12/4/20

Στο Μαυροβούνιο, ο ΝΑΤΟκομμουνιστής Τζουκάνοβιτς, (συναδελφός της Νίκης Μπίλντερμπεργκ στην Τριμερή του Ροκφέλερ), συνέλαβε τον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο. Αρκετοί ιερείς από το Ναό της Ανάστασης του Χριστού έχουν επίσης συλληφθεί. «Προφανώς, αυτή είναι μια απόδειξη ότι ο νόμος για την ελευθερία της θρησκείας εφαρμόζεται στο Μαυροβούνιο» δήλωσε ένας από τους ιερείς που ήσαν παρόντες.

Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος συνελήφθη μετά από μια λειτουργία στην γειτονιά Ζλάτιτσα στην Ποντγκόριτσα και μεταφέρθηκε στην αστυνομική Διεύθυνση όπου συνεχίζει να κρατείται Αρκετοί ιερείς από το Ναό της Ανάστασης του Χριστού έχουν επίσης συλληφθεί. «Προφανώς, αυτή είναι μια απόδειξη ότι ο νόμος για την ελευθερία της θρησκείας εφαρμόζεται στο Μαυροβούνιο» δήλωσε ένας από τους ιερείς που ήσαν παρόντες.

16.00. Η αστυνομία , αφού έλαβε καταθέσεις από τον Μητροπολίτη τον Πρωτόπαπα Σταυροφόρο και τον ιερέα Μιρτσέα Σλιβάντσανιν που κρατούντ μαζί με τον Μητροπολήτη τους άφησε Ελεύθερους και έστειλε τον Φάκελο στην εισαγγελία που θα αποφασίσει κατά διάρκεια της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: