5/1/21

«Πούστικα» Επικοινωνιακά Κόλπα

 

Ο θόρυβος περί του Πουστ από το Χάρβαρντ, που αναβαθμίστηκε, γίνεται για να τον μάθουν  οι άλλοι πούστ, και να αισθανθούν ότι  εκπροσωπούνται στο νέο κυβερνητικό σχήμα από τον δικό τους άνθρωπο, για  να διευρυνθεί η λαϊκή βάση των ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ &Co.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, ο Βοριδης πώς τα δέχεται όλα αυτά; Πού 'σαι νιότη που' λεγες που θα γινόμουν.... άλλος; Τί κάνει ο άνθρωπος για την.... καρέκλα!!

Ανώνυμος είπε...

Τον μπαμπά του λεγαμενου τον είχαμε φιλολογο στο χαλανδρι. Έσκασε μυτη με πολύ τουπε σαν ο πρωτοπόρος αναμορφωτης της παιδειας. Μεγάλος ποζερ και καλαμι ο "μεγάλος δασκαλος". Παρατσούκλι του ο "μιζαμπλι" λόγω του περουκε γκεη μαλλιού του.

Ανώνυμος είπε...

Ο δε Αδωναι; Ο κάποτε καλεσμενος και "συνοδοιπόρος" σου σε εκπομπές στον Γαλάζιο Ουρανό; Πώς κατάντησε έτσι; Έχει αναλάβει εργολαβία να δικαιολογεί τα αδικαιολογητα της κυβέρνησης. Το πρωί στα κανάλια, προς το μεσημέρι στο ραδιόφωνο και πάει λέγοντας. Πότε κάνει δουλειά στο υπουργείο Ανάπτυξης; Πώς αλλάζουν έτσι τους ανθρώπους οι Ανωθεν, βρε Χατζαρα; Πώς τους "μεταμορφωνουν" έτσι, πώς τους εκφυλιζουν; Ειδικά για τον Αδωναι έπρεπε να πεις δύο κουβεντούλες! Κάποτε σε διάβαζε και σε επικαλειτο όταν ήθελε να επιχειρηματολογησει για κάτι τολμηρό. Και τώρα σε διαβάζει σίγουρα αλλά τώρα.... είναι.... αλλού, σε άλλα "μονοπάτια", σε άλλες.... ατραπους για να το πούμε πιο σωστά! Πες κάτι γι'αυτον Χατζαρα. Είσαι τίμιος άνθρωπος, το χρωστάς σε όσους Έλληνες χάθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια από την οικονομική ανέχεια, την βαριά φορολογία και τώρα την..... φυλακή που μάς επιβάλλουν λόγω..... Κινέζο γιου! Ας πούμε ότι το χρωστάς (ένα τρανταχτό πρόσφατο παράδειγμα) στον επιχειρηματία από τον Βόλο που αυτοκτόνησε ή τον δολοφόνησαν όπως εσύ ο ίδιος επισήμανες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κι εκεινη η καραφλη ξεφωνημενη, δεξι χερι του Μπραβοκουλις στα οικονομικα που δηλωσε πως ....."ο πρωθυπουργος εχει γνωρισει και τον γαμηκουλα μου";
Ερχεται δευτερη;

Εδω που τα λεμε, καλυτερα ο υϊος της αδελφης του να συνεταιριζεται με ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ καραπουσταρες παρα με παιδοβιαστες που βιαζαν ανηλικα και καθυστερημενα αγορακια σαν την "καταδικασμενη πεσουσα στα μαλακα φυσικα" αγριοπουσταρα* εκ Κερκυρας.


* Εδω που τα λεμε μην μου πειτε οτι η καραδερφαρα εκ Κερκυρας δεν εσκυβε που και που, ωστε καποιο Μολδαβο πουστακι να του σαλιωσει λιγο την ροδελα;

Νέα Τραβελοκρατία είπε...

Ο πιός;;; ο βορίδης ξέρεις τα βράδια που πάει και πώς ντύνεται;;; λένε ότι του αρέσουν τα μούσμουλα και τα ξινά εν γένει!!!
Όσο για το τσεκουράκι το έχει ακόμα αλλά για χρήση από την ανάποδη!!! λολλ

Ανώνυμος είπε...

Γιουνανιστάν. Μικρή χώρα με πολλές ανώμαλες.
Αυτός είναι δηλωμένη.
Οι πολλές είναι αδήλωτες.
Εδώ είχαμε αδήλωτο γκέι «εθνάρχη».

aviator είπε...

Φον Δημητρακης...