3/10/21

Αναγνώριση ημαρτημένων. Φυσικά και ανήκει στο ΠΑΝΘΕΟΝ των Καθαρμάτων ο Παπάγος

Επαναλαμβάνω τo «Πάνθεον» των Καθαρμάτων:  

Παπάγος, Εφιάλτης ο Νέος, ΤουρκΚούλι Εφιαλτάκης , Ντόρα, Αλιέκσι and Co., Τζέφρης, το Αβάπτιστο τη Μαργαρίτας, Ρουφιανογιάννης ο μακρύς  , ο Πολυζωίδης, ο ΠουστροΘανάσης Βελουχιώτης , ο Αλμέϊδα & Cia!,

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Τερτσέτη τι έχεις να πεις; Διάβασα κάπου ότι ήταν κι αυτός μασονος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ισχυρίζεται και η Στοά:

https://www.grandlodge.gr/tertsetis-georgios-w-80445.html

Και επίσης, άλλη μια απόδειξη είναι η εμμονή των μασόνων να δίνουν σε δρόμους ονόματα θανόντων μασόνων...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, πρέπει να διευρυνθεί το πάνθεον των καθαρμάτων, που να χωρέσουν όλοι; Ο Γκιζίκης και οι λοιποί χουνταίοι μασόνοι, ο Καραμανλής ο μασονο-εθνάρχης, η Ροζαλία, ο Ράλλης ο μασονο-κεκές, ο Ανδρέας Παπαεβραίου, ο εβραιο-Σημίτης, ο μασονο-Καραμανλής ο νεότερος, οι μασόνοι Παπαδήμος και Πικραμμένος, οι Σαμαροβενιζέλοι και ο Οφφσοράκιας της Λέσχης Αθηνών και οι σύγχρονοι προδότες της μασονο-ΑΧΕΠΑ Καμμένος, Παναγιωτόπουλος, Φλώρος κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ειs την "Αναγνωριση ημαρτημενων Καθαρματων"διατι δεν αναφερεται το κωλο-κωλο χερι-χερι ο βαψωμαλλιαs μασωνοs βοσποροχεσμενοs 100 κιλα αηδια τηs ζωηρηs αννουλαs...τηs κ.κατεριναs τσιμπουκλιδου...τηs τσατσαs κ.βενη παλαιοτσιμπουκη???

Ανώνυμος είπε...

Το γνωρίζω ότι η στοά λέει για τον Τερτσέτη ότι ήταν μασόνος. Εγώ ρώτησα τον Χατζαρα αν ξέρει κάτι για αυτόν. Από ο,τι γνωρίζουμε από την "ιστορία" της Ελλάδος, ο Τερτσέτης δεν έχει κάνει κάτι κακό ή πει κακό για τον Καποδίστρια ή τους άλλους Ήρωες Οπλαρχηγους της Επανάστασης. Και στην δίκη του Κολοκοτρώνη δίκασε με βάση την λογική, ξεσκεπασε τους ψευδομαρτυρες κατηγορίας και δεν δίκασε με βάση το... 2+2=5.Κι αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ίσως δεν ήταν της στοάς. Γι'αυτο ρώτησα τον Χατζαρα. Το τι λέει η στοά ουδόλως πρέπει να μας ενδιαφέρει.

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...