8/3/19

Πετά ο γάϊδαρος Άλικσι;

Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Το μέγα διλληματικόν ερώτημα των τελευταίων 60 ετών είναι, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; 
Την άνω ερώτησιν συνοδεύουν και τα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ; ή όπως λέγει ο Ελληνικός Λαός, «πετά ο γάίδαρος;». Καί η ερώτησις, ΠΟΣΗ (%) ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ;

 Ο Σαλβίνι εκδιώχνει τους λαθρό και το «δημογραφικόν πρόβλημα» της Ιταλίας (αν υπάρχει) πρόκειται να το λύσει με μίαν ορθήν πολιτικήν. 
Ο Αλαιξάκεις εδήλωσεν ότι θέλει να λύση το «δημογραφικόν πρόβλημα» (άν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα) με το να ανοίξη τα σύνορα εις τους αδελφούς του ισλαμιστάς και μουσουλμάνους όπου γής. 
Ο βαθύς μισελληνισμός ενώ εδράζει εις την Αγγλίαν βλέπομεν ότι κυοφορείται εις τήν υπογάστριον του Σύριζα.
 Δηλαδή μετά το εγκληματικόν τού «ριζοσπάστη», «νά σπάσωμεν τας ρίζας του Ελληνικού Έθνους», εγεννήθη μέ ύπουλον τρόπον και διετρανώθη το άκρως δολοφονικόν «σύριζα», «να κόψωμεν τας ρίζας του Ελληνικού Έθνους».

 Αυτά τα γράφω ΟΧΙ μόνον νά πίπτει ράβδος εις όσους υποστηρίζουν τό «σύριζα» καί όλα τά παρεμφερή «κκε» που εδράζουν εν Ελλάδι, αλλά νά αρχίσουν επιτέλους οι νομικοί και όσοι άλλοι να ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. Διότι τό πρόβλημα της Ελλάδος είναι πρόβλημα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.
 Οι Ευρωπαίοι, ακόμη και οι Σοσιαλδημοκράται γελούν και περιφρονούν παρόμοια πολιτικήν Τσιπρά, Μακρόν και ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. 
Δηλαδή όλα τά εχθρικά πολιτικά σχήματα εναντίον των Ευρωπαϊκών Εθνών. 

Ας λένε ότι θέλουν τα ηλίθια ΜΜΕ. Ας κάνωμεν τήν πρότασιν τέλος εις την «Ρεπούμπλικα Βόρεια της Μακεδονίας» νά ενταχθή εις ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ! Ορίστε επίλυσις του προσκαίρου «δημογραφικού προβλήματος». 

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ εκατομμύρια Έλληνες από το 1959 (άνω των 400.000 τήν τελευταίαν 10ετίαν) και έχει η ΕΛΛΑΣ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ «δημογραφικόν πρόβλημα;». Ουδεμία εξίσωσις υφίσταται. 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ;: Η νόσος του Νείλου έρχεται εις την κατεχόμενη υπό αλλοδαπών Νέα Μανολάδα, Ηλείας. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΜΕΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ 4.000 ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ.

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Ουψάλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...