6/10/21

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΡΚΟΥΛΙ :Τριπλασιάστηκε σε ένα έτος η μέση τιμή ηλεκτρικής ενέργειας Από μόλις 46,60 ευρώ/MWh έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο ανήλθε στα 134,73 ευρώ/MWh. Ο Εφιαλτάκης και Η Αγία Κωλο-Οικογένεια κάνουν την Κρίση ευκαιρία και μοιράζουν επιδώματα από τον προϋπολογισμό για να διασφαλίσουν οτι θα πληρωθούν τα υπρεκέρδη

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη πλησίασαν τα 2.000 δολάρια. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αερίου στον κόμβο TTF υπερέβησαν τα 1950 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα

 

Σύμφωνα στοιχεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας η μέση τιμή στη χονδρεμπορική αγορά από μόλις 46,60 ευρώ/MWh τον Αύγουστο του 2020 ανήλθε τον Σεπτέμβριο στα 134,73 ευρώ/MWh ενώ τον Αύγουστο  ήταν121,72 ευρώ/MWh τον Αύγουστο .Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΧΕ, η έναρξη της κούρσας στην ελληνική αγορά ενέργειας τοποθετείται τον Ιούνιο, οπότε η μέση τιμή ανήλθε στα 83,47 ευρώ/MWh, αυξημένη κατά 32% σε σχέση με τον Μάιο. Ψηφίστε  ΓΚΡΕΤΑ και ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Και μοιράζουν εκατομμύρια σε επιδόματα για να εξασφαλήσουν και ψήφους αλλά και τα κέρδη τους 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο αραβας που συνεληφθη για στρατιωτης στον ισλαμικο στρατο isis

κατα ποια λογικη ειναι για τους δημοκρατες εννομο να συλλαμβανεται και να ανακρινεται και να απαγγελονται κατηγοριες για ενταξη σε τρομοκρατικη οργανωση?

εδρασε η οργανωση αυτη δηλαδη ο στρατος ενος υπο εκκολαψη κρατους σαν το δσε το 44-49 στην ελλαδα ειδικως και ειχε καμια συμμετοχη ο πολεμιστης στρατιωτης της σε πραξεις επι του εδαφους της?


η λογικη του διεθνιστη κυνηγου κεφαλων απο το ποινικο δικιο ενος κρατους?



διεπραξε μηπως καποιο αδικημα στην ελλαδα ?

ειναι ελλην υπηκοος ?

ζητησε κανενα κρατος την εκδοση του για τυχον εγκληματα που εγιναν στο εδαφος αυτου?


υπεγραψαν με κανενα κρατος επι του εδαφους του να υπαρχει ετεροδικια ξενων η ιθαγενων υπηκοων στην ελλαδα?


απο ποτε το δημοκρατικο ποινικο δικαιο απαγγελει κατηγοριες σε ανθρωπους για υποτιθεμενα η τετελεσμενα αδικηματα που κατηγορει οτι διεπραξαν σε ξενο εδαφος?

αν εγω σκοτωσω στην αθηνα θα με δικασει το κρατος της κενυας η της βραζιλιας αυθαιρετως ως τι ως διεθνες δικαστηριο συμμαχικων χωρων σε πολεμο ?

εχει η ελλας καμια ποινικη δικαιοδοσια στο ξενο εδαφος του λεβαντε η του ιρακ συριας κλπ και αναλαμβανει ρολο διωκτη ποινικου αυθαιρετως?

υπαρχει ποινικο δικαιο ελληνικο διεθνους χωροφυλακα?

τι αυθαιρετη λογικη διεθνους πειρατη του ποινικου δικαιου ειναι αυτη απο το ελλαδικο κρατος?


την αδυναμια τους να ελεγξουν τα συνορα η την απροθυμια τους οι ελλαδιτες δημοκρατες την αναπληρωνουν με αυθαιρεσιες λογικης

αν ηθελαν να εφαρμοσουν το ποινικο δικιο τοτε να ζητησουν ευθυνες γιατι μπηκαν οι λαθρο στην ελλαδα και απο αυτους τους ντοπιους που το επιτρεπουν

και να τους απελαυνουν αμεσως ως εισβολεις



οχι να αυθαιρετουν εκ του ασφαλους με αντιτρομοκρατικα καραγκιοζιλικια και ιμπεριαλιστικες λογικες δικαιου.

Ανώνυμος είπε...

και μια ακομη απορια

υπαρχει στο ποινικο δικιο των δημοκρατων στην ελλαδα προληπτικη συλληψη και φυλακιση ?

η λογικη των ακατανομαστων που δερνουν την γυναικα τους να μην τους απατησει?

τι ειναι αυτο καινουργιο ποινικο ?

δεν μας αρεσουν τα μουτρα σου σε γραπωνουμε ετσι μας γουσταρει ολη η γη χωραφι μας και δικιο μας αλλα αφου πρωτα σε μπασαμε ξενε στη χωρα?

χωρα δεν εχουμε και συνορα αλλα το μαγαζακι μας το ποναμε και το τομαρακι μας

αμερικανοιουδαικη λογικη?


συλλαμβανουμε καποιον προληπτικως επειδη καπου καπως μαθαμε επι της γης ολης οτι πολεμουσε σε ξενο εδαφος και δεν κανουμε κεφι την ιδεολογια σου και τα παντα τα βαφτιζουμε με τον εξωποινικο προβληματικο ορο του μεγιστου ιδιωνυμου - τρομοκρατια για να δικαιολογουμε καθετι που κανουμε αυθαιρετως?

το λογικη ειναι αυτη η ιμπεριαλιστικη εκδοχη του αναρχικου πατριδα του ποινικου μας δικαιου ολη η γη?

και τοτε γιατι τους μπαζετε μεσα τους φιλους σας τους αντιφα πελατες αφου δεν τους θελετε παρα αυθαιρετειτε γελοιοποιωντας το ποινικο συστημα με εκτρωματικες πρακτικες διωξεων αθωων επι ελλαδικου εδαφους ?

την απελαση δεν την γνωριζετε ?

τον δεσμοφυλακα του διεθνους συστηματος κανετε?

χωρια που φορτωνετε τους φορολογουμενους να ταιζουν αλλοφυλους τσαμπα

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το ηλεκτρικό ρεύμα αλλά σχετικό με το ρεύμα-ρέμα που μας παρασύρει.
https://youtu.be/wrlHYa7S19U

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...