7/3/19

Κόλπο των Συριζέσκου το γράμμα προς τους εργαζομένους των My Market

Η επιστολή της Περιφερικής Διευθυντρίας μανδάμ Σταχάνωφ είναι προεκλογικό κόλπο της τριανδρίας Βερναρδάκης-Παπάς-Καραχάλιος. 

Η επικοινωνιακή βόμβα, Βερναρδάκη-Παπά-Καραχάλιου,  θυμίζει στους δυστυχισμένους που ζήτησαν τον «ζωγραφιστό» ελάχιστο μισθό που τους υποσχέθηκε η Κοινοπραξία των παλιανθρώπων, «Λαμόγια- Εφιάλτες ΕΠΕ», ότι πρέπει να ψηφίσουν το προοδευτικό μέτωπο απέναντι στον Φιλελευθερισμό, όπως τους είπε ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκυ. 

Η Κοιμώμενη Νεα Δημοκρατία θα έπρεπε να είχε  απατήσει την άμεση απόλυση της «Σταχανοβίτισας», επισείοντας την απειλή του μποϋκοτάζ της αλυσίδας. 

Έτσι θα είχε γυρίσει καπάκι ο «ασσος» που έβγαλαν από το μανίκι οι Βερναρδάκης-Παπάς-Καραχάλιος. 

Το «λάθος» των επικοινωνιολόγων είναι ότι αποκάλυψαν στην «εγκύκλιο», τους «μυστικούς επιθεωρητές». Ήταν το λάθος κερασάκι στην τέλεια επικοινωνιακή τούρτα. 

Σπυρίδων Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο λουλακις μαλλι θωδωρας ρουσοπουλος που βγηκε ξαφνικα εδω και ενα 24ωρο απο την πτωμαινη του μαυσωλειου υστερα απο 15 χρονια θανατου

τι ειναι παλι ?

εχω ανοιξει 5 φορες απο χθες το πρωι την τιβι και τον εχω πετυχει σε ζαπινγκ τουλαχιστον σε πεντε διαφορετικα καναλια ζωντανα !!!

ο διαφημιστης προγραμματιζει με τα αφεντικα εμφανισεις και ο μεγαλος πλερωνει τον λαζαρο του τετραημερου ενοψει αποκριας η πεσαχ αναστησιμου?

απο την ευαγγελανα πουτανιδου μεχρι τον πανηλιθιο μαλακοπιτουρα βορειων προαστειων χαλανδρι μελισια προερχοεμενο μαρξιστα της μαρξιστ-ερτ αρβανιτη πριν λιγο ...


και επαναλαμβανω τι ειν'τουτο βρε παιδια? απο δεξια μεχρι κομμουνιστικα καναλια να το χουν ριξει στο νατιοναλ τζεογραφικ ουαιλντ με θωδωρα σπεσιαλ 48 αουρς βινταζ εντισιον ?


πληρωνει ο βαρδης ξανα κνιτη θωδορα στο ψευτοδεξιο απο-κωμα κουλαρου + καχραμαν αλη?

του φυγε η καψουρα με την αννουλα του σκαμματος και ξαναπιασε το ορφανο κνιτη ρηγαφεραιο του καραμανλη?

Ανώνυμος είπε...

δεν έκανε λάθος το Κούλι Χρυσό, το κόλπο είναι να μην ανοίγει πολύ η ψαλίδα, να υπάρχει ελεγχόμενος δικομματισμός, εξάλλου το Κούλι παίρνει κατευθείαν από τις πρεσβείες τις ομολίες του.

johnepikouros είπε...

Εχω εντύπωση ότι δέν είναι μούφα η υπόμνηυσξ πρός τούς εργαζομένους τής επιχειρήσεως.
Εχουμε πολλά αντίστοιχα παραδείγματα κι από άλλες επιχειρήσεις πού υπεχρέωσαν τούς
εργαζομένους νά αποδεχθούν γραπτώς κάποιους όρους πού περισσότερο θυμίζουν φυτείες
αμερικανικές καί αφρικανικές .Πρώτες διδάξασες επιχειρήσεις,από τήν δεκαετία μάλιστα τού '80 ,μία επιχείρησις στήν Ιτέα τής οποίας ο ιδιοκτήτης αυτοκτόνησε πρίν λίγα χρόνια ,καί άλλη μία κοντά στόν βοτανικό,πού έφτιαχνε μετάξι.Δυστυχώς η τακτική τών
επιχειρηματιών δέν γνωρίζει ηθικούς φραγμούς.

avdargor είπε...

«Αντιρατσιστής» δημοσιογράφος -στον δρόμο που χάραξε ο Καρανίκας- προτείνει να παίρνουν την κηδεμονία των παιδιών των Χρυσαυγιτών!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΗ ΜΑΧΗ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ.... Κ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩ Η' ΟΤΙ ΑΛΛΟ.... ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! ΔΟΛΙΟ... Κ ΠΙΘΑΝΙΝ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ Η' ΟΤΙ ΑΛΛΟ.... ΕΙΝΙΑ ΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΣΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Γλεντάνε με όλους οι μποσλεβίκοι και οι μπολσεβικες

Τόσα χρόνια του τα μασούλαγε του Σαντορινιού στο Φάληρο η 'έγκυρη' συριζαία Ακριβοπούλου

Ακόμα να καταλάβατε ότι Νέα Δημοκρατία και Σύριζα είναι τάλε κουάλε

Μαρξιστικό-φιλελέ κόμμα κατά ελλήνων και αλλοδαπών πλέον

Αν βρείτε έστω και ένα που να ασχολείται με έρευνα και δημοσιογραφία και να μην είναι μαρξιστο-φιλελές πιάσατε το τζόκερ

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...