4/3/24

Φτάνει πιά με την Ομοφυλοφιλική εξουσία. Κάτω η Χούντα της Πφουστιάς



 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Σπύρο μπορείτε να κάνετε έναν κόπο να ακούσετε την παραάτω ομιλία παρακαλώ πολύ;

https://www.youtube.com/live/rafziwq14ZE?si=Y0CDFvac8svhuA-Q

Είναι μία ζωντανή διάλεξη του Ιερέα π. Διονυσίου Κατσούλη πάνω στην ομοφυλοφιλία και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ στα κείμενα των αρχαίων Ελλήνων. Ο πατέρας Διονύσιος είναι πτυχιούχος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος (αν θυμάμαι καλά) του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παραθέτει και ερμηνεύει χωρία Πλάτωνα, Ηροδότου, Πλουτάρχου κλπ, για παράδειγμα γνωρίζατε τα απίστευτα πουστριλίκια και παιδεραστικά στο Αισχίνης Κατά Τιμάρχου;

Παναγία μου, Χριστέ μου, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ που ήρθε ο Χριστιανισμός εδώ και κόπηκαν όλα αυτά.

Γεωργιος Οιτιευς είπε...

ΟΞΩ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ , ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ ...!

Γεωργιος Οιτιευς είπε...

ανωμαλοι ...!

Ανώνυμος είπε...

Όχι ομόφυλο, ομοφιλόφυλο. Δεν είναι μόνον από το ίδιο φύλο. Αγαπάνε ερωτικά το ίδιο φύλο. Τα υπόλοιπα ( αγνοί έρωτες και αγάπες ) είναι εκτου πονηρού. Τώρα ο Κούλης, θέλει να μας δείξει οτι είναι "προοδευτικός", όπως κάποτε οι αριστεροί φίλοι μας. Τρομάρα του (μας) !

Ανώνυμος είπε...

Η ποινη επι τετοιων παρεκτρωπων ποια ηταν δεν μας ειπε....

Ανώνυμος είπε...

Καμμία απολύτως ποινή δεν υπήρχε αδελφέ μου. Ο Αισχίνης ως δικηγόρος αγορεύει στην Ιλιαία στο κατά Τιμάρχου, η οποία αποτελείται από 500 δικαστές, καθώς και παρατρεχάμενους που πήγαν για το θέαμα. Μπροστά σε όλους λέει ότι ο Δημοσθένης είναι τραβεστί καθώς του αρέσει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα και αυτό δεν επιφέρει συνέπειες για τον Δημοσθένη , ο οποίος είναι από τους ηγέτες της αντιμακεδονικής παράταξης και έχει δημόσιο αξίωμα πρεσβευτή-διαπραγματευτή.
Ο ίδιος ο Αισχίνης λέει δημόσια ότι στα νιάτα του πήγαινε στις παλαίστρες να παρακολουθήσει όπως ήταν έθιμο, τους εφήβους να γυμνάζονται, εννοείται τσίτσιδοι. Τον ακούν χιλιάδες Αθηναίοι και κανένας δεν αντιδρά.
Φαίνεται πως υπήρχε δυστυχώς τέτοια κουλτούρα, τουλάχιστον στην Αθήνα του 4ου προ Χριστού αιώνα και θέλει περισσότερη έρευνα για το τί γινόταν στις άλλες πόλεις.
Δόξα τω Θεώ ήλθαν οι Μακεδόνες και ανακόπηκε κάπως η κατάπτωση.

Η 27η Ιουλίου στην Ιστορία

Η 27η Ιουλίου είναι η 209η ημέρα του δίσεκτου έτους 2024. Απέμειναν 157 μέρες ως την 31η Δεκεμβρίου 484 . Μια εβδομάδα μετά την στέψη του στ...