9/10/21

Ο Πονηρός Οφφικιάλιος του Οσίου Βαλαντίου μόνος του απειλεί τον εαυτό του και χτίζει από τώρα το αίτημα του να μη εκδοθεί στην Ελλάδα για να δικαστεί με το πρόσχημα ότι απειλείται η ζωή του. Βλέπει μπροστά ο Κνίτης.

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάει ο κόσιμος.

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ακαταδίωκτοι και ειδικά αυτοί που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης όπως ο γιατρός της γειτονιάς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τίποτε δεν εμποδίζει κάποιον "τρελό" να τους καταδιώξει, ας πούμε κάποιος που πέθανε το παιδί του από τις ενέσεις ή καταστράφικε η ζωή του από τα κλειδώματα στο σπίτι.....

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο τώρα, αλλά τι πόδι έχει η νταρίλη ρε σπύρο;;
Ποιός τον γαμεί τον ψάλτη;;
Θα ρθει όμως η ώρα του!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εδώ λέτε μόνο λόγια. Αλλά ο Σωτηρακης δεν θα πάθει τίποτα και ποτέ. Όσο υπάρχει στοά και... κκε ltd, οι "προστατευομενοι" θα έχουν το ακαταδιωκτο. Η περίπτωση αυτής της εγκληματικής κυβέρνησης με τα εμβόλια είναι σεμινάριο για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει δολοφονίες και να μείνει ατιμώρητος.Αλλα μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Χατζαρας.

Ρε πως σε 'πιασε κυριζι ο οβριος κι εκανες το μπολι; είπε...


@ Κυρ Οκτ 10, 01:50:00 π.μ.

Καλα τα λες φιλε μου αλλα οι οβριοι εχουν αλλα σχεδια για μας.
Η "τελικη λυση" που την φορτωνανε στον Χιτλερ τελικα ειναι δικο τους σχεδιο αλλα για μας τους αλλους ομως! Οχι για δαυτους!

Ριξε μια ματια παρακατω τι ειπε ενα οβριογιδο που τοπαιζε και συμβουλατορας του Μιτεραν.


« Το μέλλον θα είναι να βρούμε έναν τρόπο να μειώσουμε τον πληθυσμό. Ξεκινάμε με τους ηλικιωμένους, γιατί μόλις ξεπερνούν τα 60-65 χρόνια, οι άνθρωποι ζουν περισσότερο από ό, τι παράγουν και αυτό κοστίζει ακριβά στην κοινωνία. Τότε οι αδύναμοι, τότε οι άχρηστοι που δεν βοηθούν την κοινωνία γιατί θα υπάρχουν πάντα περισσότεροι από αυτούς, και πάνω απ 'όλα, τελικά, οι ηλίθιοι. Ευθανασία που στοχεύει σε αυτές τις ομάδες: Η ευθανασία θα πρέπει να αποτελέσει βασικό εργαλείο στις μελλοντικές κοινωνίες μας, σε όλες τις περιπτώσεις. Φυσικά δεν θα μπορέσουμε να εκτελούμε ανθρώπους ή να κατασκευάσουμε στρατόπεδα. Τους ξεφορτωνόμαστε κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι είναι για το καλό τους. Ο υπερπληθυσμός, και κυρίως ο άχρηστος, είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό από οικονομική άποψη. Κοινωνικά, επίσης, είναι πολύ καλύτερο όταν η ανθρώπινη μηχανή έρχεται σε απότομη ακινησία από ό, τι όταν σταδιακά φθείρεται. Ούτε θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε εκατομμύρια ανθρώπους για την ευφυΐα τους, σίγουρα! Αν τους ξεφορτωθούμε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το καλό τους... θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι, μια πανδημία που στοχεύει ορισμένους ανθρώπους, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που επηρεάζει τους ηλικιωμένους ή τους ηλικιωμένους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν σε αυτό. Οι ηλίθιοι θα πιστέψουν σ 'αυτό και θα ζητήσουν θεραπεία. Θα φροντίσουμε να εφαρμοστεί η θεραπεία, η θεραπεία που θα είναι η λύση. Θα φροντίσουμε να έχουμε την θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση. Ως εκ τούτου, η επιλογή των ηλιθίων θα γίνει από μόνη της: Θα πάνε μόνοι τους στο σφαγείο "

(The future of life - Jacques Attali, 1981) Interviews with Michel Salomon, Les Visages de l'avenir collection, éditions Seghers. "
https://sxolianews.blogspot.com/2021/10/blog-post_7.html

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο Κυρ Οκτ 10 01:50:00 π.μ.Έχεις δίκιο αδερφέ!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...