5/4/20

Σκοτώνονται οι εφευρετικοί Νάνοι της φυλής Λοι-Λω

Εμφανίστηκε και άλλο «νούμερο» από τα «Κεντρικά» με «τηλε-κατευθυνόμενη» συνέντευξη σε μεγαλορουφιάνο των Σόρος , για να τρομοκρατήσει με το λανθασμένο «μοντέλο» του Π.ΟΥ. 
Μεταξύ άλλων ο επιστημονικός τενεκές είπε:

«Όσο λιγότερους ελέγχεις τόσο φαίνεται (ψευδώς) να έχεις λιγότερα κρούσματα, αλλά στην πραγματικότητα τόσο περισσότερα κρούσματα έχεις χάσει και τόσο πιο ανεξέλεγκτη είναι η διάδοση που συνεχίζεται. Ο αριθμός των ατόμων που έχει μολυνθεί είναι πάρα πολύ μεγαλύτερος, ίσως πέντε έως 300 φορές μεγαλύτερος. Δυστυχώς ελέγχονται διαγνωστικά ελάχιστοι ασθενείς»
.
-Όπως σας έχω ενημερώσει ,σε χώρες που πολλαπλασιάστηκαν τα τεστ, όπως η Σερβία το ποσοστό των κρουσμάτων, δεν αυξήθηκε αλλά μειώθηκε.

2 σχόλια:

avdargor είπε...

στις ΗΠΑ παντως χατζαρα,αν εισαι κατω απο 60,37 πχ, ΔΕΝ κανεις το τεστ! εκτος αν εχεις πολυ σοβαρα συμπωματα. ετσι λενε μαρτυριες!
μηπως διυλίζεις τον κωνωπα;.....
κ εδω ελλαδα,μπορει να'ναι περισσοτερα,αλλα οχι σοβαρα,ειναι 'υπουλος' κ 'αθορυβος' ιος.
απλα καποιοι νομιζετε οτι ολα....ειναι χολυγουντιανη παραγωγη………. η'..οπως 'στις ταινιες' κατι..... αν δεν ειχαν κλεισει κ οι μεγαλες συναξεις θα'ταν ελλαδα διπλασια τα κρουσματα. δε βλεπω καποια συνομωσια βασικα,σ'αυτο.

ikonsgr είπε...

advagor, έχω πολύ μεγάλες ενστάσεις για το ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα χωρίς το "μάντρωμα", ακόμα και αν δούμε το θέμα καθαρά με όρους "υγείας" (χωρίς να συνυπολογίσουμε τις ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ επιπτώσεις που επιφέρει η καραντίνα στην παγκόσμια οικονομία...)
Οπως λεει και ο Ιταλός καθηγητής Ιατρικής νανοπαθολόγος με 40 χρόνια εμπειρίας στα χειρουργεία:
"Ο ιός έχει επίσης απίστευτη διαπερατότητα, είναι παθολογικά μεταδοτικός. Αλλά σε υγιείς, είναι ασυμπτωματικός. Σύμφωνα με τις υποθέσεις μου, εάν κάνουμε τεστ σε όλους τους πολίτες της Ιταλίας, θα διαπιστώσουμε ότι τουλάχιστον το ήμισυ του πληθυσμού είναι ήδη θετικό!"
Eπίσης είπε:
"...αυτός ο τύπος ιού δεν μπορεί να εμβολιασθεί, γιατί μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα. Είναι σαν να κάνεις μεταμόσχευση και ν΄αρρωστήσεις 200 φορές. Η ανοσία δεν αναπτύσσεται σε αυτόν!
Οι άνθρωποι δεν πρέπει να κάθονται στο σπίτι, φοβισμένοι και χωρίς κίνηση. Οι άνθρωποι πρέπει να κινηθούν, να περπατήσουν στον ήλιο, θα παρουσιάσουν έλλειψη βιταμινών. Με τα μέτρα της, η κυβέρνηση είναι εξαιρετικά επιζήμια για τη δημόσια υγεία. Ακόμα κι αν ένα άτομο είναι ασυμπτωματικό με τον ιό, δηλαδή είναι ουσιαστικά υγιές και του λένε ότι είναι άρρωστος, τότε αυτό θα επηρεάσει την υγεία του. Η υγεία όλων εκείνων που τώρα φοβούνται και κάθονται στο σπίτι επιδεινώνεται γιατί δεν λαμβάνουν βιταμίνη D,διάγουν καθιστική ζωή, κι είναι αβέβαιο το μέλλον τους.
"Το lockdown θα σκοτώσει περισσότερους από τον κορονοϊό. Αν και, ίσως, αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε από την άλλη πλευρά του παράλογου! "

https://dimpenews.com/2020/04/04/%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82%cf%84%ce%bf-lockdown/

Αφού λοιπόν, λόγω της χαρακτηριστικής ταχύτητας και ευκολίας μετάδοσης του ιού, οι περισσότεροι πιθανότατα είμαστε ΗΔΗ, ΦΟΡΕΙΣ του ιού, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ;
Ιδιαίτερα μάλιστα, αν σκεφτείς ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ κατά πολύ την ψυχολογία,την υγεία και το ανοσοποιητικό των έγκλειστων;


food for throught....

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...