24/5/24

Οι εκλογές θα ειναι νόθες. Ότι και να ψηφίσουμε το αποτέλεσμα το ξέρουν από τώρα ο Μητσοτάκης η SingularLogic και η Βασ, Σοφίας. Τα Κόμματα του Κιναιδοβουλίου κάνουν την Πάπια

 

 ΟΣΜΗ ΝΟΘΕΙΑΣ!!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΟ          Η «ΔΙΚΗ ΤΗΣ», SINGULARLOGIC,  ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ «ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ»

 Το ΚΙΝΗΜΑ 21 για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί. 

Για να διασφαλίσει το αδιάβλητο των εκλογών  πρότεινε στη διακομματική επιτροπή που έχει συσταθεί για την διεξαγωγή των Ευροεκλογών, τα αποτελέσματα της καταμέτρησης από την Εφορευτική Επιτροπή  από κάθε μεμονωμένο εκλογικό Τμήμα να κοινοποιούνται από τους δικαστικούς αντιπροσώπους ταυτόχρονα και στα Κόμματα που συμμετέχουν, εκτός από την  SingularLogic στις Νομαρχίες και το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Η απλούστατη πρόταση του Κινήματος 21 απέβλεπε στον να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνουν «αθροιστικά λάθη» από την SingularLogic  στα «συγκεντρωτικά» των Νομών και της Επικράτειας.  

 Συγκεκριμένα στις 08 Μαΐου 2024 ο εκπρόσωπος του Κινήματος 21 στη διακομματική και υποψήφιος  Παναγιώτη Πέττας μετέφερε την πρόταση του δημοσιογράφου και υποψηφίου Σπύρου Χατζάρα για αποστολή του αποτελέσματος των εκλογών, από τα 18.500 εκλογικά τμήματα της χώρας, άμεσα και στα γραφεία των 31 κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές, χωρίς να περιβάλλεται η SingularLogic, διασφαλίζοντας έτσι την εγκυρότητα του αποτελέσματος.

Η πρόταση μας, έγινε «ενθουσιωδώς» δεκτή από τα ΟΛΑ Κόμματα και ο αναπληρωτής Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιος ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης το εδέχθη και δεσμεύτηκε να εκδοθεί η σχετική  ΚΥΑ.

Έκτοτε και μέχρι σήμερα το πρωί (24 Μαΐου 2024)      η ΚΥΑ δεν αναρτήθηκε στην Διαύγεια

      Σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Πέττα με το γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου ο οποίος ήταν παρών στη διακομματική επιτροπή στις 8 Μαϊου 2024 και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση της πρότασης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21, η απάντηση που πήραμε είναι ότι δεν υπάρχει καν σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α) παρ’ ότι

είμαστε λίγες ημέρες πρίν την διεξαγωγή των εκλογών.

      Αποδεικνύεται άλλη μία φορά ότι τα κόμματα πού βρίσκονται

εντός της Βουλής ουδόλως ανησυχούν για το αποτέλεσμα. 

     Δεν είναι περίεργο; 

     Εάν δεν εκδοθεί η Κ.Υ.Α εντός των επομένων λίγων ημερών η πρακτική της Κυβέρνησης μας θυμίζει την παροιμία “ Γιάννης κερνάει....Γιάννης πίνει.....” και μας παραπέμπει σε χώρα προτεκτοράτο. 

Η SingularLogic θα μετρήσει και θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα «που πρέπει».

                                          Χρυσοστάλη  Καλλιόπη

                                          Υποψήφια                                                                 Ευρωβουλευτής

                                           με το ΚΙΝΗΜΑ 21.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, η επιστολική ψήφος ταξιδεύει από ΗΠΑ προς Αθήνα. Ο εξωτερικός φάκελος λέει «ΥΠΕΣ, Ευαγγελιστρίας 2».
Ο εσωτερικός φάκελος όμως λέει «Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Επιτροπή Επιστολικής Ψήφου, τμήμα Ι 49».
Θα έχετε ανθρώπους εκεί να παρακολουθούν τη διαδικασία;

Ανώνυμος είπε...

Πιθανόν δεν έχουν φίλους του Κ21 εκεί μέσα. Ο σάκος αυτός μάλλον θα αντικατασταθεί από άλλον που θα έχει μόνο ψήφους υπέρ του Κουλη. Οι 65Κ ψηφοφοροι που έκαναν χρήση της επιστολικής ψήφου δεν επηρεάζουν ευτυχώς το αποτέλεσμα. Εύχομαι όμως στις επόμενες εκλογές να μην πολλαπλασιαστούν οι χαζοί που στηρίζουν την νέα μέθοδο νοθείας των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Η καταπολέμηση της εκλογικής νοθείας και η βάση δεδομένων Ίριδα

https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2024/05/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

Η καταπολέμηση της εκλογικής νοθείας και η βάση δεδομένων Ίριδα

https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2024/05/blog-post_25.html