3/1/21

Όποιος δεν κατάλαβε ότι ο στόχος του νέου «σκληρού» κλειδαμπαρώματος είναι τα ΘΕΟΦΑΝΙΑ χρειάζεται επειγόντως Ψυχίατρο.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν το μόνο που δεν κατάλαβαν, Χατζαρα; Εδώ σχεδόν παρακαλάνε για το "εμβόλιο" ενώ δεν κάνουν κανένα λόγο για ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ που υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι Σάββατο. Είναι οικογενειακή ημέρα. Σε καραμπίνα.

Και ξαφνικά βλιέπω μπροστά μου… ένα σκασμό ασχέτων “νέων καβλλιτεχνών” και απο τους “γνωστούς” καβλιτεχνες… τους ίδιους και τους ίδιους μαλακες.

Τα “Panik-(απ)όβλητα” να παίρνουν τα βραβεία… και έναν ταλαιπωρημένο πενηντάρη φυγε παρουσιαστή να το παίζει τζόβενο με ένα κολλητό δικάμερο πλανο που και να μην θές να παρατηρήσεις το γνωστο τσινορατο πρόβλημά στα αληθωρα μάτια του… το βλέπεις και σε απωθεί. Και καλά αυτά. Πές ότι είναι το δήθεν σύστημα της καποτε υπαρξασης δισκο κακογραφίας…



Το να βλέπω στις 21.00 κάτι περιθωριακους απλυτους τύπους του τραβεστο φλωρου υποκοσμου που δεν τους ξέρει κανείς φυσιολογικος… και αυτοαναγορεύονται τράπερς… και να εξηγούν σε 15χρονα που πίνουν πορτοκαλάδες στα εξτρά τους τι είναι η πρέζα, η κόκα και οι πουτάνες; Με ξεπερνά. Και με προβληματίζει.



Ένα βαρετό γκει αντεραγκραουντ προϊόν… που δεν εξέπληξε κανέναν ήταν τα χθεσινά Mad με μοναδικές εξαιρέσεις την τΖόζιεφιν με το εκπληκτικό ρούχο της Κριθαριώτη…αλλά και το χορευτικό της θειας Παπαρίζου….

την οποία ωστόσο εξέθεσαν όταν την έδειξαν απο το πλαϊ και ο κορσές δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους κιοφτέδες του σουηδικου μεσημεριού.



Κατα τα άλλα οι δυο ώρες… παρά το πολύ μοντάζ τραπαζ ντεκαπαζ δεν πέρασαν ευχάριστα με το κοινό να επιλέγει να δεί την ταινία στο ΣΤΑΡ αλλά και επαναλήψεις και Ελλινικές ταινίες.



Που είναι τα 25άρια και τα 30άρια καποτες μητρο μ; Χάθηκαν στην τηλεοπτική λήθη και στην επανάληψη. Μήπως μετά απο 17 χρόνια πρέπει να καταλάβει ο Πουρής πώς “φτάνει πιά”; Μεγάλωσαν τα βραβεία και “μίκρυναν” σε ισχύ;

Ανώνυμος είπε...

Και επαναλαμβάνω Χατζαρα, ψυχίατρο θέλουν και αυτοί που ζητούν το εμβόλιο αλλά δεν μιλάνε και δεν απαιτούν από την κυβέρνηση να φέρει φάρμακα. Ο καθηγητής φαρμακολογιας στο ΑΠΘ κ. Κουβελας μίλησε επανειλημμένα για το φάρμακο της αμερικανικής εταιρίας Lilly το οποίο στηρίζεται σε μονοκλωνικα αντισώματα που θεράπευσαν και τον Ντόναλντ Τραμπ. Δηλαδή μιλάμε για φοβερά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

επίσης όποιος δεν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει ιός και πανδημία χρειάζεται ψυχίατρο

Ανώνυμος είπε...

Εγω απολαμβανω να βλεπω Σια, Νικη, Νικο, μια ψηλογκαμηλα του Α και τον αλλο Νικο.
Εδω στα 6μιλια Κορινθια, μονο κηδειοσημα δεν κολλανε στα σπιτια των....θανοντων απο τον ΚΙΝΕΖΟϊον.

Απο βυζοκαναλα εχουν μετατραπει κανονικα σε ....γραφεια κηδειων.
Οπου ναναι ομως ερχεται και ο δικος τους νεκροθαφτης απο Αμεριγα μερια....





Γιουφτος ο προφητευων



Ανώνυμος είπε...

εεεεεε τι γινετεεε?

Ανώνυμος είπε...

Γιουφτε, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε εσένα και την οικογένειά σου. Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για το....."τραγουδιαρικο" ντουέτο Δημήτρη Οικονόμου - Ειρήνης Αναστασοπουλου στην πρωινή ζώνη του Σκαι; Καλά παιδιά φαίνονται. Δουλεύουν βεβαίως σε βοθροκαναλο. Αλλά φαίνονται καλύτεροι από τους.... άλλους. Εσύ τί λες;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ. προφητεύοντα Γιούφτε (Κυρ 3 "Γεναρη" που λεν και τα κουμμούνια) θές να μας πείς ότι το Γ' Ράϊχ ζεί; αυτό μας οδηγεί;
Και γλιέπ'ς νεα κοροϊδοκρεματόρια!!! κρεματόρια-κρεματόρια ολούθενες;
Νέας τεχνολογίας; Ποιό αποτελεσματικά; Καίνε 6.000.0000 φτώματα την ώρα;
Τύφλα νάχουν εκείνα τα παλιά του Χίτλερ στο Άουζβιτζ;
Ζούμε το ΝΕΟ κοροϊδολοκαύτωμα και πάλι; Να ετοιμαζόμαστε για ΝΕΕΣ αποζημειώσεις;
Που μας ενημερώνουν καθημερινά τα κανάλια μας, οι δημοσιογράφοι μας, οι φωστήρες της είδησης του Παπουανικού CNN μας, ο πρωθυπουργός μας, ο Χαρβαλιάς μας, η Σίτσα μας, η Νίκη μας, ο Νίκος μας, ο Σήψης;

Καταστροφή; και Όδυρμός;
Πείνα και λοιμός;

Υ.Γ.
Ρε κύριε Γιούφτε να φοράς πάντα, την γιαρμούλκα σου μη και σε παρεξηγήσουν για προ-σημίτη.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα πεθαίνουν περίπου 320 άνθρωποι στο Γιουνανιστάν. Στατιστικό δεδομένο με βάση τη μέση ετήσια θνησιμότητα.
Τους τελευταίους μήνες οι 100 ήσαν ρεζερβέ δια κοβιδ-19 με εντολές της διεθνούς/εγχώριας συμμορίας.
Παρατηρήστε το εξής:
στις 21/12 το καθεστωτικό Bloomberg δημοσίευσε λίστα αξιολόγησης για την αντιμετώπιση του covid-19 ανά χώρα(https://www.bloomberg.com/graphics/covid-resilience-ranking/). Το Ελλαδιστάν πρώτο στη σκληρότητα μέτρων και πάτος στην αποτελεσματικότητα(50η θέση σε 53 χώρες).
Τους εξευτέλισαν τα αφεντικά τους. Τους είπαν να ανεβάσουν τους θανάτους για να αιτιολογηθεί η χούντα και αυτοί το παράχεσαν. Έτσι, ενώ μέχρι τις 22/12 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε σταθερά 100-80 (δήθεν) θανάτους covid, στις 23/12 ξαφνικά έπεσαν στους 60. Μέσα σε 10 ημέρες το μείωσαν σταδιακά στους 36(3/1/21).
Θαυματουργικές λίστες ΕΟΔΥ.
Όλα για την προστασία της δημόσιας εικόνας του σατανιστή αφορισμένου, καμαρωτού γύφτικου σκεπαρνιού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεσσαλονικιοs που το 2019 συναντησε τρειs φορεs τον Τραμπ και δυο τον Πενs!
Επαινοs του Δρ.Αλμπερτ Μπουρλα υπο του Δ.Κουβελα!
freesunday.ellada/item/32763

τσατσοs κωλογλυφτηs μιαs χεσμενηs τρουπιαs κυλοταs....βρε το τρακη...

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Ιαν 03, 10:28:00 μ.μ.

Χρονια Πολλα κι σε σενα αλλα, να σε πω ρε μπαλαμο.
Απ το καιρο που πεσαν τρεις καταμαυρες τριχες απ το μνι της στο πατωμα του στουντιο τους απεκλεισα ολοσχερως απ' τα ΤιΒια του τσαντηριου μου.
Ή θα 'σαι ξανθεια του κερατα ή δεν 'θασαι κυρα μου.

Αφου λες ψεμματα στην παρτυ σου οτι εισαι ξανθεια, θα ντραπεις να πεις και σε μας τα ψεμματακια σου;

Οποτε; Μηδεν εις το πηλικιον, που λενε και στο LSE

Μωρη Κουλιτσαααααα, τρεχα μωρη και μεταβιβασε τα Χρονια Πολλα απ τους θαυμαστες μας στις αλλες δυο που καθονται και το λιαζουν ολη μερα οξω απ το τσαντηρι, μωρη μη σε παρει ο διαλος.


Γιουφτος ο Pfizerιανος