17/3/24

Τα ρωσικά στρατεύματα πήραν τον έλεγχο του οικισμού Μίρνε στην περιοχή της Ζαπορίζια

 


Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πήραν τον έλεγχο του οικισμού Μίρνε   στην περιοχή της Ζαπορίζιε ανακοίνωε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. . Στο ν ίδιο μετωπο , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκρουσαν μια αντεπίθεση  της 72ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο χωριό Βοντιάνε. Οι απώλειες  της  ουκρανικής πλευρά ανήλθαν σε πάνω από 120 πτώματα . Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι ο ρωσικός στρατός απώθησε εννέα επιθέσεις στο μετωπο της Αβτυέεβκα.
Οι απώλειες των Ουκρανών ανήλθαμ  εχθρού  σε περισσότερα από 380 πτώματα. Οι πιό σκληρές μάχες έγιναν για τους οικισμούς Τονενκογιε, Ορλόβκα, Σεβέρννογιε και Μπέρντιτσι που οι Ουκρνολι προσπαθουν να ανακαταλάβουν.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε ότι και οι προσπάθειες των ουκρανικών ομάδων δολιοφθοράς και αναγνώρισης να διεισδύσουν στο έδαφος της Ρωσίας στην περιοχή του Μπέλγκοροντ αποκρούστηκαν και οι Ουκρανοί άφησαν πίσω τους 65 πτώματα.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν δύο επιθέσεις με βαλλιστικούς πυραύλους Ισκάνταρ-Μ κατά του εργοστασίου τεθωρακισμένων του Νικολάγιεφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...