2/1/24

H πιο ισχυρή πυραυλική επίθεση των Ρώσων σε στόχους στην Ουκρανία από την αρχή της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης . Οι Ρώσοι δεν μετρούσαν πόσους πυραύλους εκτόξευσαν. Είναι αδύνατο να πούμε πόσοι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν .Τα διαστήματα μεταξύ των «χτυπημάτων ήταν ελάχιστα. Το πρώτο κύμα επίθεσης έγινε τα ξημερώματα και το δεύτερο σήμερα το πρωί και διήρκεσε σχεδόν 3,5 ώρες . Το κανάλι Military Affairs Telegram ανέφερε την καταστροφή ενός υπόγειου Στρατηγείου στο Κίεβο, αλλά δεν είναι σαφές ποιοι από την Ανωτάτη Στρατιωτική ηγεσία των Ούκων σκοτώθηκαν

 

Από τη νύχτα μέχρι σήμερα, οι εκρήξεις βροντούσαν σε όλη την Ουκρανία. Όλα μέσα. Ντρόουνς και πύραυλοι. 

Η αεράμυνα των Ούκων  συχνά δεν προσπάθηκσε καν να αναχαιτίσει  τους πυραύλους. Επλήγησαν εγκαταστάσεις και  υποδομές στο Κίεβο και το Χάρκοβο, όπου εκδηλώθηκαν διακοπές  ηλεκτρικής ενέργειας και πυρκαγιές σε αποθήκες και μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις. Λάμψεις και καπνός πάνω από το Κίεβο.Δύσκολη κατάσταση στο Χάρκοβο. Χτυπήθηκε το αεροδρόμιο στην περιοχή Κιρόβογκραντ  και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Βινίτσια .

Επλήγησαν και  οχυρά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Νοβομιχαηλιβσκε.  στο Τσασόβ Γιαρ.και στο Ρομπότινο, όπου εκδηλώθηκαν συνδυασμένες επιθέσεις επί του εδάφους.  

Η Κόλαση των μαζικών βομβαρδισμών ξεκίνησε τη νύχτα.. Μέχρι τις τρεις το πρωί, υπήρχαν αναφορές για σμήνη drones, προς την κατεύθυνση του Κιέβου, και των περιοχών Zhytomyr και Chernihiv, και στις περιοχές Mykolaiv, Cherkasy, καθώς και στην Πολτάβα.

Οι απώλειες των ΟΥΚΟΝΑΤΟϊκών είναι κολοσσιαίες .Ο ρωσικός στρατός προχωρά ενεργά προς την κατεύθυνση του  Κουπιάνσκ, αποκρούοντας επιτυχώς τις επιθέσεις στα μέτωπα Κρασολιμάνσκι, Ντόνετσκ, Γιούζνο-Ντόνετσκ , Ζαπορίζιε και Χερσών.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν επιχειρήσεις του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας, στοχεύοντας, μεταξύ άλλων, εγκαταστάσεις στο Κίεβο και την περιοχή όπου παράγονται πύραυλοι και άλλα όπλα. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδειξε επίσης πώς τα ρωσικά μαχητικά έπληξαν άρματα μάχης Leopard-2 των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με πυρομαχικά υψηλής ακρίβειας στην κατεύθυνση  Σβάτοβε.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία μέτρησε τους πυραύλους που δεν μέτρησαν οι Ρώσοι και τους βρηκε 99 ,διαφόρων τύπων. Οπως ισχυρίστηκαν με τους υπέροχους αμερικανικούς αντιαερπορικούς πυραύλους   κατέρριψαν  72 στόχους. 😂😂😂

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...