15/8/22

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξάλειψαν τις θέσεις των ΟυκρανοΝΑΤΟϊκών μονάδων που βομβάρδιζαν τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζιε από θέσεις στην Νικόπολη και το Μαργκανέτες. Προκειμένου να καταστραφούν θέσεις πυροβολικού, και οι αποθήκες , χρησιμοποιήθηκαν διάφοροι τύποι όπλων, συμπεριλαμβανομένων πυραυλων υψηλής ακρίβειας.

 


Το πιο σημαντικό γεγονός της περασμένης ημέρας ήταν η προέλαση των συμμαχικών στρατευμάτων προς την κατεύθυνση του Ουγκλεντάρ .Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πληροφοριών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Δανιήλ Μπεζσόνοφ, οι ΟυκρανοΝΑΤΟϊκοί υπέστησαν σοβαρές απώλειες.

Οι μονάδες των Ουκρανο ΝΑΤΟϊκών υφίστανται βαριές απώλειες . 

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Κονασένκοφ ανακοίνωσε ότι , στην περιοχή της Μαρίνκα  εξαλείφθηκαν τα δύο τρίτα ενός  τάγματος της 66ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας . Κοντά στο Ουγκλενταρ , τη Βοντιάνε. και τη Ντομπροβόλια, οι Ρωσικές Δυνάμεις σκότωσαν 260 Ουκρανο ΝΑΤΟϊκούς της 53ης Μηχανοκίνητης και της 68ης Ταξιαρχίας Πεζικού και  των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 

Στο Μέτωπο του Σολεντάρ, περισσότερο από το 50%  του 15ου τάγματος της 58ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σκοτώθηκε. 

Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του Λουγκάνσκ, ανέφερε τον θάνατο 40 Ουκρανών νεοναζί, δύο αρμάτων μάχης, επτά τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, και τριών  πυροβόλων .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το λοατκι-νατο θα πολεμήσει έως τον τελευταίο ουκρο-ναζί. Να τρέξει και η Κλασίδο να βοηθήσει τα χαζαρο-άρια αδέρφια της

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...