26/3/19

Το μήνυμα της Στοάς

Ο κ. Καρατζαφέρης από την εκπομπή του μίλησε για έναν νεαρό αρχηγό κόμματος που μπήκε στην Στοά και ανακάλυψε ότι θα τον καθοδηγούσε ένας βουλευτής του. 
Στη συνέχεια ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε ότι επρόκειτο για τον νωθρό και τον συνήγορο των «Αθώων».
 Στη συνέχεια ο Προκόπης, ο τέκτων Συνταγματολόγος Είπε: «Κάθε συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος (δηλαδή μασόνος) έχει χρέος να υπερασπίζεται την (μασονική) Ελευθερία, πρωτίστως απέναντι στα μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού, που αγγίζουν τα όρια του ναζισμού, τα οποία επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, αυτό τούτο το (μασονικό) Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα, άρα την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό». 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη νίκη έχει έρθει, σήμερα άκουγα στο ράδιο στο σκάι ένα γεράκο να κάνει προσεγμένη και μακροσκελή ανάλυση για το πόσο δαιμονοποιήθηκε ο πατριωτισμός λόγω χούντας και ότι με την εθνική ταπείνωση που νιώθουν οι Έλληνες αναδύεται ξανά το πατριωτικό αίσθημα και ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. Δηλαδή το σύστημα αποδέχεται ως φυσιολογική θέση τον εθνικισμό, άσχετα αν το λέει "πατριωτισμό", οπότε σύντομα που ο εθνικισμός δεν θα χρειάζεται να απολογείται στην μειοψηφούσα αριστερά θα μπορεί να εκφραστεί και γνήσια ως εθνικισμός. Ακόμα και στην Ελλάδα μετά τις Πρέσπες έχεις πλέον ένα σωπηλό ακόμη αλλά συνατό εθνικιστικό ρεύμα που σύντομα θα πάρει πιο σαφή πολιτική μορφή μιας και η Χρυσή Αυγή έχει ενδογενώς προβλήματα που δεν θα την αφήσουν να γίνει κυβέρνηση. Θα δούμε, πολλοί πράκτορες θα πάνε να καπηλευτούν τον χώρο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=56408

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ!

ΧΑΝΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!
indobserver.blogspot.com/2014/06/blog-post_2457.html

ΦΩΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΗΛΕ-<< ΠΑΤΡΙΩΤΗ >>...

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ-ΤΗΛΕ-<< ΠΑΤΡΙΩΤΗ >>ΑΠΟ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΚΑΙ << ΕΠΙΣΗΜΑ >> ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΚΑΙ << ΕΠΙΣΗΜΑ >> ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΙ-ΝΑΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ!

<< ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ >> ΤΟΝ ΝΑΙΤΗ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!

ΕΞΕΛΕΓΕΙ Ο ΝΑΙΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ στην Κ.Ε του ΛΑΟΣ!

<< ΕΠΑΝΗΛΘΕ >> Ο ΝΑΙΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ στον ΛΑΟΣ!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ KΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ...ΑΡΣΕΝΗΣ"(που τα ονοματα τουs εχουν εμπλακει με την μασονια)ΜΕΛΗ πλεον στη"ΛΕΣΧΗ των ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ"!..
ΜΕΛΟΣ στην ΚΡΥΦΟΜΑΣΩΝΙΚΗ και ελιτιστικη "ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ" Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ των "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ"απεκτησε νεα μελη.Μεταξυ αλλων ειναι και ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

27/05/2011 Ξενοδοχειο Illisia Athens!
O CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ-Laboratum Literatorum Illuminatorum-(LLI)Να υποδεχθω με μεγαλη μου χαρα τον κυριο Αιβαλιωτη τον οποιον θα μου επιτρεψετε ειναι γνωστοs ωs βουλευτηs και κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs του κομματοs ΛΑΟΣ!!!
Aιβαλιωτηs:Πανοσολογιωτατε αγαπητε συναδελφε πρεπει να πω οτι εξελεγην το 2007 οταν ηταν ηδη βουλευτηs ο κυριοs Καλλιωραs!Πρεπει να πω τωρα παρ'οτι ανηκουμε σε διαφορετικα κομματα φιλε Ηλια οτι λειπειs απο την βουλη!και το λεω πραγματικα οχι επειδη εισαι φιλοs μου!
Καποιοs φιλοs ειπε οτι σημερα ειμαι και ΛΑ.Ο.Σ και ΛΑΟΣ λογω του επωνυμου σαs κυριε Λαε και λαοs και ΛΑ.Ο.Σ!!!


ΚΟΥΙΖ:Πλαστογραφοs φυγοστρατοs αστρατευτοs με 19 ακινητα και βιλα στον Διονυσο στα καμμενα...
η ρωποπερπηρηθρα μπουγατσαs κυδωνιατηs βρωμοαρκουδι κατα κοσμον ο χοντρο κουραδοffshore βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ του ερωτυλου που ειχε συναψει σχεσειs με την αρραβωνιαστικια του γιου του που σημερα διαπρεπει ωs τηλεπαρουσιαστρια...παρ'ολιγο διγαμου με το εξωγαμο το μικρο σπυρο τηs ζωηρηs ξανθιαs..και τηs Κορινθιαs ευειδηs γραμματεωs πολλαπληs χρησεωs με το πλαστο απολυτηριο λυκειου κ.κολοτρυπιδοκοκκινου!

Υ.Γ ΟΜΙΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ@ΛΟΙ!!!ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...






avdargor είπε...

Τρί Μαρ 26, 06:48:00 μ.μ. @

δε σε καταλαβαινω γιατι προτρεχεις?
κ ποιος δλδ κατ εσενα αφου η Χρυση Αυγη,,,,, ειναι χωλη... κ δε θα μπορεσει...να σηκωσει το ΕΘνικιστικο ρευμα οπως λες.. ο Φαηλος?....
η' μηπως ξερεις κατι που δε ξερουμε?.... μηπως θα φυλακισουν τη Χρυση Αυγη? λιγο πριν καποιες εκλογες?
κ ετσι..... θα αναδυθει το εθνικιστικο ρευμα που λες?
των Βελοπουλων ΚΑρατζαφερηδων κτλπ κτλπ που θα προσφερουν πλεον ως επιδορπιο για την προσδοκουμενη γνησια αναδυσει του εθνικιστικου ρευματις?... αφου εχει ενδογενη.... προβληματ η Χρυση Αυγη??.. ενω αυτοι που θα ανδυσουν το εθνικιστικο ρευμα...θα ειναι απολυμασμενοι. Προφανως....................................................................................................................... Εσυ δλδ θες ν γινεις ποδεκτος πο το συστημα...ε,πεστο ντε οτι θες να βγαινεις στο γυαλι..χχα μαζι με τα αλλα παιδακια.
υ.γ. χχα ρε κοψε κατι "πατριωτες"!!!! χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος είναι ο συνήγορος των "αθώων"; Ο Pakis;

Ανώνυμος είπε...

προς Τρί Μαρ 26, 08:50:00 μ.μ.

αν συνεχίσουμε με κοινοβουλευτικό σύστημα και εκλογές τότε θα πρέπει σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων να αποφασίσει να ψηφίσει και να ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Αυτό σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που κάνω εγώ δεν γίνεται, η ΧΑ έχει την ρετσινιά του τραμπούκου και του ναζί και ειδικά στις γυναίκες δεν τραβάει καθόλου, ο κόσμος καίγεται και σε όποιον μιλήσεις σου λέει για ναζισμό και παπαριές. Θα πρέπει πρώτα να αποποινικοποιηθεί ο εθνικισμός ως ιδέα ώστε να μπορέσουν να εμφανιστούν μεγαλύτεροι σχηματισμοί. Ταυτόχρονα οι χρυσαυγίτες κρατούν την κλειστή σεχταριστική δομή που έχουν καθώς και πρόσωπα που κάνουν πολύ κακή εντύπωση όπως ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, η κόρη του και η γυναίκα του, δεν το έχουν επικοινωνιακά. Τον Κασιδιάρη τον γουστάρουν ακόμα και οι εχθροί του και θα έπρεπε να γίνει αρχηγός της Χρυσής Αυγής, οι περισσότεροι λόγω Κασιδιάρη ψηφίζουν ΧΑ και σωστά τον έχει βάλει για δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι και η Χρυσή Αυγή έχει σχέση με την μασονία! Οι Αθεατοι(και οι αχυρανθρωποι τους) δεν αφήνουν ΠΟΤΕ κάποιο κόμμα να μπει στο ελλαδικό κοινοβούλιο(την επίσημη και ΦΑΝΕΡΗ στοα του κράτους με τα 300 κοπρόσκυλα) αν δεν είναι ελεγμένο και "συμφωνημενο" το τι θα πράξει!!! Οι Αθεατοι δεν δουλεύουν στα κουτουρού!!!

Ανώνυμος είπε...

@ eucharist tassilli
Μην τον ρωτας.
Ολο το κατεβατο του τοχωσε στην κεφαλα σφοδρα ερωτευμενη δημοσιογραφος προαστιου της Α.Αττικης με τον κο .....Μιχαλολιακο κρυμενο στην ντουλαπα της.
Ερως ανικατε μαχαν κλπ., κλπ.


Κουλα πολυ κωλοπαιδο το Π....κι

Ανωνυμος είπε...

0 Χίος ονομάζει τον Λυκουρεζο.

Ανώνυμος είπε...

<< Βολευε >> τα παιδια του στη Βουλη ο Καρατζαφερηs εν μεσω κρισηs!

Χερι με χερι με τουs διορισμουs δικων του στη Βουλη ο...

Τα ψηφοδελτια με τουs...υπαλληλουs του ΛΑΟΣ!

Βιντεο:Επαναληψη μητηρ μαθησεωs και εμπεδωσεωs....!!!Αυτοs ο κωλοτουμπαs ολκηs εξακολουθει να ζητα την ψηφο σου....
Τι θα κανειs εσυ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
fonaklas.blogspot.com/2013/05/blog-post_1149.html

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!
stoxos.gr/2011/05/blog-post_8038.html

παροιμια...ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!

κουιζ:το μπ@υρδελο η π@υτανα και η τσατσα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα είχε πει παλιά ο ίδιος ο Καρατζαφέρης από τηλεοράσεως, ότι δηλαδή ότι ο Κωστάκης ήταν μαθητής μασόνος και ο Λυκουρέζος 33ου βαθμού... Μετά κατάπιε τη γλώσσα του...

Ανώνυμος είπε...

Ιωαννηs Κοραντηs-Επι των ημερων του ειχε φερει Τουρκουs αξιωματικουs στην ΕΥΠ..Ρε τι πατριωτεs ειχε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
Να υπενθυμισουμε οτι ο Ιωαννηs Κοραντηs εξελεγη στιs βουλευτικεs εκλογεs του 2009 για πρωτη φορα βουλευτηs ωs επικεφαληs του ψηφοδελτιου Επικρατειαs του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου!
fonaklas.blogspot.com/2019/03/blog-post_691.html

Η πρωην ζωηρη Ερωμενη αρχηγου εξωκοινοβουλευτικου δεξιου κομματοs-Η νυν Κορινθια με το πλαστο απολυτηριο λυκειου που διοριστηκε στη βουλη-Το εξωγαμο παιδι και η"αγορασμενη"σιωπη τηs δια βιου με 7000 ευρω το μηνα.
Ωs πρωην αρχηγοs κοινοβουλευτικου κομματοs εχει εκ του νομου το δικαιωμα να διατηρει μια υπαλληλο που την πληρωνει η βουλη.Την θεση αυτη εχει μια κορινθια ερωμενη που διοριστηκε με πλαστο απολυτηριο λυκειου στο Εθνικο κοινοβουλιο με με μεσολαβηση του ιδιου.Για το θεμα αυτο συμφωνα με ασφαλειs πληροφοριεs του edolio5 ο γενικοs γραμματεαs τηs βουληs εχει ζητησει το σχετικο φακελο διορισμου για τιs...περαιτερω ενεργειεs!
edolio5.blogspot.com/2019/03/7000.html

"ΑΡΡΗΤΑ"και(ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ)ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ...ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ...!!!
ΕΝΑΣ"ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ"ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ...!!!
Ο Μολυβιατηs τον εκθετει δηλωνονταs οτι:"Ο Καρατζαφερηs κακοποιει την αληθεια και την ευπρεπεια.!!!
politikosafari.blogspot.com/2011/06/blog-post_1704.html

κατεθεθε θτεφανι και η θεξυ κουτθα....το κθου κθου κθου...η απολυμενη καθαριστρια λεει οτι μαζευε μεταχειριθμενεθ τρυπιεθ καποτεθ...και καθετηρεθ...

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι αυτή; Μία τηλεπερσονα;Το παλιοκαναλο του offshore έκλεισε τελικά;