20/3/19

Όταν οι μυστικές υπηρεσίες κατασκευάζουν την πραγματικότητα στον Νέο-Κομμουνιστικό Παράδεισο

Ο αμερικανός ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ, του βαθέως Κράτους Δικαίου, που συνεχίζει να ερευνά για την «ρωσική παρέμβαση» στις αμερικανικές εκλογές, βρήκε τον ρωσικό δάκτυλο στα Τίρανα, και ενημέρωσε του ανθρώπους του Ράμα ότι «πιθανόν» τα εμβάσματα που έστειλε το Δημοκρατικό Κόμμα στην εταιρεία που προσέλαβε για δημόσιες σχέσεις και «Λόμπι», να διοχετεύτηκαν μέσω «ρωσικής εταιρείας» , « βιτρίνας» με έδρα τη Σκωτία. 
Οπότε η νέο-κομμουνίστρια εισαγγελέας κάλεσε τον πράκτορα του Πούτιν Λουλζίμ να δώσει εξηγήσεις. 

Το Βαθύ Κράτος έβαλε και μια «βόμβα» σε έναν πυλώνα του δικτύου υψηλής τάσης, ώστε τα μμε του χασισέμποροι να αρχίσουν να μιλάνε για «τρομοκρατία».

 Στον αλλο ΝΑΤΟκομμονιστικό παράδεισο, τα Σκόπια, η συντρόφισσα (ανεξάρτητη) δικαστής, βγήκε στην τηλεόραση και εξήγησε την απόφαση της να καταδικάσει σε 211 χρόνια φυλακή τους κατηγορούμενους για την επίθεση κατά του Ζάεφ.

 Η «ανεξάρτητη δικαστής», τόνισε πάντως ότι «σε αυτό το στάδιο, ο Ιβάνοφ δεν έχει το δικαίωμα να δώσει αμνηστία», αν και αυτό το ζήτημα δεν την αφορά.

 Η νέοκομμουνιστική Σοσιαλδημοκρατική Ένωση , ανακοίνωσε πάντως, ότι «πέρασε η εποχή της επιλεκτικής δικαιοσύνης, της πολιτικοποίησης και των πιέσεων στη δικαστική εξουσία» και ότι , «οι νόμοι ισχύουν για όλους» ενώ , «το VMRO-DPMNE, ο Μιτσκόσκι και η Σιλιανόφσκα είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται εγκληματίες και είναι εναντίον της δικαιοσύνης». 

Λίγο πιο πέρα ο αρχιμαφιόζος αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης Μίλο είπε ότι αυτός έχει όραμα να βάλει την κοινωνία του μαυροβουνίου στην Ευρώπη, ενώ οι αντίπαλοι του θέλουν να τον ρίξουν πριν τα κάνει. Ο Τζουκάνοβιτς, συνδύασε τις διαμαρτυρίες στο Μαυροβούνιο, και την Αλβανία, με τις διαδηλώσεις της αλβανόφιλης αντιπολίτευσης στη Σερβία και είπε ότι, «υπάρχει ένας (ρωσικός)«μίτος» που ενώνει «όλες τις διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή». 
Ο Τζουκάνοβιτς, είπε ότι ο στόχος είναι να αλλάξουν οι σημερινές κυβερνήσεις που έχουν ένα σαφές όραμα κοινωνίας και προσπαθούν να την οδηγήσουν στην ΕΕ. «Τα φαινόμενα αυτά δείχνουν ότι εξακολουθεί η αντίθεση μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν μια πολιτική υιοθέτησης των ευρωπαϊκών προτύπων, οι οποίες, μεταξύ άλλων, προβλέπουν την επιλογή της κυβέρνησης με δημοκρατικές εκλογές και εκείνων που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει από το πεζοδρόμιο », είπε, το (τέως) κομμούνι, που διοικεί την παλιότερη κομμουνιστική δικτατορία στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...