6/1/21

Ο Πεσκόφ είπε ότι δεν υπάρχουν πιά Κόκκινες Γραμμές και τόνισε ότι ο κόσμος δεν έχει «ανοσία» από «τη χιονοστιβάδα της αποσταθεροποίηση» σε διαφορετικές περιοχές

 Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι «η εμπειρία δείχνει ότι δεν έχουν απομείνει «κόκκινες γραμμές» στην διεθνή πολιτική καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν παραβιάσει όλους τους κανόνες στις διεθνείς σχέσεις.

 Ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη στον " Βλάντιμιρ Σολοβίοφ στο κανάλι «Ρωσία 1» είπε ότι όσο υπάρχει πυρηνική ισοδυναμία ο νέος παγκόσμιος πόλεμος είναι αδύνατος αλλά προσέθεσε ότι ο κόσμος δεν είναι απρόσβλητος από τη «χιονοστιβάδα της αποσταθεροποίησης σε διάφορες περιοχές» και αναφέρθηκε ειδικά στην Υπερδνειστερία που είναι ένα δυνητικά επικίνδυνο σημείο. 

Ο Πεσκόφ είπε ότι το Κρεμλίνο θεωρεί ότι οι νέες αμερικανικές κυρώσεις καθιστούν πολύ πιο δύσκολη την εξομάλυνση των διμερών σχέσεων και τόνισε ότι η Ρωσία θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, όταν ο Πεσκοφ λέει ότι οι ΗΠΑ έχουν παραβιάσει όλους τους κανόνες στις διεθνείς σχέσεις, εννοεί πριν από την διακυβέρνηση Τραμπ ή και με αυτόν στην εξουσία; Διότι ο φουκαράς ο κ. Ντόναλντ τί κακό έκανε; Απέσυρε στρατεύματα από πολλές γωνιές του κόσμου, δεν ήταν ένας φιλοπολεμος πρόεδρος και δεν έκανε τον "κάργα" γενικώς. Εκτός αν ο Πεσκοφ αναφέρεται στις κυρώσεις που οι ΗΠΑ έβαλαν προσφάτως και που στρέφονται ξεκάθαρα εναντίον της Ρωσίας. Αλλά είναι σωστό η Ρωσία να εξοπλίζει την τουρκια με σύγχρονα όπλα; Εσύ τί λες για όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

"Στρωνει" το χαλι μπρε για τον επομενο...