28/3/19

Στο 12% ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκυ. Το Ναυάγιο δεν σώζεται ούτε δημοσκοπικά ούτε με τον Πολάκη . Δημοσκόπηση του Αλ-Κώλου παρουσίασε η παράγκα του Ιβάν.

Όλα της πλάκας, με τη «δημοσκόπηση βόμβα», της Τσαρλαμπά.
 Ρώτησαν τηλεφωνικά 1000, και βρήκαν ότι ο Αλιέκσι είναι 6,9% πίσω από τον Κούλις, και έβγαλαν το βιαστικό και ψευδες συμπέρασμα ότι ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκι είναι «εφτάψυχος». 
Όμως, η ίδια εταιρεία τον Δεκέμβριο έλεγε, ότι η ΝΔ προηγείται των ΣΥΡΙΖΟφσκυ με 5,3%. Επομένως, η διαφορά αυξήθηκε και η ψαλίδα δεν έκλεισε, ακόμα και μεταξύ του δείγματος της Αlco και Open TV. 
Και οι «αδιευκρίνιστοι», είναι 34%. 
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου για τις ευρω-εκλογές, η εταιρεία ,
κατάφερε να μετρήσει τους ΣΥΡΙΖΟΦΣΚΥ στο 17,2%, πράγμα που σημαίνει 16,5%-17,2%. 
Και η «συσπείρωση» των λαμόγιων περί το Κόμμα , δεν είναι 51% αλλά 90%. 
Το Κόμμα δεν μπορεί να ξανασυσπειρώσει τους «χαζούς» «κεντροαριστερούς» που πίστεψαν στην «ελπίδα», για αυτό εμφανίζουν 51% σε σχέση με τους ψηφοφόρους του 2015, που είναι εξαιρετικά υψηλό. 
Από την άλλη το , 79% της συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας, είναι πολύ χαμηλό, και δείχνει τον προβληματισμό των δεξιών για τον Κούλη και τους «Φιλελέ». 
Το δείγμα της Αlco και της Open TV σηκώνει πολύ «εκτίμηση» και πολύ «προσαρμογή». 
Στην πραγματικότητα οι ΣΥΡΙΖΟΦΣΚΥ έχουν κατώφλι το 12%, ενώ η ΝΔ βρίσκεται μεταξύ του 27% και του 36%.

 Το 12% , απάντησε στην ALCO ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις Ευρωεκλογές και το 34% ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη . Όλα εξαρτώνται από τους «απροσδιόριστους», και την έλλειψη διακυβεύματος στις ευρωεκλογές. 

Τα ποσοστά των άλλων κομμάτων δεν είναι ούτε καν ενδεικτικά . 
Το 5% για την Φώφη και το 4,7% για την ΚΚΕ ΕΠΕ, είναι εκτιμήσεις που συγκλίνουν και με άλλες εταιρείες, ενώ το 2,4% για την Λαϊκή Ενότητα είναι προφανώς υπερβολικό, όπως και το 1,2 για το ανύπαρκτο «Ποτάμι» και το 1% για τους ΑΝΕΛ. 
Υπερβολικά χαμηλό είναι το 6,2% για την Χρυσή Αυγή, που βρίσκεται μεταξύ του 6,5% και του 9,1%. 

Η «Ελληνική Λύση» , η «Ένωση Κεντρώων» , ο ΛΑΟΣ και τα «ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ», λόγω ευρωεκλογών μοιράζονται ένα 12-15%. 

Πολιτικό ενδιαφέρον έχουν, το 62% των ερωτηθέντων, που απάντησε στην ALCO, ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα αποτελέσει πρόκριμα του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών, και το 41% που απάντησε, «Ούτε Αλιέκσι ούτε Κούλη». 

Αυτά μας λένε, ότι υπάρχει ακόμα μεγάλη «χαλαρότητα» για την ευρω-καλπη, και ότι ένα 40% θα μπορούσε να ψηφίσει «κάτι άλλο» εκτός των δυο μονομάχων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η ...."εξισωμενη" Τσαρλαμπου, που δεν κραταει το δικο της επωνυμο (του μπαμπα) αλλα του τριτου;-τεταρτου συζυγου; μαστουρωμενη ειναι οταν βγαινει στο γυαλι;
Το ματι της γυαλιζει κοιτωντας στο απειρον και η φωνη της δειχνει σα να εχει ρουφηξει μονοκοπανια τουλαχιστον 5 γραμμαρια πεντακαθαρης "ασπρουλας".



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...