2/1/24

ΒΑΛΟΝΤΙΑ: «Όλα μέσα μου βράζουν...»


 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια επίσκεψης χθες στο στρατιωτικό νοσοκομείο «Βισνέσκι» για να συναντηθεί με τραυματίες, επανέλαβε ότι «αυτό που συνέβη στο Μπέλγκοροντ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση». 
Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 108 τραυματίστηκαν. 37 κτίρια κατοικιών, 453 διαμερίσματα, τρεις μονοκατοικίες και αρκετές κοινωνικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός σχολείου και ενός νηπιαγωγείου, υπέστησαν ζημιές.
 Ο Πούτιν είπε ότι ήταν μια στοχευμένη επίθεση εναντίον του άμαχου πληθυσμού. «Όλα βράζουν μέσα μου», παραδέχτηκε ο Ρώσος ηγέτης, μιλώντας στους στρατιώτες.
«Φυσικά έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα να χτυπάμε τις πλατείες τους. Στο Κίεβο, για παράδειγμα. Μέρη όπου οι άνθρωποι περπατούν. Αλλά στοχεύουμε στρατιωτικούς στόχους πολύ προσεκτικά. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό», είπε ο Βαλόντια, που θα μπορούσε εν βρασμώ να ρίξει μια από τις Βόμβες στο Λβόβ για να το μετονομάσει σε «Χιροσίμα» του Μεγάλου Ισραήλ. «Κανένα τέτοιο έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο», δήλωσε ο Πούτιν.
 Σε συνομιλία με τους μαχητές, πρόεδρος Πούτιν είναι είπε ότι ο αντίπαλος της Ρωσίας στην ειδική επιχείρηση ,«σταδιακά ξεφουσκώνει». «Πιθανότατα βλέπετε στο πεδίο της μάχης ότι σταδιακά (ο εχθρός) αποσύρεται», ανέφερε ο Πούτιν .«Αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα του έτους, το πιο σημαντικό είναι ότι κρατάμε τα πάντα σταθερά μπροστά και, επιπλέον, πρακτικά η στρατηγική πρωτοβουλία είναι στα χέρια μας σήμερα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σατανάς της Ρώμης και η Μάχη στο Δυρράχιο που έγινε σαν Σήμερα πριμ 943 χρόνια

Σαν σήμερα , το 1081, ο Αλέξιος Κομνηνός νικήθηκε στο Δυρράχιο  από τους Νορμανδούς, του Δούκα της Απουλίας Ροβέρτου  Γυισκάρδου,  που διεκδ...