9/11/23

Πεσκόφ: Η Ρωσία δεν μπορεί να ηττηθεί στο πεδίο της μάχης



O
 γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι  "στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ουκρανία, καθώς και σε όλες τις άλλες χώρες, θα έπρεπε να έχουν καταλάβει από καιρό ότι είναι αδύνατο να νικήσουν τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης".


«Οι ΗΠΑ έχουν τόσο εθνικό χρέος που σύντομα δεν θα υπάρχει αρκετό χαρτί για να τυπώσουν δολάρια για να το εξυπηρετήσουν» δήλωσε σήμερα ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ. 

«Μόλις πρόσφατα διάβασα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ξοδεύουν περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια την ώρα για την εξυπηρέτηση του χρέους τους. Σύντομα θα υπάρξει έλλειψη χαρτιού», είπε ο Πεσκόφ.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Γι αυτο βιαζονται για το ψηφιακο δολλαριο της FED και το ψηφιακο ευρω της ΕΚΤ.
Αλλα θελει προετοιμασια,Εχω διαβσει ακουσει σε αμερικανικα σαιτ πως οταν θα ειναι ετοιμοι τεχνικα θα το συνδυασουν με ενα κρατικο επιδομα για ολους τυπου Ελαχιστου εγγυημενου εισοδηματος που θα ειναι το τυρι.Η φακα ειναι οτι θα το συναινεις οτι το ποσο (500-600 δολλαρια η αναλογα ευρω) θα ειναι ψηφιακο δεν θα μπορεις να "σηκωσεις" λεφτα απο ΑΤΜ θα κανεις αποκλειστικα ψηφιακες συναλλαγες με το κινητο .Ο Κουλης εδψ προπονει ηδη τους νεοτερους με τετοια κολπα σαν την αυλη καρτα η και το μαρκετ πας που ειναι ελαΦρα μεγαλυτερο εαν το παρεις αυλο οπου δεν μπορεις να παρεις τα λεφτα απο το ΑΤΜ.

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...