12/4/20

Η Κοντή είναι εντελώς ανιστόρητη. Επειδή είναι χαζή νομίζει ότι επειδή το Πάσχα είναι Κινητή Γιορτή, είναι κινητή και η επέτειος της Εξόδου. Η Έξοδος έγινε τη Νύχτα της 10ης Απριλίου προς την 11η. του 1826.

Η Κοντή είναι εντελώς ανιστόρητη. Επειδή είναι χαζή, νομίζει ότι επειδή το Πάσχα είναι κινητή Γιορτή, είναι κινητή και η επέτειος της Εξόδου. Η Έξοδος έγινε τη Νύχτα της 10ης Απριλίου προς την 11η. του 1826.
Άσε που θα νομίζει,  ότι οι Μεσσολογγίτες ήταν και κοσμοπολίτες και ότι για τον θάνατο τους έφταιγαν οι εθνικιστές που δεν ήθελαν να μπολιαστούν με την διαφορετικότητα. 
Τα λόγια του αέρα της Κοντής αποτελούν προσβολή στην θυσία των Ελλήνων και στο Αίμα που χύθηκε.
 Η παρακαταθήκη της Εξόδου είναι εγκατάλειψη του Μεσολογγίου από τους Δανειολήπτες και η Προδοσία , από κάτι υποκείμενα «Κοσμοπολίτες».   

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Χατζαρα αφού η Κοντή είναι χαζή θα πρέπει να αντέγραφε στο πανεπιστήμιο για να τελειώσει Νομική! Ή περνούσε τα μαθήματα με το "μέσον" του πατέρα της! Ρε που μπλέξαμε! Άκου και το αλλο: πολίτης στην στάση ενός λεωφορείου σήμερα μιλούσε στο κινητό και έλεγε στον συνομιλητή του για τον Τσιοδρα! Ότι τον φόρτωσαν, λέει,ένα κάρο παράσημα και τον έβγαλαν να λέει το "ποίημα" του! Παπαγάλος και φυτευτος δηλαδή όπως είπες εσύ! Ο απλός κοσμάκης τα έχει καταλάβει όλα! Ο κόσμος το:χει τούμπανο κι η μασοναρια κρυφό καμάρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η βρωμα, που επεβαλαν οι οβραιοι στον αδελφογιο της μανας του για προεδρο της δημοκρατιας, ειναι φεμμινιστρια της Margaret με τις ΕΓΕς. (Μπορει να γραφτει και ΑΙΓΕΣ)

Απο τον καιρο του απατεωνα, εχει δηλητηριασει τηνν ψυχη πολλων νεων γυναικων η εν λογω σκατογρια.

Φυσικα δεν εχω ουδεμια προθεση να δικαιολογησω την ....κυρα-Κατινα η οποια παρεπιπτοντως πρεπει να 'ναι και ανεραστη για 10ετιες.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν ατυχοι οι Μεσολογγιτες τοτε, δεν ειχαν τσιμπλοκουλ και γενειοφορους να τους εξηγουν τα οφελη του μπολιασματος !
ειδε μαυρο κρεας ο γενειφορος και του γυαλισε το ματι. χαχαχαχα
η αχαριστια την σημερον δεν εχει οριο.
07:56:00 μ.μ. ακου και το αλλο φιλε, δεχτηκα μποουλινγκ απο ενα φιλο μου επειδη τολμησα να αμφισβητησω την εγκυροτητα του μιστρ χαβανδ. με ξεχεσε κανονικα.
επισης δεχτηκα μποουλινγκ απο μια φιλη που της ειπα οτι θα τη κανω για χωριο.! μη τολμησεις μου ειπε κατα λεξη. χαχα. νομιζω οτι οι πιο πολλοι την εχουν μασησει τη φολα
καλη Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ευχομαι με υγεια