6/1/21

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

 Αίγιο: Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος και  ο Αμβρόσιος έκαναν αγιασμό των υδάτων .Τους επέβαλαν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ!  

Στο Αίγιο, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο, πραγματοποίησαν αγιασμό των υδάτων στη θάλασσα αψηφώντας τις απαγορεύσεις κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων. Μάλιστα η τελετή έγινε και παρουσία πιστών, όπως δηλαδή γίνεται κανονικά και μάλιστα δύο κολυμβητές έπεσαν στα νερά για να πιάσουν τον σταυρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό επενέβη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και επέβαλε στον Μητροπολίτη 1.500 ευρώ πρόστιμο και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς, βάσει των απαγορεύσεων.


Θεσσαλονίκη: Τα καρακόλια του Εφιαλτάκη επιτέθηκαν σε πιστούς γιατί «τόλμησαν» να αγιάσουν τα ύδατα- Προσαγωγές και πρόστιμα (βίντεο)


Τα Καρακόλια του Εφιαλτάκη  επιτέθηκαν σε πιστούς λίγο μετά τις 11:00 στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, διότι «τόλμησαν» -να κάνουν ρίψη του Σταυρού στην θάλασσα για τον εορτασμό των Θεοφανίων! Παρά την προσπάθεια των δυνάμεων ασφαλείας, οι πολίτες έριξαν τελικά τον Σταυρό στην θάλασσα και στην συνέχεια προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Πάτρα όπου η ΟΠΛΑ του Εφιαλτάκη απομάκρυνε από το προαύλιο ναού ηλικιωμένους πιστούς οι οποίοι περίμεναν να κοινωνήσουν και να προσευχηθούν, βάζοντας τους να κάτσουν στο πεζοδρόμιο!

 

4 σχόλια:

Θεριστής είπε...

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΘΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΉΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΕΤΟ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΤΥΡΑΝΝΊΑ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΊΑ!!

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο θέμα δεν είναι τα πρόστιμα του εφιαλτάκη, αλλά ότι η επίσημη εκκλησία βγήκε και καταδίκασε τις ενέργειες των ιερέων του Αιγίου!
Έναν άλλο παπά σε χωριό της Λαμίας που πήρε την υδροφόρα του δήμου και ράντιζε τα σπίτια, είπαν ότι "παραπλάνησε τις δημοτικές αρχές" γιατί ζήτησε την υδροφόρα για καθαρισμό της αυλής και "έθεσε τους κατοίκους σε κίνδυνο ραντίζοντας τους"!!!!! και τον μεταθέσανε αυθημερόν σε άγονο ορεινό χωριό!
Όπου περνάνε οι εφιαλτάκηδες αντιπρόσωποι του τζερώνυμο να τους φτύνετε να μην τους ματιάσετε!

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Αμήν αδερφε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, είδες τον πρόσφατο νόμο 4762/2020 της κύρωσης του κρατικού προϋπολογισμού του 2021; Γράφει κάτι για δάνεια ύψους 704 δισεκατομμύρια (!!!!!) ευρώ. Τί είναι αυτά;

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...