26/2/10

Οι 72 κρίσιμες ώρες της οικονομίας

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Τα όσα δεν έγιναν σε τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια, τώρα η Ελλάδα πρέπει να τα κάνει σε μερικά 24ωρα.
Ακούγοντας τους ξένους εταίρους, διαβάζοντας τα σχόλιά τους, τους οίκτους, τις λοιδορίες τους και τις.... φιλευσπλαχνίες τους, ένα μόνο μπορείς να αισθάνεσαι: Ντροπή.
Ντροπή για το πώς οι Έλληνες καταντήσαμε έτσι και γιατί η Ελλάδα έφθασε στην έσχατη κατάπτωση να κατασχεθεί η Ακρόπολη για τα χρέη της, αφού ό,τι είχε και δεν είχε, σε κινητά και ακίνητα, σε ασημικά και σε μπακίρια, οι κυβερνώντες της τα εκποίησαν σε ταπεινωτικούς και εξευτελιστικούς πλειστηριασμούς και πολλές φορές μυστικούς.
Η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια, και ο λοβοτομημένος πολλαπλά λαός της παρακολουθεί άβουλος και γονατισμένος τους δικαστικούς επιμελητές των τοκογλύφων να περιζώνουν την Ακρόπολη με τους δικαστικούς επιμελητές τους.
Η μακάβρια αλλά αξιοπρεπής είδηση για κάποια αυτοκτονία κάποιου υπεύθυνου αναμένεται αλλά δεν έρχεται.
Μαζί με όλα, στην καταχρεωμένη και αναξιοπρεπή Ελλάδα, εκποίηθηκε και η αξιοπρέπεια, για την οποία ο Γερμανός διανοητής Γκαίτε, έλεγε ότι: «Ισούται με το μεγαλείο των θεών».

Λίγι τσίπα, λίγη τσίπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αφού τα Κανάλια ψάχνουν γκέϊ σήριαλ με γκέϊ πολιτικούς γιατί δεν γυρίζουν το Λαβ Στόρυ του Κουφού με τον Λάμπρο και τον δραμτικό χωρισμό τους;

Προσφέρομαι να τους βοηθήσω  (τσάμπα) στα επειδόδιο με την Κρουαζιέρα στην Επίδαυρο όταν ο Κουφός είχε παραιτηθεί και οταν ο Λάμπρος έφυγε α...