22/5/24

Μίλησα ζωντανά στην ΕΡΤ 24. Μαζί μου ηταν τρείς ευρωφιλελέρες και το πουλέν της χοντρονοικοκυράς που βρήκε 20000 για το παράβολο

 

Όλοι οι Προδοτόπουλοι και οι Εφιαλτάκηδες δηλώνουν πιά 

Μπατριώτρες. 

Εμείς ,το Κίνημα 21 είμαστε Φίλοι του Γένους. Των Ελλήνων. 

Είμαστε Φιλογενείς.

 Είμαστε Αντιδικτατορικό Κίνημα των μη προνομιούχων. 

Είμαστε Αντιδικτατορικό Κίνημα απέναντι στην Ομοφυλοφιλική Χούντα, και την εμβολιαστική Χούντα  του Κλεφτολουμπινέ  μικρού Εφιάλτη. Του Εφιαλτάκη.

Η Ομοφυλόφιλη ΚΝΟΥΔΟΥ, και ο ΛΟΑΤΚΙ πρωθυπουργός και η ΛΟΑΤΚΙ Κεραμέως, που είναι Αφορισμένοι, μαζί με τους ΛΟΑΤΚΙ βουλευτές τους, ψήφισαν το παράνομο και αντισυνταγματικό παράβολο που καταργεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι των φτωχών.

 Μόνο εκείνοι στους οποίους περισσεύουν 20.000 ευρώ κράτησαν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Στόχος τους ήταν να μας αποκλείσουν από τις εκλογές. Εμείς όμως τα μαζέψαμε ευρώ-ευρώ από τους χιλιάδες φτωχούς φίλους μας. 

Το Κίνημα 21  , Εμείς,  δεν θέλουμε να πάμε στις Βρυξέλλες για τα 20000 το μήνα. Θέλουμε να πάτε Εσείς. 

Μπροστά στην Κάλπη θυμηθείτε την Εύα και τις Βαλίτσες της.

Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών δεν είναι η «σταθερότητα» της Καρέκλας  του Μητσοτάκη και του του Ομοφυλοφιλικού-Κλεπτοκρατικού και  Προδοτικού Τόξου  

«Η πολιτική σταθερότητα» δεν είναι «το μεγάλο ζητούμενο αυτών των εκλογών». Δεν είναι η σταθερότητα της Ομοφυλοφιλικής Ολιγαρχίας.

Θυμηθείτε ότι η αστυνομία της Ομοφυλοφιλικής Χούντας καταδίωξε , συνέλαβε και οδήγησε στον Εισαγγελέα ένα παιδί 13 ετών επειδή είπε το Κασελάκι αυτό που είναι.

Θυμηθείτε τους 177 ΛΟΑΤΚΙ βουλευτές που σας εξαπάτησαν και ψήφισαν στην Βουλή τον Νόμο ΛΟΑΤΚΙ της ΛΟΑΤΚΙ ΝΟΥΔΟΥ.

Θυμηθείτε  του Μπα-τριώτες. τους «ΒΕΛΟ-Ν», τον Φαρισαίο  Νατσιό, τον Χριστέμπορο ΒΕΛΟ και τους λακε-ΔΑΙΜΟΝΕΣ που έβαλαν πλάτη στο ΝΟΜΟ ΛΟΑΤΚΙ μη παραιτούμενοι για να προκαλέσουν αναπληρωματικές εκλογές που θα ήταν σαν Δημοψήφισμα.

Τώρα . νομίζουν ότι ξεχάσατε την Προδοσία της Οικογένειας. Νομίζουν ότι ξεχάσατε την Προδοσία των Πρεσπών και σας ζητούν να τους ξαναψηφίσετε.

Όλα τα Προδοτικά, Κλεπτοκρατικά και Ομοφυλοφιλικά   Κόμματα της Βουλής ήσαν παρόντα στο Ευρωκοινοβούλιο όταν έβγαλαν ψήφισμα και ζήτησαν από την Ρωσία να επιστρέψει τον χρυσό του Βασιλείου της Ρουμανίας που αποθηκεύτηκε το 1917 στην Τσαρική Τράπεζα της Αγίας Πετρούπολης και τον έφαγαν οι Μπολσεβίκοι.

Ούτε ένας από τους Προδότες που στείλατε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  για να περνάει καλά δεν κατέθεσε τροπολογία για να ζητήσει να επιστρέψουν οι Αγγλοι τον Ελληνικό χρυσό που μας έκλεψαν το 1941.

Ούτε ένας από αυτούς τους Προδότες που στείλατε στην Ευρώπη  δεν διαμαρτυρήθηκε  για το τσάμπα δάνεια που δίνουν στον Ζελένσκι ενώ για να στηρίζουν την Ελλάδα το 2012 μας επέβαλαν τα μνημόνια και δεν ζήτησε την ίδια αντιμετώπιση της Ουκρανίας και της Ελλάδας. Ούτε ένας από αυτούς τους Προδότες δεν χρησιμοποίησε τη θέση του για να μην πληρώσει ο  Ελληνικός Λάος τα δισεκατομμύρια που χάρισαν στην Γκόλντμαν Ζαξ ο Σημίτης και ο Νωθρός Καραμανλής και τα οποία δεν χρωστούσε ουτε το Ελληνικό Κράτος ούτε ο Ελληνικός Λαός.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο σπυρο

Ανώνυμος είπε...

Είναι ωραία και σωστά αυτά που γράφετε κύριε Χατζάρα. Αλλά με τίς μεμονωμένες περιπτώσεις των καλών και φτωχών Ελλήνων πολιτών που κυνηγιούνται με μίσος από την στοά στα δικαστήρια επειδή λένε την αλήθεια, τί θα γίνει κύριε Χατζάρα; Εσύ και το Κίνημα 21 λέτε ότι έρχεστε για να εκδικηθειτε όσους πλούτιζαν ενώ η χώρα πτώχευε. Αλλά ποια είναι η χώρα, κύριε Χατζάρα; Ποια είναι η πατρίδα; Μία γενική και αόριστη έννοια; Η χώρα λοιπόν είναι οι καλοί και φτωχοί Έλληνες, αυτοί που κυνηγιούνται σιωπηρά από την στοά επειδή λένε την Αλήθεια. Αυτούς ποιος θα τους βοηθήσει κύριε Χατζάρα; Σου έχουμε επισημάνει τί συμβαίνει στο πρωκτοδικείο λιμένος. Αλλά δεν είδαμε να ενδιαφερθεί το Κίνημα 21 να ερευνήσει τί συμβαίνει εκεί και μετά να βοηθήσει να βγει στην επιφάνεια η Αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει σε βίντεο η συζήτηση ; Μπορούμε να το δούμε κι εμείς ;

Ανώνυμος είπε...

Άσε το βίντεο του κυρίου Χατζάρα και πες στον ρουφιανοπατριωτη τον άντρα σου να μην κλέβει στα κοινόχρηστα και να σταματήσει να κάνει κλίκες στην πολυκατοικία!!