16/3/19

Μετράνε ημέρες. Η Μακριά Συριζονύχτα έχει ακόμα 218 νύχτες.

Ο Αλικέσκι Τσιπρόφσκυ αποφάσισε να εξαντλήσει τα χρονικά του περιθώρια. Θα μείνει στην καρέκλα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, και μετά ως υπηρεσιακός. Οι εκλογές θα γίνουν είτε στις 13 είτε στις 20 Οκτωβρίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρέ μιλάμε γιά κοσμογονία!
Κάθε μέρα ιδρύεται κι΄ενα εθνικιστικό-πατριωτικό κόμμα-απόκομμα,απίστευτο!
Ρέ θα τρελαθούμε τελείως ο κομμουνιστής Πατρο-δήμαρχος
απαγόρευσε συναυλία βλάσφημου ροκ μουσικού συγκροτήματος
Αραγε θα επιτρέψει συναυλία τού βουλευτή "οί όμορφοι σταυροί ομορφα καίγονται"
ρε θα τρελαθούμε ρεεεεεεεεε



Ανώνυμος είπε...

Από παλιά δεν μπορούσα να καταλάβω την διατύπωση, "η κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος του τάδε σκανδάλου και οδηγήθηκε σε εκλογές", αφού όποτε θέλει μπορεί να κάνει τις εκλογές αν έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δηλαδή τί εμπόδιζε τον Καραμανλή να μείνει άλλα 2 χρόνια στην εξουσία το 2009 ;;; Τώρα γιατί δεν καταρρέει ο Τσίπρας με τα βάρη που κουβαλάει ;;; Έκανε την καλύτερη κίνηση, μέχρι τότε θα έχουν ξεφουσκώσει όλα και Μακεδονίες και τέτοια και θα ψηφίσει το 93% τόξο με το σκεπτικό δεξιά και αριστερά οπότε θα δώσει 93% ξανά στο τόξο. Η Χρυσή Αυγή θα μπει στην βουλή με 6,9% και θα μιλάει για "εκρηκτική άνοδο" ενώ ο Μιχαλολιάκος δείχνει να μην καταλαβαίνει ότι πρέπει να μπει ο Κασιδιάρης αρχηγός ακόμα και για το φαίνεσθαι, ή εκτελεί εντολές κάποιας πρεσβείας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην τα εξαντλήσει; Δικτάτορας είναι ο,τι θέλει κάνει! Έχει και τους έξι που τον στηρίζουν οπότε...παπαλα! Οι έξι είναι το πρόβλημα, όχι ο Αλικσι! Οι έξι!!! Και ο Pakis βεβαίως με την "αξιοσέβαστη" στοα!!

Ανώνυμος είπε...

-Φεύγει ο Τσιπρά.
-Έρχεται ο Μητσοτά.
Καμία, μα καμία, ΔΙΑΦΟΡΑ!

Τους ίδιους Έξωθεν και Άνωθεν υπηρετούν και οι δύο τους!

Ανώνυμος είπε...

Τι Αxel, τι Κουλημπανί.

To K.I.Σ. αγάλλεται,
χαίρει η οβραιο- κτήσις όλη...

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...