5/4/20

Μετά τη Ριτσώνα, αναλογιζόμενοι ότι μπορεί να πάνε και φυλακή, ο Νότης, o Obersturmführer και ο συναρμόδιος πρόεδροσ του ΕΟΔΥ εβαλαν καραντίνα για 14 ημέρες τη δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα

Από σήμερα (Κυριακή) το πρωί μπήκε σε καραντίνα για χρονικό διάστημα 14 ημερών, (και όχι 28 όπως προβλέπει η ΠΟΥ) η « δομή φιλοξενίας» στην Μαλακάσα και μετά την διαπίστωση κρούσματος του ιού SAES-CoV-2 σε φιλοξενούμενο της δομής. 
Ο φιλοξενούμενος είναι Αφγανικής καταγωγής, 53 ετών και διέμενε σε οικίσκο της δομής με την οικογένεια του. Χθες (Σάββατο) το απόγευμα προσήλθε στο ιατρείο της δομής με συμπτώματα του ιού SARS-CoV-2. 
Μετά την εξέταση του από το ιατρικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που λειτουργεί καθημερινά μέσα στη δομή, αποφασίσθηκε η άμεση μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε γενικό νοσοκομείο της Αθήνας, στο οποίο και διαπιστώθηκε μετά τον εργαστηριακό έλεγχο που του έγινε, η προσβολή του από την ασθένεια Covid-19. 
Ο ασθενής βρίσκεται υπό πλήρη ιατρική παρακολούθηση. «Η οικογένεια του έχει τεθεί σε περιορισμό εντός του οικίσκου της δομής και η ιχνηλάτηση των προσώπων η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα συνεχιστεί με στόχο την πλήρη αποτύπωση και καταγραφή της επίπτωσης της νόσου στον πληθυσμό της δομής». 

Ο Αφγανός επί 28 ημέρες που μπορεί να επωάζεται ο υιός κυκλοφορούσε ελεύθερος και μετέδιδε τη νόσο που την κώλυσε από άλλον που δεν τον έχουν βρει. Σιγά σιγά όσο και να μην το θέλουν ειναι υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να ομολογήσουν ότι οι "δομές", είναι Χοτ Σπότ της πανδημίας.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Obersturmfuhrer της Στοάς είπε ότι θα γίνουν αυστηρότερα τα μέτρα με κυκλοφορία 2 ή 3 ώρες της μέρας! Ισχύει αυτό Χατζαρα;

avdargor είπε...

@Κυρ Απρ 05, 10:58:00 π.μ.

κ να ισχυει,γιατι φαινεται οτι ταράζεσαι;...…

κοιτα,χωενεψετο για μη παιδεύεσαι...… ΕΞΩ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ 'ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ' ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ Η' ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ...…
τι,ρωτας τωρα το χατζαρα κ συ κ ξερωτας,μυαλο ρε κακομοιρη ΔΕΝ εχεις δικο σου νΑ σκεφτεις;

εγω δεν εχω υκλοφορησει ουτε δευτερολεπτο……..
βουλωστετο ρε καραγκιόζηδες επιτελους η' καντε επανασταση ρε σουργελα!
ζχχααααα

Ανώνυμος είπε...

Μη μου αναφερετε τον "ειδικο" του ΕΟΔΥ και μας παθει τιποτα η βιζιτα του ΣΚΑΙ.