8/3/19

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο τη Συναγωγή

Ο άλλος προδότης, το φιλελέ  Κούλι, δήλωσε από τα Κεντρικά, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να τη σεβαστεί, την προδοτική Συμφωνία του Αλιέκσι Συριζόφσκι με τη Δημοκραυά Βόρεια της Μακεδονίας, καθώς η προάσπιση του διεθνούς δικαίου αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και ασπίδα προστασίας απέναντι στην τουρκική παραβατικότητα. Μην τον κοιτάτε. Το Κούλι πρέπι να πάρει μηδεν συν μηδέν. Ότι και η μητέρα του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συναγωγη του σατανα................

Iσραηλινό μέσο μαζικής ενημέρωσης παραδέχεται ότι Εβραίοι από το Ισραήλ και την Αμερική πληρώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να διαχειρίζονται σχεδόν όλα τα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα, ("greek refugee aid centers are mainly operated by israelis"), ενισχύοντας άμεσα την μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα το Ισραήλ αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες, χτίζει τοίχους για να τους κρατήσει έξω και επιτρέπει μόνο Εβραίους που είναι φυλετικά καθαροί μέσω tests DNA να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ.

http://redskywarning.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

Ανώνυμος είπε...

E! είπαμε το ταγκό καί η προδοσία χορεύονται
πάντα από δύο.....

Ανώνυμος είπε...

Φοβού τους Δαναούς (άσβερκους) και Δώρα Φέροντες (με λευκά vw polo)...

και τους κουμπάρους τους!

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να αλλάξεις το όνομα από "Δελτίο των 11" σε "Δελτίο του 93%".

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...