξήγησε ότι «η έρευνα επικεντρώθηκε στα παιδιά, διότι στους ενήλικες, υπάρχουν πολλοί παράγοντες κινδύνου, όπως το κάπνισμα, η παχυσαρκία, ο διαβήτης, γι 'αυτό δεν μπορεί να υποστηριχθεί με βεβαιότητα, ότι ο παράγοντας των βομβαρδισμών έπαιξε ρόλο στην εμφάνιση της νόσου».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν επηρεάστηκε μόνον η Σερβία, επηρεάστηκε και η Ελλάδα!!!
Παρουσίασα πρόβλημα θυρεοειδούς το 2006, ενώ μέχρι τότε (στα 35) δεν είχα και λίγα χρόνια μετά παρουσίασαν πρόβλημα και οι γονείς μου!
Για μία ειδική εξέταση με έστειλαν οι γιατροί στο "Σωτηρία" γιατί μόνον εκεί μπορούσε να γίνει και τότε είδα σχολικά να μεταφέρουν παιδάκια νηπιαγωγείου και δημοτικού. Ρώτησα τους γιατρούς και μου είπαν ότι η κυβέρνηση (του νωθρού) έκανε πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης θυρεοειδούς για όλα τα παιδιά γιατί τα 7 στα 10 παιδιά (!!!!!!!!!!) γεννιούνται με πρόβλημα θυρεοειδούς! Όταν τους ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό, μου είπαν λόγω "τσέρνομπιλ" (1986)!!!
Όμως επέμενα και λέω ότι 13 χρόνια (από 1986 έως 1999) δεν παρουσιάστηκε τέτοιο πρόβλημα (θυρεοειδούς, παρουσιάστηκαν καρκίνοι διαφορετικών μορφών), γιατί παρουσιάστηκε μετά το 1999, μήπως λόγω του απεμπλουτισμένου ουρανίου που έριξαν στην Σερβία;
Δεν απάντησαν και έφυγαν βιαστικά και μόνον ένας όταν έφυγαν όλοι οι άλλοι μου είπε εμπιστευτικά ότι έχω δίκιο....
Δυστυχώς...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...