27/2/10

Το παλιό δημόσιο πέθανε, ζήτω το νέο!

Η κρίση γίνεται καθημερινά ευκαιρία για όλους αυτούς που με «ευλάβεια» ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, στις προηγούμενες δεκαετίες υπήρξαν, ο κυριότερος μοχλός άσκησης «κοινωνικής» πολιτικής παλαιοτέρων κυβερνήσεων, που είχαν κάποια «συγγένεια αίματος» με την σημερινή! Τότε ανθούσε το πολιτικό αλισβερίσι και τα χαρτάκια της κλαδικής που άνοιγαν τη στρόφιγγα και το δρόμο προς το κρατικό χρήμα, με αντάλλαγμα την φανατική προσήλωση στις κομματικές προσταγές! Γαλουχήθηκαν ολόκληρες γενιές «πολιτικά ευνουχισμένων» ανθρώπων, που στελέχωναν ένα κοινωνικοπολιτικό παρακράτος, εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφέροντα, υπονομεύοντας όμως σε τελική ανάλυση το ίδιο τους το μέλλον!

Σήμερα η εποχή άλλαξε, η κυβέρνηση βλέπει ότι δεν μπορεί πια να αντλήσει περισσότερη υποστήριξη από τους δημοσίους υπαλλήλους και στρέφεται εναντίον τους, με επιβολή σκληρών οικονομικών μέτρων, με την πρόφαση ότι έτσι θα «κατευναστεί το τέρας των Βρυξελλών» ενώ ισχυρίζεται ότι στις διμερείς τους διαπραγματεύσεις, επιδίδονται σε «σκληρό παζάρι» υπηρετώντας τα συμφέροντα των εργαζομένων και τα εργασιακά κεκτημένα (χα, χα…).

Η αλήθεια είναι ότι το δημοσιοϋπαλληλίκι είναι τελείως αντιπαραγωγικό, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις βέβαια, όπως ο χώρος της Υγείας και των Ένοπλων Δυνάμεων. Κατάντησε έτσι με την ανοχή και πολλές φορές την καθοδήγηση της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας. Αυτό συνέβαινε όταν λόγου χάρη, σε καταφανέστατα οικονομικά εγκλήματα, μίζες, εκβιασμούς και άλλες παρανομίες, δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική τιμωρία στους ενόχους, γιατί οι προϊστάμενες αρχές δεν ήθελαν ποτέ να μπει το μαχαίρι «βαθιά στο κόκκαλο», γιατί έτσι θα αναγκάζονταν να σταματήσουν και οι ίδιοι το φαγοπότι!

Τώρα πια όλα αυτά τελείωσαν. Μας ωθούν να παραβλέψουμε τις προ λίγων ημερών (περίπου 150) εξαγγελίες από τα «μπαλκόνια του ψεύδους» για πολλά χρήματα που δήθεν υπήρχαν και για μια υποτιθέμενη κίνηση αλλά όχι για πάγωμα της αγοράς… Τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, κάποιοι επιθυμούν να μας λοβοτομήσουν, διαγράφοντας δια παντός κάθε εγκεφαλικό μας κύτταρο μνήμης! Τώρα που ως δια μαγείας μια νέα γενιά «Ελληνοποιηθέντων» θα γεννηθεί, άνθρωποι που αρχικά δεν θα έχουν βούληση και επιδιώξεις, άνθρωποι που θα δουλέψουν και για ψίχουλα, άνθρωποι που θα εξαργυρώσουν με χαρά την όποια ευεργεσία θα δεχθούν, ανοίγεται και πάλι ένας νέος δρόμος υποταγής μέσω της πρόσληψης τους στο δημόσιο. Το ρουσφετολογικό παρακράτος του δημοσίου τομέα θα αναζωπυρωθεί με μια τραγική όμως διαφορά! Οι τότε ήταν Έλληνες, ενώ τώρα…
Έρχονται ακόμη «καλύτερες» μέρες!!!

Εφιάλτης

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_6488.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέδριο του ΕΛΚΕΔΑ στην Αθήνα
Την Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. το Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Αναλύσεων (ΕΛΚΕΔΑ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Συλλογική ασφάλεια στην Ευρώπη και ευρωπαϊκές προτεραιότητες" στο ξενοδοχείο "Αμαλία" (Λεωφόρος Αμαλίας 10, πλατεία Συντάγματος).

Συντονιστής: Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος
18:30 Χαιρετισμός - Εισαγωγή, Σταύρος Καρκαλέτσης, αμυντικός αναλυτής, πρόεδρος ΕΛΚΕΔΑ
18:40 "Το μέλλον της συλλογικής ασφάλειας: Ευρώπη και Ελλάδα", Κύρα Αδάμ, δημοσιογράφος
19:00 "Ευρωπαϊκή ασφάλεια και ελληνοτουρκικές σχέσεις", Γρηγόρης Τζανέτος, Πολιτικός Επιστήμων, δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
19:30 "Νομική διάσταση της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας - Εφαρμογή της στον παρευξείνιο χώρο", Βασίλης Γραμμάτικας, καθηγητής Τμήματος Παρευξείνιων Σπουδών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ανώνυμος είπε...

XEΡΙ ΧΕΡΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚ- ΜΑΥΡΟ ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΤΟΣ -ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΧΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ


Εξορμήσεις δολοφόνων στη Λάρισα.!

Tην Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Λάρισα, ομάδα 35-40 ατόμων του ..."αντιεξουσιαστικού" χώρου, οπλισμένα με ρόπαλα, πέτρες, σφυριά και μαχαίρια, επιχείρησε να ματαιώσει εκδήλωση του τοπικού "Πατριωτικού Συνδέσμου" και να καταστρέψει την προτομή του απελευθερωτή της Κύπρου, Γρίβα-Διγενή.
Με ορμητήριο την παράνομη κατάληψη της Ιατρικής Σχολής και με την προτροπή και κάλυψη διαφόρων ..."αντιρατσιστών" περιφερόταν επί ώρες στο κέντρο της πόλεως, σπάζοντας, τρομοκρατώντας και ουρλιάζοντας υπό τα απαθή βλέμματα των οργάνων της εξουσίας.
Σε μία επίδειξη ..."φρονηματισμού" επετέθη αρχικά στον Θωμά Α., 47 ετών, οικοδόμο, που προσπάθησε μόνος του να σταματήσει την καταστροφή της προτομής.
Σε αναλογία σαράντα εναντίον ενός, τον κτύπησαν με φονική μανία με ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους και αν το θύμα δεν κατάφερνε να σταθεί όρθιο καθ' όλη τη διάρκεια της επιθέσεως και μέχρι την αποχώρηση της συμμορίας, θα είχε σίγουρα τραγικό τέλος.
Ακολούθως, διέσχυσαν ανενόχλητοι τον αστυνομικό κλοιό και λίγο παρακάτω αναγνώρισαν διερχόμενο τυχαία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., τον Ηλία Γ. (επίσης 47 ετών οικοδόμο), στον οποίο επετέθησαν με παρόμοιο τρόπο και με την ίδια αριθμητική αναλογία.
Ο μεν πρώτος νοσηλεύεται σε νευροχειρουργική κλινική με δύο εγκεφαλικά αιματώματα, κινούμενος προς το παρόν με αναπηρικό καροτσάκι.
Ο δε δεύτερος υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες από κτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.
Μετά την ..."επιχείρησή" τους ανεχώρησαν ανενόχλητοι προς την ιατρική σχολή, όπου τους υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι ..."αντιρατσιστές", η δε αστυνομία σχημάτισε κλοιό προστασίας, πιέζοντάς τους να εισέλθουν στο εσωτερικό της καταλήψεως, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άτομα που αντελήφθησαν τις επιθέσεις τους και θα τους καταδίωκαν.
Όλα αυτά έγιναν μέρα-μεσημέρι, η δε αστυνομία αρκέστηκε σε πέντε προσαγωγές που κατέληξαν σε δύο προσωρινές (!!!) κρατήσεις, παρ' ό,τι, μεταξύ άλλων αυτοφώρων αδικημάτων, έσπασαν βιτρίνες και το αυτοκίνητο του πρώτου θύματος, παρ' ότι επεχειρήθη γκρέμισμα της προτομής ενός εθνικού ήρωα και κυρίως, παρ' ότι οι εν λόγω συλληφθέντες συμμετείχαν σε δολοφονικό λιντσάρισμα δύο ανυπεράσπιστων προσώπων.
Η συνταγή είναι δοκιμασμένη: Οι ..."ανώνυμοι" αναρχικοί κάνουν την βρωμοδουλειά (σαν φυσικοί αυτουργοί) και κατόπιν κλειδώνονται στα "άσυλα". Ακολούθως, επώνυμοι χαβιαροαριστεροί, που δεν λερώνουν τα χέρια τους, οργανώνουν συγκεντρώσεις συμπαραστάσεως, πληρώνουν και φέρνουν επωνύμους δικηγόρους, παριστάνουν τις αθώες περιστερές και χύνουν το δηλητήριό τους σαν φίδια, δεξιά κι αριστερά.
Έτσι, την επομένη ημέρα, στην Λάρισα, οι δολοφονικές συμμορίες βρήκαν ένα μικρό πλήθος ..."επωνύμων" και οργανώσεων σφραγίδων που έκαναν το άσπρο μαύρο.
Αυτή η "αριστερά του χαβιαριού" είναι ο ηθικός αυτουργός, οι δε "αντιεξουσιαστές", οι χρήσιμοι ηλίθιοι και η εξιλέωση των τύψεων αυτών που βολεύτηκαν στο σύστημα, το γλύφουν και ενίοτε χρηματοδοτούνται από αυτό.
Όπως διαπιστώσαμε, μιλώντας με συναγωνιστές από την Λάρισα, ο στόχος τους δεν επετεύχθη ούτε κανείς φοβήθηκε. Αντιθέτως, όπως μας διαβεβαιώνουν όλοι, ο ..."περίπατος" θα είναι την επόμενη φορά πιο δύσκολος...
Ας συγκρίνει κανείς τις 45 συλλήψεις της Πανόρμου και την φυλάκιση του Δ. Παπαγεωργίου, με την δολοφονική επίθεση της Λαρίσης και ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τους "αντιεξουσιαστές" και για την ..."εξουσία".


http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4009.html