28/3/19

Οι καταβαίνοντες εις τον λάκκον διαλέγουν υποψηφίους κατ΄ εικόνα και ομοίωση. Μετά τον πελάτη του Σούσι Μπαρ μια υποψηφιότητα σύμβολο για τους ΣΥΡΙΖΟΦΣΚΥ! Υποψήφιος παντρεμένος με άνδρα

Ο 59χρονος Νίκος Γραικός εδώ και αρκετά χρόνια ζει στο Παρίσι. Είναι παντρεμένος με τον Φιλίπ Ρενιέ «που είναι δραστήριο μέλος σε πολλές κοινωνικές οργανώσεις, παλεύει για την αναγνώριση της διαφορετικότητας στην κατά κανόνα συντηρητική παροικία». Ο 59χρνος Νίκος Γραικός ήταν ένας από τους 10 υποψήφιους ευρωβουλευτές που ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ. 

ΥΓ. Το 12% πολύ τους πάει!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε να παντρευτει και ο καροτακιας γαβριηλ σακελαριδης την μανταμ τσακαλωτου και ο στρατουλι με τον παπαδημουλι καλε…..

Ανώνυμος είπε...

το ότι ένας πούστης μπορεί να φέρει ψήφους επειδή είναι πούστης σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στον ψηφοφόρο, ο πολιτικός είναι απλά συνέπεια του αρχικού προβλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στρατούλης έχει φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015!

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ. Μαρ 29, 03:32:00 π.μ.

ΠΟΣΟ μακακας μπορει να 'σαι που μας πληροφορεις οτι ο "εδω Στρατουλης-εδω Στρατουλης με σκοτωνει η ΧΑ", εφυγε απ' τον τΣΥΡΙΖΑ; Και που πηγε; στον αλλο τΣΥΡΙΖΑ; ή στον παραλλο τΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΟΥΚΑΡΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ...ΑΝΤΙΦΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Eξαλλοs ο Γρηγορηs Βαλλιανατοs με τον Καρατζαφερη!
Ο Γρηγορηs Βαλλιανατοs εκανε την ακολουθη δηλωση σχετικα με την τοποθετηση του πρρρρ του ΛΑΟΣ κ.Γεωργιου Καρατζαφερησε συνεντευξη του στο Down Town:"Ειναι κριμα που ο Γ.Καρατζαφερηs δεν βρισκει χρονο να ενημερωνεται για θεματα σεξουαλικοτηταs απο τον Αντιπροεδρο τηs βουληs των Ελληνων και γιατρο βουλευτη του κομματοs του Βαιτση Αποστολατο που ποτε δεν αρνηθηκε πωs ειναι ομοφυλοφιλοs!

Βαιτσηs Αποστολατοs-Ο Μaitre τηs παπαρολογιαs!

Ο τηλεοπτικοs γυναικολογοs-σεξολογοs αναψε φωτιεs στην...