1/3/24

Πριν 14 χρόνια. . 1η Μαρτίου 2010. Η πρωτοφανής και μεγαλειώδης Συγκέντρωση στο Πρέζιτεντ της Επιτροπής Εθνικής Σωτρίας στην οποία Επιτέθηκε η Χρυσή Αυγή. Με χτύπησαν (πισώπλατα) και μου προκάλεσαν κάταγμα στον πρώτο οσφυϊκό

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ήταν ένα αυτόφωτο και αυτοφυές, λαϊκό κίνημα, του Ανωνύμου, του Έλληνος. ... Η "Λαοθάλασσα" στην Συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στο ξενοδοχείο PRESIDENT. (Πολλοί από εκείνους τους Συναγωνιστές δεν ειναι πιά μαζί μας).
 Ο κόσμος είχε γεμίσει την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ασφυκτικά και ένας μεγάλος αριθμός ατόμων αναγκαστικά έμεινε στο διάδρομο και στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Ηταν αγανακτισμένοι, απελπισμένοι και θυμωμένοι.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ 600 ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ 

ΑΡΙΘΜΟ ! 

ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Οι ανώνυμοι Έλληνες πολίτες, έστειλαν ισχυρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται την Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Παιδεία, την Πατρίδα,

την Ε Λ Λ Α Δ Α !

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , και η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων , οργάνωσαν , μαζί με το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα και την Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση Εκπαιδευτικών συγκέντρωση, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 7:00 μ.μ στο ξενοδοχείο «PRESIDENT», για να απαντήσουν στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των ντόπιων συνεργατών της ,κατά του Ελληνικού Λαού, και του Έθνους, και να απαιτήσουν Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

 Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , και η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων ,καλούσαν «κάθε πατριώτη, και κάθε Έλληνα, να δώσει το Παρόν, την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010 στις 7:00 μμ., στη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «President», για να διατρανώσουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι το κίνημα , για Εθνική Αναγέννηση και Δημοκρατική Αντίσταση, πιστεύει ότι,

- Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

 - Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

- Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ

 - Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ δεν θα περάσει

 Και  απαιτούσαμε:

- ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 -ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

- ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

- ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

- ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ

 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ.

Τότε λέγαμε, οτι η κρίση δεν θα γίνει η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους. Θα την κάνουμε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τα σχέδια της Νέας Τάξης. 

 14 χρόνια μετά,  στην  «ατζέντα»,  έχουν προστεθεί και πολλά άλλα, αλλά. τίποτα από τα τότε συνθήματα δεν ειναι εκτός εποχής.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: