16/5/24

Η προδοσία είναι διαρκής. Το προδοτικό Τόξο στο Γρααικυλιστάν των Κλεφτολουμπινέ περνούσε καλύτερα από τους άλλους και το 1922

Αναδημοσιεύω δύο επιστολές από το φύλλο της εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ" της 16ης Μαΐου 1922 για τους Φυγοπόλεμους και τους άναδρους Τομαριστάς.

Οι Φιλοτομαριστές  τώρα ψηφίζουν  Ομοφυλοφιλικό Τόξο ΛΟΑΤΚΙ Μητσοτάκι, ΛΟΑΤΚΙ Κασσελάκι και την 37χρονη στην Γιουρβίζιον 


 Διαβάστε τις δυο επιστολές 100 φορές μήπως και καταλάβετε πως από την πραγματική αντίθεση «Ταμάρια και Κουραμπιέδες» εναντίον των «Πατριωτών» περάσαμε στη ψευδο-αντίθεση Βασιλοφρόνων/ Βενιζελικών. 

 Βεβαίως οι Κουραμπιέδες και τα Τομάρια σαν Κεντρώοι και μετριοπαθείς τα πήγαν πολύ καλά και με τους Βασιλόφρονες και τους Βενιζελικούς , ενώ "οι άλλοι", οι «Πατριώτες» , πλήρωσαν με το αίμα τους, τον λεγόμενο Εθνικό Διχασμό.

Οι τομαριστές και οι κουραμπιέδες ήσαν μαζί με τους  συνεργάτες των πωλητικών που πουλούσαν εξυπηρέτηση η Κοινωνική Βάση της Μικρασιατικής  Προδοσίας.

Το Γένος των Ελλήνων, ο Ελληνικός λαός, ο τόπος μας, μαζί με τους ήρωες του , έχει και τους Εφιάλτες του.
 Ο Εφιάλτης, ο Νοταράς, η Κερκόπορτα, 
ο Δημήτριος Οικονόμου, ο Πήλιος Γούσιας, 
ο Μαυροκορδάτος, ο Αναστάσιος Πολυζωίδης,
 ο Σπυρίδων Τρικούπης, ο Ρουφιανόγιάννης,
 ο Λεφτεράκης Μπενιζέλος, ο Αριστείδης Στεργιάδης, ο Νικόλαος Τρικούπης, ο Αραπάκης, 
ο Παπανικολάου, ο Κουφός, ο Αβρούρι, το Αβάπτιστο της Μάργκαρετ, ο πράκτωρ του ΔΝΤ με τις πειραγμένες στατιστικές, έκαναν την πάντα ίδια δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σατανάς της Ρώμης και η Μάχη στο Δυρράχιο που έγινε σαν Σήμερα πριμ 943 χρόνια

Σαν σήμερα , το 1081, ο Αλέξιος Κομνηνός νικήθηκε στο Δυρράχιο  από τους Νορμανδούς, του Δούκα της Απουλίας Ροβέρτου  Γυισκάρδου,  που διεκδ...