13/8/22

Η ΧΑΓΚΑΝΟΜΟΓΓΟΛΑ ΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΌΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ ΤΡΑΓΟΥΦΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

 

Το 2016 , η Κούλα Εφιαλτένσκι, σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης παραμονές του Δεκαπενταύγουστου θυμήθηκε την Μεγαλοχαρη. Έγραφα τότε στο Δελτίο των 11: «Ο Αχασβήρος Koyli, ο υιός του της αδελφής του και δισεγγονός του Μωϋσέως της Μονεμβασιάς , ενώ, δεν είναι έλληνας, ομιλεί εξ ονόματος του «Ελληνισμού», και ενώ είναι Ιουδαίος, ομιλεί για «την Ορθοδοξία», και επικαλείται «τη δύναμη της Παναγίας». Ο Κούλης, ο τσιφούτης, η αφεντιά του, που κάνει τον καλό χριστιανό».
Τώρα θα πρόσθετα το Επώνυμο «Εφιαλτένσκι» και αι έγραφα το «Koyli» «Koyla». Τίποτα άλλο δεν θα άλλαζα. 

 Πέρσι ο Εφιαλτέσνκι στο Διάγγελμα του προς τους χαζούς τηλεθεατές, μετα τις φωτιές στην Εύβοια είπε ότι «εργάζεται σκληρά για την Πατρίδα που μας Αξίζει» Είπε: «Εργάζομαι σκληρά για την πατρίδα που μας αξίζει». 
 Τι είναι Πατρίδα του; 
Ποια είναι η Πατρίδα του; 
 Τι σημαίνει το ΜΑΣ; 
Ποιοι είναι οι ΜΑΣ; 
Τι μας αξίζει;

Ωστόσο, αυτή η "Ισοκρατική" "Πατρίδα"  του Αντινατιβιστή Εφιαλτένσκι  ούτε ΜΑΣ πρέπει ΟΥΤΕ ΜΑΣ αξίζει!

Οι "αγαθοί"  τηλεθεατές ψηφοφόροι και ιδίως οι Κεντροδεξιούληδες  πρέπει να  "αφυπνιστούν" από τον τηλε-λήθαργο ! 
Το Πολύ Βαθύ Παρακράτος, η ΣΤΟΑ του Λονδίνου, η ΣΥΝΑΓΩΓΗ και ο ΒΑΑΛ,  και το  "έξυπνο χρήμα", διάλεξαν τον ΠΦ-ούστη Εφιαλτένσκι πριν από εμάς  για ΕΜΑΣ . ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ. ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΙΚΗ ΧΑΓΚΑΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΦΑΓΑΝ! ΕΦΑΓΑΝ! ΕΦΑΓΑΝ! ΑΡΠΑΞΑΝ! ΑΡΠΑΞΑΝ! ΑΡΠΑΞΑΝ! #ΕΣΣΕΤΑΙ_ΗΜΑΡ .Στο χέρι ΜΑΣ είναι να τους στείλουμε ΟΛΟΥΣ κατευθείαν στη  φυλακή με την ψήφο μας. Ο Κυρίαρχος Λαός είναι η Δικαιοσύνη και όχι οι Μασόνοι επί της Έδρας. 
ΦΗΦΙΖΟΥΜΕ  Κίνημα21 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...