27/5/24

Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ..ΣΙΩΠΗ ΕΝΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης εισήγαγε την επιστολική ψήφο γιατί τον έπιασε ο πόνος για τους ομογενείς που δεν ψηφίζουν. Μην ξεχνάμε ότι η μεγαλύτερη νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ γίνεται με την επιστολική ψήφο. Πως ξέρουμε ότι δεν θα ψηφίσουν και όλοι οι αποθαμένοι ομογενείς; Πέρα από το φάκελο με την ψήφο και μια δήλωση του νόμου 105, το μόνο πιστοποιητικό έγγραφο που χρειάζεται να βάλεις μέσα στο φάκελο είναι μια φωτοτυπία ταυτότητας, διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης, που βάσει του νόμου που ψήφισαν στη Βουλή δεν χρειάζεται να είναι σε ισχύ!

Σκεφτείτε δε πόσα λεφτά θα βγάλει η κωλοοικογένεια από την DHL και την ACS, τις εταιρίες κούριερ…

Ανώνυμος είπε...

Η καταπολέμηση της εκλογικής νοθείας και η βάση δεδομένων Ίριδα

https://deltio11.blogspot.com/2024/05/blog-post_34.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζώης σε αυτό το βίντεο λέει ότι τα κόμματα εντός βουλής λειτουργούν σαν μια συμμορία αφού σιωπούν για την νοθεία. Πολύ ωραίο και σωστό αυτό που λέει ο Ζώης. Πλην όμως γι'αυτό εγώ σου έγραφα για τον μεταξύ μας μεταξα που κλέβει στα κοινόχρηστα δύο ταλαιπωρημένα γεροντακια σε μια πολυκατοικια έχοντας φτιάξει μια κλίκα εκεί μέσα με κάτι άλλους ενοίκους αληταμπουρες-ραγιαδες. Δεν ήταν προσωπική αυτή η αναφορά, είναι ένα θλιβερό κοινωνικό φαινόμενο, δείγμα της σαπιλας που έχουν προκαλέσει στην κοινωνία οι μασονο-ρουφιανοπατριωτες!! Ο,τι συμβαίνει στην βουλή με τα κόμματα συμμορίες που ενοχλούν τον Ζώη, συμβαίνει και στην κοινωνία, στον απλό λαό. Άμα κάποιοι παλιάνθρωποι της στοάς στοχοποιήσουν κάποιον ή κάποιους που λένε την Αλήθεια, τους κάνουν κακό, κάνοντας συμμορία.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δημοσιεύεις το σχόλιο για τον ρουφιανοπατριωτη ραγιαδοκλεφτη κοινοχρηστων μεταξύ μας μεταξα; Και γιατί ασχολείσαι με τον.... "θρίαμβο" του Γιαννακόπουλου από την στιγμή που ένα μεγάλο μέρος, το μεγαλύτερο ίσως, του ελληνικού λαού υποφέρει και πενεται;

Ανώνυμος είπε...

Μας έχεις πρήξει ρε φίλε με αυτόν τον Μεταξά, που κλέβει στα κοινόχρηστα. Τι επαγγέλεται αυτός;

Ανώνυμος είπε...

Το επάγγελμα του είναι αυτό που έχω γράψει επανειλημμένως. Δηλαδή ρουφιανοπατριωτης, ρουφιάνος της στοάς στην οποία σουλατσαρει. Το να είσαι ρουφιάνος της στοάς είναι ΚΑΙ επάγγελμα. Άχρηστο κορμί, χαμερπης τυπος, που προσπάθησε να βρει μια κάποια "αξία" μέσα από την στοά. Αλλά η ίδια η στοά δεν έχει αξία, έχει μόνο ποινικό μητρώο αφού δολοφόνησε τον Καποδίστρια και πρόδωσε και την Κύπρο μεταξύ άλλων εγκλημάτων που έχει κάνει. Σε ο,τι αφορά εσένα που λες ότι σε έχω πρήξει, έχω πει ότι οι μεταξύ μας μεταξαδες είναι ένα θλιβερό κοινωνικό φαινόμενο γι'αυτό και έκανα την αναφορά, δεν είναι προσωπικό. Εξοντώνουν φτωχούς συμπατριώτες μας, ανήμπορους και ταλαιπωρημένους ανθρώπους. Αυτοί, οι μεταξύ μας μεταξαδες, δεν είναι ούτε Έλληνες ούτε άνθρωποι. Είναι σκουλήκια!! Και σαν σκουλήκια θέλουν πάτημα. Εσύ λοιπόν που λες ότι σε έπρηξα, μάλλον είσαι της στοάς!! Διότι αν ήσουν Έλληνας αληθινός και καλός άνθρωπος, δεν θα απαντούσες έτσι δίνοντας δικαίωμα στην στοά να γελάει σε βάρος των φτωχών Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι καμμιάς Στοάς φίλε μου, αλλά δεν ξέρω και πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτή την αντιπαράθεση που έχεις με αυτόν τον μασόνο. Δεν έχεις κάποιον δικηγόρο γνωστό σου να ρωτήσεις; Τι μπορούμε να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση κατ αρχήν. Όχι, δυστυχώς δεν έχω δικό μου γνωστό δικηγόρο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι δηλαδή σε αυτό το μασονικό μπορντελο που λέγεται Ελλάδα, πρέπει να έχεις πάντα κάποιον δικό σου αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει ούτε αληθινή δικαιοσυνη ούτε δομές στην Ελλάδα. Στην περιοχή που βρίσκεται η πολυκατοικία υπάρχουν πολλοί δικηγόροι αλλά δεν έχω κάποιον γνωστό μου.Ψάχνω να βρω έναν καλό δικηγόρο και τίμιο άνθρωπο αλλά και αποφασιστικό για να αντιπαρατεθεί με αυτή την κλίκα. Έχουν βρει την σελίδα του κ.Χατζαρα και παρακολουθούν τί γράφω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι έχουν έναν ανηψιο. Έναν λεβέντη, ακέραιο άνθρωπο που προσπάθησε να αντιπαρατεθεί με την κλίκα και τον γελοίο ρουφιανοπατριώτη μεταξύ μας μεταξα. Τους τα έλεγε χύμα αλλά πάντα τεκμηριωμένα και με αποδείξεις. Ο γελοίος ρουφιάνος όπως έχω ξαναπεί έχει διπλαρωσει και άλλους μέσα εκεί και τους έχει απαλλάξει από την υποχρέωση καταβολής κοινοχρηστων ώστε να εξαγοράσει την σιωπή τους και να έχει την υπογραφή τους σε ο,τι αποφασίσει για την πολυκατοικία!! Και αυτοί, επειδή είναι πουλημένοι ραγιάδες, ενέδωσαν. Ο ανιψιός των ηλικιωμένων ανθρώπων τους αντιμετωπιζε όσο μπορούσε. Βοηθούσε μάλιστα τους ηλικιωμένους θείους του οι οποίοι δεν έχουν δικά τους παιδιά. Και επειδή έμπαινε στο ρουθούνι του μεταξύ μας, αυτός αποφάσισε να του επιτεθεί. Βρήκε μια ασήμαντη αφορμή, ένα απειροελαχιστο πταίσμα και κυνήγησε δικαστικά τον ανιψιό των ηλικιωμένων. Και έβαλε την στοά να τον καταδικάσει ώστε να μην μπορεί μετά αυτός να υπερασπίζεται τους θείους του για τα κοινόχρηστα. Ο άνθρωπος αυτός απευθύνθηκε σε έναν δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί. Αλλά τελικά αυτός ο δικηγόρος τα έκανε πλακάκια με τον δικηγόρο του μεταξύ μας και πούλησε τον πελάτη του, τον ανιψιό των ηλικιωμένων. Μαλομμ

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια του σχολίου: " .... μάλλον παρενέβη η στοά για να επηρεάσει τον δικηγόρο του ανθρώπου. Καταλαβαίνεις τώρα αγαπητέ συμπατριώτη γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον δικηγόρο που δεν γνωρίζω; Η κοινωνία έχει σαπίσει γενικότερα. Και επομένως καταλαβαίνεις γιατί έκανα αυτή την προσωπική αναφορά; Διότι έχει κοινωνικές προεκτάσεις και είναι η αιτία της δυστυχίας των καλών, των φτωχών και τιμίων Ελλήνων που κυνηγιούνται από την στοά και τα βρωμερά τσιράκια της!! Όπως είναι η ελλαδική Βουλή που αποφασίζει με βάση τις πουλημένες πλειοψηφίες, έτσι ακριβώς έχει κάνει ο μεταξύ μας αυτή την πολυκατοικία.