3/10/21

Αναγνώριση ημαρτημένων. Φυσικά και ανήκει στο ΠΑΝΘΕΟΝ των Καθαρμάτων ο Παπάγος

Επαναλαμβάνω τo «Πάνθεον» των Καθαρμάτων:  

Παπάγος, Εφιάλτης ο Νέος, ΤουρκΚούλι Εφιαλτάκης , Ντόρα, Αλιέκσι and Co., Τζέφρης, το Αβάπτιστο τη Μαργαρίτας, Ρουφιανογιάννης ο μακρύς  , ο Πολυζωίδης, ο ΠουστροΘανάσης Βελουχιώτης , ο Αλμέϊδα & Cia!,

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Τερτσέτη τι έχεις να πεις; Διάβασα κάπου ότι ήταν κι αυτός μασονος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ισχυρίζεται και η Στοά:

https://www.grandlodge.gr/tertsetis-georgios-w-80445.html

Και επίσης, άλλη μια απόδειξη είναι η εμμονή των μασόνων να δίνουν σε δρόμους ονόματα θανόντων μασόνων...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, πρέπει να διευρυνθεί το πάνθεον των καθαρμάτων, που να χωρέσουν όλοι; Ο Γκιζίκης και οι λοιποί χουνταίοι μασόνοι, ο Καραμανλής ο μασονο-εθνάρχης, η Ροζαλία, ο Ράλλης ο μασονο-κεκές, ο Ανδρέας Παπαεβραίου, ο εβραιο-Σημίτης, ο μασονο-Καραμανλής ο νεότερος, οι μασόνοι Παπαδήμος και Πικραμμένος, οι Σαμαροβενιζέλοι και ο Οφφσοράκιας της Λέσχης Αθηνών και οι σύγχρονοι προδότες της μασονο-ΑΧΕΠΑ Καμμένος, Παναγιωτόπουλος, Φλώρος κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ειs την "Αναγνωριση ημαρτημενων Καθαρματων"διατι δεν αναφερεται το κωλο-κωλο χερι-χερι ο βαψωμαλλιαs μασωνοs βοσποροχεσμενοs 100 κιλα αηδια τηs ζωηρηs αννουλαs...τηs κ.κατεριναs τσιμπουκλιδου...τηs τσατσαs κ.βενη παλαιοτσιμπουκη???

Ανώνυμος είπε...

Το γνωρίζω ότι η στοά λέει για τον Τερτσέτη ότι ήταν μασόνος. Εγώ ρώτησα τον Χατζαρα αν ξέρει κάτι για αυτόν. Από ο,τι γνωρίζουμε από την "ιστορία" της Ελλάδος, ο Τερτσέτης δεν έχει κάνει κάτι κακό ή πει κακό για τον Καποδίστρια ή τους άλλους Ήρωες Οπλαρχηγους της Επανάστασης. Και στην δίκη του Κολοκοτρώνη δίκασε με βάση την λογική, ξεσκεπασε τους ψευδομαρτυρες κατηγορίας και δεν δίκασε με βάση το... 2+2=5.Κι αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ίσως δεν ήταν της στοάς. Γι'αυτο ρώτησα τον Χατζαρα. Το τι λέει η στοά ουδόλως πρέπει να μας ενδιαφέρει.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...