6/3/24

Σούπερ Τρίτη. Ο Τράμπ Σκούπισε. Κέρδισε με 87% στην Αλάσκα. Στην Γιούτα με 58%. Κέρδισε και, στην Καλιφόρνια, τη Βιρτζίνια, τη Βόρεια Καρολίνα, το Μέιν, τη Μασαχουσέτη, την Οκλαχόμα, το Τενεσί, το Τέξας, το Αρκάνσας, την Αλαμπάμα, το Κολοράντο και τη Μινεσότα.


Στην 20λεπτή  επινίκια ομιλία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, ο Τραμπ χαρακτηρισε τριτοκοσμικές τις εκλογές και επιτέθηκε στη μεταναστευτική πολιτική του Μπάιντεν και τον αποκάλεσε «τον χειρότερο πρόεδρο» στην ιστορία. 

 Ο Τραμπ μίλησε για τη νοθεία στις προεδρικές εκλογές του 2020 που ήταν «κλεμμένες» και «στημένες» εναντίον του. «Θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές επειδή δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αν χάσουμε αυτές τις εκλογές δεν θα έχουμε πια χώρα».

Ο κ. Τραμπ δεν ανέφερε καθόλου την κ. Χέιλι , αλλά προέβλεψε επικείμενη «ενότητα» εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «που θα συμβεί πολύ γρήγορα», όπως είπε.Η (άπιστη Ινδή) Νίκι Χέϊλι , η υποψήφιοα του Πενταγώνου κέρδισε στο Βερμόντ όπου οι εκλέκτορες επιλέγονται από Κομματική Συνέλευση. 

Έχει κερδίσει και στην «Μπελέμικη» Κολούμπια  της Ουάσινγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 1945. Το ΚΚΕ από την επικοινωνιακή βάση του στο Λονδίνο διέδιδε ψευδώς ότι βρισκόντουσαν στην Φυλακή 60000 αγωνιστές.

Γυναικοκτονία. Ινδός στρατιώτης της Κοινοπολιτείας, αποκεφάλισε την Ελεηνίδα "φίλη του" και έριξε το κεφάλι της σε Πηγάδι στη Νέα ...