22/2/10

Σάββα....Καφέ....και μία χάρη...για τυπικούς λόγους...

Σάββα παιδί μου, μιας και πανηγυρίζεις και αποκλείω να το κάνεις αυτό εξυπηρετώντας επιθυμίες άλλων, όπως επίσης το ότι είσαι ανόητος, θα ήθελα μία χάρη..μόλις κάνεις ένα διάλειμμα..

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ...

ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ "ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.." ...ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ....ΑΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΟΝΑ :

ΣΑΦΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ--> ΣΑΦΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ-ΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ--> ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ-ΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΟΣΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ.(δεν είμαι εγώ αυτός, απλώς έχω και κάποιες καλές στιγμές...ελάχιστες)

ΞΕΡΕΙΣ , ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΜΥΗΘΕΙΣ , ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΝ.

ΒΕΒΑΙΑ.....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΝ "ΞΕΧΝΑΣ"...ΣΥΜΒΙΒΆΖΕΣΑΙ....ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ.....Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ, ΔΕΙΛΑ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΛΑ.....ΑΛΛΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΆΡΧΕΙ... (και αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχολούμαι με την εταιρεία που έκανε το γκάλοπ...εσύ είσαι πατριώτης....έχεις ιδανικά...δεν πανηγυρίζεις για το ψωμάκι σου...)

ΛΑΒΕ ΔΕ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΔΙΏΞΕΙ...ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΙΤΙΩΝ..

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ...ΘΑ ΔΕΙΣ....ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ , ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ... ΖΗΤΑ ΤΟ......."ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ..."

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ...; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ....ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ...ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΩ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...

ΔΗΜΟΣΙΑ...ΕΔΩ...ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ....ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ.. .. Η ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ...ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ...

.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...

ΕΙΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΣΕ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΑΠ΄' ΕΞΩ...(έλα...σε πειράζω..χαλάρωσε..γέλα και λίγο..),

ΕΙΤΕ...ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΑΥΤΟ...,ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ.

Θόδωρος, Κούρδος Μαθηματικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: